View Full Version : Бизнес с компютри
Здравейте мисля да отворя магазин с компютри ръчно направени смисъл направени не от ASUS ,ACER,TOSHIBA или APPLE
а сглобени.
Та въпроса ми е какво мислите вие бихте ли си купили компютър от малък магазин който ви дава гаранция и компютъра е по мощен на подщи същата цена а в големия магазин е по слаб
Пак казвам компютъра е сглобен с гаранция 2 години
anonymous908491
10-27-2016, 10:36
кратуно недоучила, на ква база я даваш тая гаранция
след като всяка част си има отделна гаранция
или ще събираш всички общо и ще я делиш на бройката
от теб и кило картофи не бих си взел
можели някой да даде свестен коментар а не на някакви хейтъри
доколкото гаранцията аз знам каква ще е
MoonWatcher
10-27-2016, 17:24
Ами зависи. Не бих го направил, ако не познавам човека и/или той не ми е препоръчан - това е плюса на големите марки, в интернет има много ревюта на моделите им и знаеш точно какво да очакваш за парите, които даваш. А да купуваш ръчно сглобена машинка от някой непознат - ами, може да намериш страхотна сделка, но и да се пре*беш зверски. Това е мое мнение, но го мисля - не бих купил ръчно сглобен компютър, без да съм напълно сигурен, че ще получа нещо работещо и качествено. Ако съм сигурен, че ще получа нещо подобно, ще го купя, стига цената да си струва.
ПС - Честно казано не ме интересува дали компютъра е ръчно сглобен или не, стига да е качествен, бих го взел, ако имам нужда от компютър.
RapExotic
10-27-2016, 18:46
Та въпроса ми е какво мислите вие бихте ли си купили компютър от малък магазин който ви дава гаранция и компютъра е по мощен на подщи същата цена а в големия магазин е по слаб
Подщи се бях навил да си купя..
Не виждам как ще сглобиш по-мощен компютър за по-малко пари със същите части като на другите магазини. В такъв случай би работил на загуба.
anonymous908491
10-27-2016, 19:22
доколкото гаранцията аз знам каква ще е
гаранцията ще се отрази на гърба ти, дано ти е здрав, че яко ще те гарантират
компютри ръчно ... сглобени.
Та въпроса ми е какво мислите вие бихте ли си купили компютър...Бих си купил компютър с части по мой избор и купени и сглобени от мен - както всъщност и правя 8) !
Ебаси бизнес идеята .... Ама това беше преди 10 години .... Малко си закъснял ! И отделно - няма как да ми сглобиш компютър по-мощен от тези в големите вериги за по-малко пари. Само на старта си назад с гаранцията ! Айде сега отивай си блъскай главата с нещо по-актуално !
Айде сега отивай си блъскай главата с нещо по-актуално !
Щом така е казал МОПСА това и ще направя
Файда няма, то няма как да родиш нещо умно, не се мъчи
Аз не твърдя че съм умно аз знам и съм сигурен че ти си много умен а аз съм просто един социопат
Магазин да отвориш - трябва да плащаш наем. Гледай на наема като на смъртна присъда за бизнеса, а освен него има още кууууупища разходи да се правят в името на държавата. Отделен въпрос е дали ще има клиенти в днешно време за такова нещо.