PDA

View Full Version : Защо не мога да си я избия от главата?

Dinles
10-24-2016, 00:12
Защо не мога да си я избия от главата? Здравейте ,аз съм момче на 18 години и преди 1 година ходех с едно момиче около 5 месеца и скъсахме ,много я обичах и все още я,тя беше различна не е като другите момичета ,не ходи на дискотека,не пие ,но пуши аз попринцип съм спортист и не съм съгласен с това,но не ми пречеше,та скъсахме защото много се караме и това ни беше проблема,защото колкото и да се обичахме все за нещо се карахме и за "нас" беше по-добре да се разделим.Сложих нас в кавички,защото за нея беше по-добре да се разделим а аз дори и плаках като се разделихме,та мина се около 3 месеца и започнах да си пиша с едно момиче и се харесахме и започнахме да излизаме ,но един тя започна да ми се натиска ,но си спомних за онова момиче и по истинкт избутах нахвърлилото се момиче и подразбирайки се тя ми се разсърди и ми заби шамар и со тръгна,казах си добре ,айде с другата ще стане ще забравя за това момиче от преди 1 година о се мина известно време и същото "избутано" момиче ми писа отново излязохме и пак същата история,нахвърли ми се и ѝ казах да спре и тоя път без шамара обаче,след тва ми писаха 2-3 момичета ,но не можах просто не мога да си избия това момиче,ОБИЧАМ Я,но тя дече ли не ме забелязва,реших да и пиша от 1 година насам и разговора стама задълбочен и разбрах ,че има чувства към мен както се предполага паднах от щастие ,но ми каза че тези чувства не са достатъчни за да се съберем отново и й е писнало да се занимава с мен и просто да си останем приятели,но не мога аз я обичам ....моля ви дайте ми съвет ........

Smrazqvashta
10-24-2016, 08:06
Ти не си затворил старите врати, не знам защо се мъчиш да отваряш нови.

Mejin
10-24-2016, 14:35
Smrazqvashta е права,затвори вратата просто на онова момиче ,забрави я не може цял живот само за нея да си спомняш,а сте ходили само 5 месеца,аз с моята бивша ходех 1 година и 3 месеца,знаеш ли какво ми беше като я заварих с друг,питах я защо ,защо ми го причини тя просто каза,че не знаела как да ми каже че има друг,да напълно я забравих и за мен не съществува вече ,опитай се да забравиш твоята,освен ако тя не иска да се съберете отново.

LadyTerrible
10-25-2016, 15:51
Много ме фрапира как цялата ти история е 1 изречение в 20 реда. :D Матура те чака,дай малко време на таз литература все пак. :D
Та,по темата...случвало ми се е и на мен,ще мине.Спри да се занимаваш с нея,защото очевидно мацката изобщо не знае какво иска,а може би иска точно повечко внимание,което от теб явно получава.Дай шанс на нов човек,но не "да се натискаш",а просто опознай и други хора.Със сигурност около теб има или ще се появи още някоя "различна",която ще ти грабне вниманието.Другото,което ми направи впечатление е това "обичам я"-еми не,не я обичаш,просто си сериозно във филма.Спри да си го повтаряш и ще видиш как ще "си я избиеш от главата". Успех :D

heartsdesire
10-25-2016, 19:55
Мисля, че ако тя имаше чувства, както твърдиш, нямаше да ти обяснява, че е по-добре да не сте заедно, да си останете приятели, защото много се карате. То няма как да не се карате. Очевидно не знае какво иска. Съветвам те да я оставиш и да продължаваш напред. Не може само ти да се опитваш да си я върнеш, а тя да се дърпа.

Феникс
11-06-2016, 18:10
Ако имаш силата да си ,,приятел'' с човека, който наистина толкова ,,обичаш'' и не можеш да си избиеш от главата го направи, но това да се опитваш да я забравиш чрез к*рви няма как да стане. Никой не може да замести един човек, самото вмъкване на думата ,,замести'' е глупаво в такава ситуация.

lowriderzzz
11-06-2016, 21:40
А сигурен ли си че
наистина си я обичал (http://novapsihologiq.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D 1%81%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0/) или си се влюбил в нея с цел да компенсираш за черти, които на теб ти липсват?

VinDiesel
11-06-2016, 22:48
Дай си почивка, без да се занимаваш с други момичета. Когато си готов за ново начало, ще го усетиш сам!