Влез

View Full Version : Дали ме харесва?

krazy_8
10-21-2016, 18:58
Здравейте! м16
Пиша темата за да видя гледната точка на вас.
Та както пише в заглавието на темата..има едно момиче от моя клас,което харесвам.От доста време я харесвам и съм обзет от нея.Щом почнах даже и да я сънувам...положението е зле :Д поболял съм се.Преди няколко дни тя постна снимка в фб и аз написах коментар.,но тя взе та го изтри...и също съм забелязал,че обръща повече внимание на другите момчета,а на мен не..закача се с тях,с мен не,говори си с тях,с мен не..
Опитвам се да я забравя като се занимавам с други момичета ,ама е малко трудно,тъй като тя беше първата,в която се влюбих.Ако имате някакви съвети как да я забравя или сближа с нея моля пишете..,макар че какво ли не правих за да си изразя чувствата,подарих и букет,правих намеци,но тя не бележи.

fanton1
10-22-2016, 11:59
Явно не те харесва, няма нужда да правиш всичко за нея след като тя не те забелязва и отразява. Започваш да търсиш друго момиче и толкова.

the...dreamer
10-22-2016, 16:34
Явно не те харесва, няма нужда да правиш всичко за нея след като тя не те забелязва и отразява. Започваш да търсиш друго момиче и толкова.
+

Грозния
10-22-2016, 18:24
...тя постна снимка в фб и аз написах коментар.,но тя взе та го изтри...и също съм забелязал,че обръща повече внимание на другите момчета,а на мен не..закача се с тях,с мен не,говори си с тях,с мен не...Не те харесва, дори е възможно да си ѝ неприятен!

Явно не те харесва, няма нужда да правиш всичко за нея след като тя не те забелязва и отразява. Започваш да търсиш друго момиче и толкова.Муратона е прав тука!

sladura89
10-22-2016, 19:27
Никакъв шанс брат забрави я, ясно ти показва, че не си и интересен, не знам и дали не те мисли за задръстен, по начина по който се държи към теб!

krazy_8
10-23-2016, 07:56
Благодаря за съветите. Честно казано вече я забравих..

anonymous908491
10-23-2016, 09:33
ако си я дърпал за косата
ако си я пипал по гърдите
ако си и свалял гащите пред всички
ако си разказвал на всички, че ти е духала
ако не си и писал домашното
ако не си и подарявал цветя
ако не си и отварял вратата
ако не си и подавал ръка на слизане от рейса
ако не си и носил чантата на отиване към училището
ако не си си делил закуската с нея
ем, значи те мрази

fanton1
10-23-2016, 09:42
Муратона е прав тука!

Ние с мура сме вдама различни човека в две различни тела + живеем далече един от друг ... Няма как да сме един и същи човек + той май си харесва повече момчета докато аз не съм така.

sladura89
10-23-2016, 12:36
Благодаря за съветите. Честно казано вече я забравих..

+1
Знам, че е трудно, но на мен ми се е налагало поне 4 пъти или повече! Поне си спомням 4 случая, в които съм имал несподелена любов и ми се е налагало да забравя конкретното момиче, и може би нито 1 случай до сега на споделена такава! За това съм на мнение, че споделена любов не съществува, освен безусловната, но тя вече е друго нещо и няма общо с любовта между двата пола! :)