PDA

View Full Version : Какво да правя, за да я преживея?

centura
10-27-2016, 19:57
Историята е следната. Имах приятелка, с която бяхме заедно в продължение на 1 година и 4 месеца. Всичко беше нормално, аз бях адски щастлив, тя също. Само че, дойде един период, от около 2 месеца, в който нещата не вървяха. Карахме се за напълно абсурдни неща и спрях да изпитвам удоволствие и щастие от връзката ни. Така се стигна до един купон, напих се и се забих с друго момиче. С гаджето скъсахме, 1 месец не бяхме заедно, но след като мина този 1 месец, отново се събрахме. Всичко вървеше добре, нямахме проблеми, но тя каза, че не може да се мъчи повече, защото мисълта за изневярата ми я карала да се чувства зле, за което я разбирам. Имаше период от 2 седмици в който бяхме приятели, но тя продължаваше да се държи с мен все едно сме заедно. Не издържах и й казах че не мога така и не сме си говорили оттогава. Та въпросът ми е какво да правя, за да я преживея, тъй като аз още я обичам. Да се боря ли или да се примиря че е загубена кауза?

heartsdesire
10-27-2016, 20:09
В никакъв случай няма как да ви се получи приятелството, за което спомена. Разбираемо е, че изневярата я кара да се чувства зле. Момичето явно си те обича, но си сгафил жестоко. И като не можеш така ѝ обясни как можеш и как искаш? Например да сте заедно, че това е било грешка? Изгубил си ѝ доверието, ако смяташ да се бориш за нея трябва да знаеш, че ти ще си настоятелния, ти ще я търсиш повече и ти ще ѝ се доказваш. И вероятно в момента те чака да я потърсиш. Успех. :)

centura
10-27-2016, 20:11
Опитах да говоря с нея, няколко пъти, но отговорът винаги беше един и същ- това е положението- не искам да те губя, но не искам и да те имам

Borntobewild..
10-27-2016, 20:15
Според мен не те иска, просто някак си е свикнала с теб и ще и е гадно ако не си в живота и. Загубена кауза.

centura
10-27-2016, 20:44
И аз така си мислех, но всеки божи ден някои мой приятел идва и ми казва, че тя разпитва за мен, как съм, що съм и просто не мога да разбера какво трябва да правя. От една страна не трябва да се занимавам, от друга изглежда като че ли не бих сбъркал

Borntobewild..
10-27-2016, 20:46
Мислиш го прекалено , не анализирай толкова нещата. Релакс малко, нещата ще се наредят сами, ще видиш. Направи това, което ти чувстваш като правилно и не му мисли много много.