View Full Version : Зодии и любов ?
kaliiiii
11-05-2016, 12:19
Какво мислите за разбирателството между две еднакви зодии ?
Ако сте чели за вашата зодия отговарят ли си нещата ?
iwanowbg
11-06-2016, 23:34
Едно момиче от класа ми си има гадже от около 3 години, еднакви зодии са - скорпион. Много хора обаче си мислят, че са важни зодиите - напротив. Важни са самите хора, а зодията е само дума. Не ми се търси линк към клипа, но Ванеса Виденова е направила доста подробен такъв в нейния канал.. (пасивна реклама :D)
Та..да предположим, че хората са едни кошнички. Във всяка отделна кошничка има различни качества - в едната *да кажем Рори* има харизма, стил и атрактивност, а в другата *Лили* - интелигентност, красота и харизма отново. И се оказва така, че Рори търси това, което има в кошничката на Лили, а Лили - това в кошничката на Рори. И така се получават нещата и това е философията на любовта, а зодиите са просто извинение. Та даа..
LadyTerrible
11-07-2016, 14:59
"Важни са самите хора, а зодията е само дума."
+1
Всички хора са различни и категорично не подкрепям фанатичните виждания,че отношенията между двама души се основават на зодиакалните им знаци. Най-важното е как се чувстват двама души един към друг и как развиват отношенията си,а не дали зодиите им са съвместими или не. Можеш да четеш просто за спорта,без да се вкарваш във филми тоест-любителски,за информация.
От опит-била съм свидетел и на "подходящи" двойки и на напълно противоположни според астрологията,но в крайна сметка преживяванията на хората и личните им качества,подходът им към нещата са решаващи.За себе си мога да кажа,че има съвпадения,но това по никакъв начин не влияе на моя избор.
Друг въпрос е изчисляването и наталните карти на двамата партньори-такова нещо лично аз не съм правила,но ако астрологът е добър,е възможно да достигне до някакви истини.
baby_baby
11-07-2016, 15:08
Според мен това за зодии е пълна глупост
VinDiesel
11-07-2016, 15:11
Според мен това за зодии е пълна глупост
И аз не вярвам в това със зодиите, всичко е въпрос на самовъзпитание.
qkataa_123
11-07-2016, 15:17
Зодиите са измислени от хората, пълни глупости
divergent
11-11-2016, 15:42
Може би е готино, но ми се струва, че ще има прекалено много разбирателство и сходства в характерите, а лично според мен това бързо омръзва. Трябва да има разнообразие, иначе липсва тръпката. Иначе няма как да разчиташ напълно на зодиите, за да определиш човек или отношенията между двама души, обаче е изключено да отхвърляме астрологията напълно.
VinDiesel
11-11-2016, 20:24
Може би е готино, но ми се струва, че ще има прекалено много разбирателство и сходства в характерите, а лично според мен това бързо омръзва. Трябва да има разнообразие, иначе липсва тръпката. Иначе няма как да разчиташ напълно на зодиите, за да определиш човек или отношенията между двама души, обаче е изключено да отхвърляме астрологията напълно.
Звездите в небето ти определят живота?
положението на планетите спрямо слънцето включително и луната която повлиява със своето присъствие на океаните включително и на твоя мозък който е в пъти по-малък от океаните
просто има неща които науката не може да обясни и просто тези неща съществуват
VinDiesel
11-11-2016, 20:39
Ясно че съществуват, но кой ще ми докаже, че те влияят на мен?
има кой
но не ти трябва да знаеш
LoadRunner
11-11-2016, 20:47
аз съм го доказал на себе си чрез проста статистика и анализ на хората които са около мен, тия които просто искам да им пръсна носа, тия които са ми приятни и тия от женски пол
това си е моя статистика сс хората които по един или друг начин съм разбирал и в последствие ква зодия са, и истината си е на лице
аз в действителност имам непоносимост към тези към които уж "пише" и имам привличане към тея за които пише че би трябвало да имам
и това е статистика във времето, с фейсбука съм разбирал в последствие, след годишни познанства кой какъв е
т.е. не искам да кажа че питам хората кой каква зодия е, много рядко бих го направил
пак т.е. статистиката ми е след дълго познанство или омразно познанство постфактум съм разбирал от любопитство и така се появи моята статистика за зодиите
лично при мен нямам представа защо е така но мойте неща с околните хора отговарят да кажем на 80% от това което пишат за съвместимостта
VinDiesel
11-12-2016, 05:00
Преди съм чел за моята зодия, нямаше нищо вярно, чел съм доста надълбоко.
Аз съм коренно различен от това, което трябва да бъда.
divergent
11-12-2016, 11:53
Не, зодията определя някои черти на характера,всеки е индивидуален, но все пак има и общи неща. Иначе вярвам повече в личното число, понеже всичките характеристики се припокриват с моя характер. Единственото, което мога да оспоря там е, че част от чертите, посочени в графа "отрицателни", аз намирам за положителни.
VinDiesel
11-12-2016, 12:12
Не, зодията определя някои черти на характера,всеки е индивидуален, но все пак има и общи неща. Иначе вярвам повече в личното число, понеже всичките характеристики се припокриват с моя характер. Единственото, което мога да оспоря там е, че част от чертите, посочени в графа "отрицателни", аз намирам за положителни.
За моята всичко е лъжа, освен да не съм тая зодия. :D
LoadRunner
11-12-2016, 12:14
ква е тая зодия
VinDiesel
11-12-2016, 12:15
Риби.
LoadRunner
11-12-2016, 12:21
нямам представи за тях
golemiq_korab_minava
11-12-2016, 13:00
положението на планетите спрямо слънцето включително и луната която повлиява със своето присъствие на океаните включително и на твоя мозък който е в пъти по-малък от океаните
просто има неща които науката не може да обясни и просто тези неща съществуват
да добавя, че самото слънце има най-съществено влияние.
слънчевата светлина и днес не е добре изучена...
и нищо чудно да оказва ефект върху съзнанието ни, според това как живеем, което зависи от нас, не от характери. Много хора само външно се познават. Тоест не се познават. Не знаят кои са и какво правят.
jolymoly
11-29-2016, 17:56
Амиииии, аз доста вярвам в такива неща, честно казано. Смисъл, не че ако някой е еди коя си зодия и аз съм еди коя си зодия няма да сме съвместими или ще имаме лоша връзка като цяло. Най-хубавото е да станеш с някого приятел и след време да го питаш за зодията му и така да си извадиш изводи, да видиш в интернет каква ви е връзката, забавно е. хдхд Но да си мислиш, че ако тя е (например) лъв и някъде си било написано, че с твоята зодия няма да станат нещата е тъпо. Просто не го прави. Ако харесваш момичето просто не трябва да ти правят впечатление подобни неща.