Durvoto123
10-17-2016, 11:10
Здравейте на всички! Благодаря че кликнахте на публикацията ми.Ще се опитам възможно най-кратко да се изкажа.Момче съм и съм на 16 години. С едно момиче на моите години се запознахме в 8 клас в гимназията (сега сме 10 клас и сме в един клас) и първоначално си бяхме НДП, после началото на 9 клас гаджета, зимата скъсахме, но аз продължих да съм лудо влюбен в нея и 6 месеца беше токсичен човек в живота ми , защото ми разказваше за момчета, кого харесва, с кой феймъс се запознала и т.н. и аз ревнувах, но ходих на психолог и някак си търпях тровенето, защото се правех че сме си близки приятели. И началото на юли тази година каза, че иска да е с мен, защото не искала други момчета, а искала мен. Усещах, че беше въпрос на време, но знаех, че просто нямаше как да й простя за тези 6 месеца и казах "да, хайде да тръгнем, но ще ми трябва мааалко време да ми мине" и ми мина след има-няма 2-3 дни. Този път даже я заобичах по-силно, бяхме си все по-близки от преди, прекарвахме възможно най-много дни и време заедно, обичахме се страшно много, гушкахме се много, като почна училище в часовете се закачахме и където можехме - лигавихме (казвам където можем, защото сме в елитна гимназия и дисциплината в определени часове е...), всеки ден си казвахме колко много се обичаме, правихме планове за близкото и далечното бъдеще...абе въобще доста сериозна двойка си бяхме. И аз си мисля, че всичко е 6 ...И вчера се видяхме и седнахме на НДК и пита дали сме гаджета и първоначално се стреснах и я помолих да обясни какъв е проблема и обясни, че "не съм я гушкал достатъчно", като предишни връзки на гаджетата ми по някое време им писваше(а много пъти са ми казвали,че гушкам супер яко) и просто вече ме е страх да не прекося границата, аз нямаше от къде да знам, че сегашното ми гадже обича повече...и добави, че й е станало тъпо че ми го казва, защото всеки път като я гушкам ще си мисли, че го правя, защото тя ми е казала, а ние наистина много се гушкаме и без това. Но я разбирам, защото съм бил в подобно положение за друго нещо, но все пак разбирам. И каза, че преди ми е била много навита, но вече като ми го е казала изобщо не искала, но твърди че още ме обича и че още има тръпката. После се прибрахме и си писахме и каза, че нали уж ако не й мине сме щели да си останем цивилизовани и да не се игнорваме и да продължим да седим на един чин (и аз като казах че едва ли ще стане тя почна "с човек с когото си имал толкова общо на един чин ли не можеш да седиш..") и аз казах, че просто няма такъв филм, и тя почна "Хеййй...аз те искам в живота си а и си ми обещал винаги да сме заедно"...да, обещал съм, но специфично "заедно" и че ми обича, но аз отговорих, че един път търпях, като даже понякога ми идваше вповече и се държах като боклук, но втори път просто няма да изтърпя и обясних, че ще трябва да си запиша час при един нейн роднина хипнотерапевт, който чрез хипноза да ми помогне, защото само с говорене с психолог не става(личен опит)и тогава каза, че я боляло, че говоря зя края, но и я самата също говореше с това "осигуряване, че няма да се игнорираме".Каза, че има нужда от време, но и че нямало от само себе си да мине и да съм бил направил нещо, като тя щом не иска нито да се гушкаме, нито да се целуваме и да и казвам колко я обичам...то какво остава, аз наистина изчерпах идеите. Също така каза, че мен не би ме преживяла, но би преживяла да не се отнася детински след като скъсахме след като прицна, че мниалия път като скъсахме се е държала малко детинск.И си казахме лека нощ и след няколко минути каза, че иска да скъсаме и й казах добре да помисли...и ми каза "Защо не ми кажеш нещо мило, защо поне не опиташ"......моляяя?? Цяла вечер й казвам, че ми е всичко, че я обичам повече от родителите ми, че не си се представям с друго момиче и нея с друго момче и че съм съсипан че късаме за такава глупост (и тези неща не ги казвам ей така, тя по принцип ги знае, просто й напомнях какво значи тя за мен)...какво повече? И тогава вече наистина легнахме и сутринта ми написа, че всичко ще е както беше досега, но това за гушкането/целуването не й е минало още. Тогава й обясних, че не знам до колко ще е както досега, защото и мен ме заболя, че изобщо трябва да се стига до решение, имайки предвид как преди няколко дни беше, както самата тя каза, 100000% сигурна, че иска да е с мен, а сега уж още ме обича и има тръпката, но трябва да реши и че й трябва време, но няма да й мине от само себе си и аз й обясних защо не мога да направя нищо повече (малко по-горе обясних) и тя се съгласи, че всичко зависи от нейното решение. И накрай разговора свърши с
"Taka e bezsilen si
Nqma kakvo da go govorim
Moje i da mi mine nz
Trqbva da izlizam
Chao ot men <3 "
И не мога да понеса, че съм безсилен за нещо толкова важно за мен нещо...Момичета, ще се радвам на наколко съвета какво бих могъл да направя от гледна точка на момиче и към всички, моля ви ако имате идеи, споделяйте...не скам всичко да свърши така
"Taka e bezsilen si
Nqma kakvo da go govorim
Moje i da mi mine nz
Trqbva da izlizam
Chao ot men <3 "
И не мога да понеса, че съм безсилен за нещо толкова важно за мен нещо...Момичета, ще се радвам на наколко съвета какво бих могъл да направя от гледна точка на момиче и към всички, моля ви ако имате идеи, споделяйте...не скам всичко да свърши така