PDA

View Full Version : Хвърчаща коса

anonimna:D
10-19-2016, 15:58
Здравейте :*
Накратко, бях с дълга коса, после с къса, после пак с дълга и най-накрая се подстригах на каре. Нооооо моята коса е някаква странна смесица между право и чупливо и наистина, ако не я изправя стои адски зле. Но идва и следващия проблем, като я изправях всеки ден се изтощи много :D Сега пак си пускам косата, косата ми е на нещо като черта до средата на врата( ммм прелест ), почти е изравнена. Сега си ходя само вързана, че да не си личи готината ми прическа. И тук идва въпросът заради който пиша тук. Много ми хвърчи косата. Как аджеба си приглаждате тъпата коса, че ми писна да ходя рошава като кокошка, нищо, че съм с 20 фиби на косата :D :D

anonymous990763
10-19-2016, 16:49
Пробвай да си решеш косата само след миене, което не е полезно за косата да бъде повече от два пъти седмично. Ако не ти се отрази добре се върни към старите си навици.

Спри да я изправяш и ползвай подхранващ балсам.

10-20-2016, 07:51
Затова си пускам косата, за да не я изправям, за да не я горя. Поради тази причина и ходя вързана. Ползвала съм какви ли не балсами, косата ми все хвърчи, не хвърчи само с един спрей от дм за топлинна защита. Но на късите ми косички, а аз имам много, не помага.

10-20-2016, 07:51
Заглаждат ми се само с лак за коса, ама като го ползвам пък ми излиза пърхот :D :D