PDA

View Full Version : Право в Су

siegheil14/88
10-27-2016, 18:33
Здравейте! Имам малка дилема - предстои ми кандидат-студентски изпити по БЕЛ и История, тъй като желая да вляза Право в СУ. Та проблема е следният - ходя на уроци и по двата предмета, но съм леко неуверен в себе си и въпросът ми е следният - преписва ли се на кандидат-студентски изпит в СУ по БЕЛ или История? И ако някой е преписвал нека сподели или поне да ми пише на ЛС.

LadyTerrible
10-30-2016, 20:41
Седни си и си учи темите,още е октомври и имаш много време.Вече балът не е чак толкова висок,за момчетата-още повече,не мисля,че ще ти е трудно да влезеш.
Относно глупавия ти въпрос-не,не се преписва.Не че не можеш да пробваш,но ако те хванат няма как да участваш в кандидатстудентската кампания тази година.
Аз кандидатствах и влязох,когато баловете още бяха височки и беше по-трудно и от опит ти казвам-ако не можеш да си научиш за изпитите,тази специалност не е за теб.После има къде-къде повече материал за учене и изпитите за дваж по-тежки от тези по български език и история.Ако наистина ти се учи право и си упорит и амбициозен,ще се справиш без да правиш маймунджелъци на изпитите.