PDA

View Full Version : Запознанство

dimitreskovt
10-16-2016, 17:54
Здравейте, реших да пусна темата за да се запозная с нови и готини хора от моя град. Ако има хора от Търново може да си оставяте фейсбук профилите. Аз се занимавам с фотография, студент съм, обичам да чета, да рисувам, да излизам, да слушам музика и колекционирам разни неща(музика, книги, плакати, значки) Който иска нека да пише :)

LoadRunner
10-16-2016, 18:02
да знаеш че ако никой не си остави фейсбука значи няма готини хора

dimitreskovt
10-16-2016, 18:09
Хахах нали! Казах го защото сега това е най-често срещаният начин за запознанство.

Maleficus
10-16-2016, 18:10
Хахах нали! Казах го защото сега това е най-често срещаният начин за запознанство.

Пусни снимка как прегръщаш някой звяр на 4 гуми, докато си лапнал пачка по 100 лв. и може би готините хора ще се изкушат :)

dimitreskovt
10-16-2016, 18:12
Пусни снимка как прегръщаш някой звяр на 4 гуми, докато си лапнал пачка по 100 лв. и може би готините хора ще се изкушат :)

хаха звяра ми на 4 гуми е само 101 коня... а и нямам пачка по 100 лева. За мен хората които харесват такива неща са обратното на думата "готини" :)

Грозния
10-16-2016, 19:05
хаха звяра ми на 4 гуми е само 101 коня... а и нямам пачка по 100 лева. За мен хората които харесват такива неща са обратното на думата "готини" :)Значи и ти не си "готин" :D !

Нищо не става със запознанства онлайн, действай на живо. Знам че е трудно, но се лъжеш че през нета е по-лесно или води до по-добри резултати. Казвам ти го от опит. Успех :) !

anonymous908491
10-16-2016, 19:15
Нищо не става със запознанства онлайн, действай на живо.
Казвам ти го от опит.

за твоите опити се носят легенди
веднъж даже си преборил мечка

LoadRunner
10-16-2016, 20:22
тоя грозния много смешен
за какъв опит говори нямам представа след като през живота си човек не е доближавал на по-малко от 5 метра

sladura89
10-16-2016, 21:14
Значи и ти не си "готин" :D !

Нищо не става със запознанства онлайн, действай на живо. Знам че е трудно, но се лъжеш че през нета е по-лесно или води до по-добри резултати. Казвам ти го от опит. Успех :) !

Аз също ще споделя моят опит, интернета е само за общуване с приятелите и роднините, за запознанства няма смисъл и да опитваш шанс 1 на 1000 даже и по-малко нещо да се получи! :)
По-вероятно е печалба от лотарията или да те удари гръм от колко да намериш, това което търсиш в сайт за запознанства, според мен там хора влизат само за лафче или, ако си харесат някой да му лъскат на снимката, надали ще се намери нещо за живо запознанство, аз поне не вярвам! :)

sladura89
10-16-2016, 21:17
Ми така де някаква мадама от Свиленград ли от къде беше 100 пъти ми преглежда профила в един сайт и колкото и да и пиша само мълчи, е за какъв диалог говорим това си е по-скоро монолог?! :) ;)

tori
10-16-2016, 21:32
Ми така де някаква мадама от Свиленград ли от къде беше 100 пъти ми преглежда профила в един сайт и колкото и да и пиша само мълчи, е за какъв диалог говорим това си е по-скоро монолог?! :) ;)
Може да е влизала, за да ти се смее с приятелките си - аз така правя, когато някой спрелтак ми пише „ЗДР КП ХУБАВИЦЕ?!“

sladura89
10-17-2016, 01:54
Може да е влизала, за да ти се смее с приятелките си - аз така правя, когато някой спрелтак ми пише „ЗДР КП ХУБАВИЦЕ?!“

Там е проблема, че не съм и писал, и че много пъти ми е гледала профила! Може пък нещо друго да е правила! :D :)

RapExotic
10-17-2016, 19:02
Аз също ще споделя моят опит, интернета е само за общуване с приятелите и роднините, за запознанства няма смисъл и да опитваш шанс 1 на 1000 даже и по-малко нещо да се получи! :)
По-вероятно е печалба от лотарията или да те удари гръм от колко да намериш, това което търсиш в сайт за запознанства, според мен там хора влизат само за лафче или, ако си харесат някой да му лъскат на снимката, надали ще се намери нещо за живо запознанство, аз поне не вярвам! :)

Аз пък познавам хора (включително и мен), които са започвали връзка от интернет. Вярно е, че няма да тръгне веднага първата на която пишеш с теб, трябва търпение. И най-важното е да се държиш на ниво в сайта, а не да си поредния неграмотен чекиджия, който след "здр" започва да и се предлага. По-скоро тя трябва да избере теб. Друг въпрос е, че по тези сайтове повечето момичета са леки и платени, понеже свестните се отвращават от простотията, която цари там и не влизат повече, но има и изключения.

Сигурен ли си, че е била жена?

Грозния
10-17-2016, 19:12
Може да е влизала, за да ти се смее с приятелките си - аз така правя, когато някой спрелтак ми пише „ЗДР КП ХУБАВИЦЕ?!“Ето - това е истината от първа ръка! Това трябва да се издълбае върху камък!

Там е проблема, че не съм и писал, и че много пъти ми е гледала профила! Може пък нещо друго да е правила! :D :)Мечтай си :D ! Може да си мислиш за това-"другото", докато ти самият правиш същото :razz: !

LadyDi
10-17-2016, 19:38
Аз пък познавам хора (включително и мен), които са започвали връзка от интернет.
Че не е ли всяка втора връзка вече започната по интернет?

haritov
10-17-2016, 19:40
моите ги започвам в 19ти век напоследък

anonymous908491
10-17-2016, 19:42
Че не е ли всяка втора връзка вече започната по интернет?

Не, някои срещат реални хора и си се харесват, а други висят в нета и търсят жертви, които да загробят.
Май е наследство от богомолките.

Тва трябваше да го кажеш преди много време.

LadyDi
10-17-2016, 19:48
Не, някои срещат реални хора и си се харесват...
http://media.tumblr.com/tumblr_m9by1m1iTW1qb9fuc.gif

anonymous908491
10-17-2016, 19:50
Що реших, че някои случки в живота ти, са те накарали да пораснеш и да спреш с тия картинки.

LadyDi
10-17-2016, 19:53
Що реших, че някои случки в живота ти, са те накарали да пораснеш и да спреш с тия картинки.

Малко ме познаваш.

anonymous908491
10-17-2016, 19:56
така е, сега очаквах да ми отговориш с някоя котка гледаща ме лошо

LadyDi
10-17-2016, 20:02
така е, сега очаквах да ми отговориш с някоя котка гледаща ме лошо

http://media.tumblr.com/tumblr_m22z0ziD6d1r3l5p9.gif

tori
10-17-2016, 21:07
Тва трябваше да го кажеш преди много време.
Хахах, защо, щях да ти спестя няколко профила ли?

sladura89
10-18-2016, 17:04
Сигурен ли си, че е била жена?

Е пък много ясно, че е била жена, ами каква да бъде?

sladura89
10-18-2016, 17:06
Бе то и аз започнах една връзка, ама от ФБ, другите сайтове не струват, и имахме общи познати и така, накрая обаче нищо не стана не се получи! А пък и аз не търся връзка там е проблема! :)

Грозния
10-18-2016, 18:00
А пък и аз не търся връзка там е проблема! :)Проблема ти е, че искаш да се изживяваш като бройкаджия, който спи всеки ден с различна, но очевидно не си достатъчно готин и богат за това :D !

RapExotic
10-19-2016, 18:58
Е пък много ясно, че е била жена, ами каква да бъде?

Аз пък мога да ти докажа, че половината женски профили в сайтовете за запознанства са правени от мъже или са ботове.

sladura89
10-20-2016, 11:26
Проблема ти е, че искаш да се изживяваш като бройкаджия, който спи всеки ден с различна, но очевидно не си достатъчно готин и богат за това :D !

Не, не искам да съм бройкаджия и да спя всеки ден с различна, пак се изказваш неподготвен и си мислиш, че ме познаваш по-добре от мен самият, без дори да си ме виждал или да ме познаваш. И една ми е достатъчна, ама да ме кефи да има привличане и да не е нещо сериозно, ами само секс! :)

sladura89
10-20-2016, 11:28
Аз пък мога да ти докажа, че половината женски профили в сайтовете за запознанства са правени от мъже или са ботове.

Е при положение, че мъжките в някои сайтове са 5 или 10 пъти повече от женските профили, то по тази логика има ли изобщо жени в тези сайтове, или единствените са тия, дето предлагат срещу пари, а между другото има и жени, мога да кажа, понеже съм срещал такива, които ги познавам лично, ама те от тия сайтове не търсят нищо, просто влизат там за лаф или разнообразие, а нищо че пише, че търси това и онова, то това не е вярно обикновено! :)