PDA

View Full Version : викат ме в районното

tedibear1303
10-21-2016, 22:08
здравейте преди около две седмици с мой приятел приятелка и две момчета които не познавам мн добре лично излязохме навън и отидохме на една гара та на тази гара едно от момчетата изкара някакъв спрей и започна да драска по една лодка не знам как можа да направи такава тъпотия ноо както и да е та дойде охраната на гарата и извика тези две момчета и моя приятел аз и най добрата ми приятелка ги изчакахме навън таа всичко поотмина и вече беше забравено но преди няколко дни полицията се е свързала с родителите на момчето другото момче и моят приятел и са ги извикали на разпит нв районното са питали за нас с приятелката ми и кои по точно сме а те са ни дали имената и номерата а от полицията са казали че ще звъннат на нашите за да ни извикат на разпит за свидетелство но по големият проблем е че едното от момчетата е казало че всички сме драскали с този спрей от притеснение а това не е вярно дори не съм го докосвала и общо взето е това сега съм в очакване да звъннат на нашите и да видим какво ще стане искам да ви питам как точно протича разпита дали ще викат ще с притесня ли много и също така има ли опасност да ни го запишат в досието защото на приятеля ми за му записали че е драскал а това не е вярно

divergent
10-22-2016, 11:16
Запази спокойствие, като отидеш на разпит кажи, че не си използвала спрея, посочи единственият, който го е направил, останалите би трябвало да се застъпят за теб и да влязат в ролята на свидетели, като представите еднакви версии за извършителя, е силно вероятно да ви повярват, че сте натопени от онзи. Иначе за досието зависи на колко години сте, ако не се лъжа под 14 години няма какво да ви направят, от 14 нагоре дори и да ти го запишат в досието, не е нещо, което да ти попречи в бъдеще. Естествено, надяваме се да не се стигне до там, но не трябва да се тревожиш, каквото и да стане. Не са ме разпитвали за щастие, размина ми се при един случай, но предполагам, че разказваш с подробности какво се е случило, задължително ще има и писмени обяснения.

anonymous908491
10-22-2016, 12:20
не слушай тъпотиите на дивергента, тя е няква натегачка и ще клюкари дори без да я питат

в районно се ходи само с призовка, по телефона викнат ли те, можеш да им кажеш да се шибат
в районното не се пише нищо и не се подписва нищо, казваш им, че не помниш и това е
докато не почнеш сам да говориш, абсолютно нищо не могат да ти направят
но почнеш ли да им се обясняваш, ще те разкатават с години
за това първо не се ходи без призовка, второ се ходи с адвокат, а най-важното е да казваш единствено 'не помня' , нищо не могат да ти направят

Dwyd96
10-22-2016, 12:27
Ще се съглася с дивергента...

anonymous908491
10-22-2016, 13:27
Ще се съглася с дивергента...

дясната половина на мозъка винаги е съгласна с лявата половина
а двете заедно правят цял мозък
може да е овчи мозък, но поне е мозък

Runsss
10-22-2016, 13:38
Глупости, същото нещо ми се случи преди 4-5 години .. Нищо особено, отиваш в районното супер изплашена (напразно), пишеш на един лист какво е станало; на така наречения 'следовател' му е все тая; не те пита нищо по същество, а само празни приказки и си тръгваш. Най-гадната част от това преживяване за мен беше, че кабинетът му беше примерно на 4тия етаж и за да се стигне дотам трябваше да се мине през всички коридори пълни с някакви пияници изпозаспали по пода на килиите.

Като цяло след 1 седмица ще си забравила за всичко

Dwyd96
10-22-2016, 14:17
Глупости, същото нещо ми се случи преди 4-5 години .. Нищо особено, отиваш в районното супер изплашена (напразно), пишеш на един лист какво е станало; на така наречения 'следовател' му е все тая; не те пита нищо по същество, а само празни приказки и си тръгваш. Най-гадната част от това преживяване за мен беше, че кабинетът му беше примерно на 4тия етаж и за да се стигне дотам трябваше да се мине през всички коридори пълни с някакви пияници изпозаспали по пода на килиите.

Meн са ме викали за по-"страшни" неща.. И беше абсолютно същия шит :D Дори не пишех аз а следователя :D

BTW Как така килийте са на 4-я етаж :D

Runsss
10-22-2016, 14:21
BTW Как така килийте са на 4-я етаж :D

Не знам, не си спомням на кой етаж бяхме, ама съм сигурна, че минахме през 2-3 коридора пълни с някакви изпадняци, и си спомням, че изкачвахме стълби, може да са били на първия и да съм се объркала :D

anonymous908491
10-22-2016, 15:04
Глупости, същото нещо ми се случи преди 4-5 години .. Нищо особено, отиваш в районното супер изплашена (напразно), пишеш на един лист какво е станало; на така наречения 'следовател' му е все тая; не те пита нищо по същество, а само празни приказки и си тръгваш.

бля бля бля
веднъж ходила в районно и на база еднократно ходене тръгнала да дава мнение
следващия път като те викнат, отидеш, а те вземат да те изнасилят
ще почнеш ли да приказваш как всички отишли ги изнасилват

Runsss
10-22-2016, 16:07
За абсолютно същата ситуация на мен това ми се е случило, надали в нейния случай ще е много по-различно .. Не е убила човек, а е видяла някой си как е драскал, няма да искат кой знае какво от нея

haritov
10-24-2016, 04:53
прочетох какво е станало ама и да си ти не си признаваш ако ще и свидетели да има

после ще ти кажат момиче дай да ти помогнем знаем че си ти и тн
ама пак си казваш че не си ти

нищо не могат да ти направят