View Full Version : Приятелят ми
kockata44
10-13-2016, 21:44
Здравейте на всички! С гаджето ми сме заедно от 2 месеца някъде. Докато беше лятото си се виждахме и всичко си беше ок. Винаги е имал желание да ме види, даже той беше инициатора. Но ето че почна училище. В началото си се виждахме 4 пъти в седмицата, но това постепенно се разреди. Сега той е 12 клас и за него тази година е важна допълнително и работи. Проблемът е, че той иска да прекратим отношенията си за неопределен период поне докато не минат ангажиментите му (това може и да е половин година и нагоре) Въпросът ми е дали това не е любезен опит да ме разкара или наистина не съумява да ми отдели няколко часа в седмицата? И заслужава ли си, защото ако ме обичаше наистина щеше да направи каквото и да е, за да се виждаме..едва ли учи 24/7. Посъветвайте ме как да постъпя, да му дам ли шанс?
Maleficus
10-13-2016, 23:12
Здравейте на всички! С гаджето ми сме заедно от 2 месеца някъде. Докато беше лятото си се виждахме и всичко си беше ок. Винаги е имал желание да ме види, даже той беше инициатора. Но ето че почна училище. В началото си се виждахме 4 пъти в седмицата, но това постепенно се разреди. Сега той е 12 клас и за него тази година е важна допълнително и работи. Проблемът е, че той иска да прекратим отношенията си за неопределен период поне докато не минат ангажиментите му (това може и да е половин година и нагоре) Въпросът ми е дали това не е любезен опит да ме разкара или наистина не съумява да ми отдели няколко часа в седмицата? И заслужава ли си, защото ако ме обичаше наистина щеше да направи каквото и да е, за да се виждаме..едва ли учи 24/7. Посъветвайте ме как да постъпя, да му дам ли шанс?
Четири пъти в седмицата ама когато няма много ангажименти, а сега ако наистина се е концентрирал усилията в/у училището и работата, трябва да му стисна ръката :D Може да си има друга, може наистина да няма време и да избира да развие себе си, вместо да губи това ценно време, само той си знае, пък теб ако не те устройва си реши дали да продължиш... В подобна сделка трябва и двамата да са доволни ако ти не си, значи това би трябвало да ти отговаря на въпроса дали си струва... Момиче си подяволите... Има мъже зад всеки ъгъл, които искат да си пльоснат пакета на лицето ти при първа възможност ... Мъже бол...
divergent
10-14-2016, 07:26
Чак пък един час по няколко пъти в седмицата да не може да отдели не е реално. Не че няма начин, няма желание. Обаче е смотан и не може да ти каже директно как и защо приключвате, затова измисля някакво тъпо оправдание, по - подходящо за осмокласник. Ти на колко години си всъщност?