View Full Version : Четворка
Бихте ли правили четворка с приятелката/ приятеля си и друга двойка.Също и да си разменяте партньорите. Ако да познати ли искате да са или непознати.
VinDiesel
11-06-2016, 15:35
Не съм фен на оргийте.
Нито пък на тройка, дали с 2 жени, или аз още някой и жена.
Не съм правил и не мисля, че ще правя.
Borntobewild..
11-06-2016, 15:45
И аз не съм фен, когато стане въпрос за секс съм яко егоист.
За разнообразие малко какво толкова :D
Supermassive____
11-06-2016, 16:42
Аз практикувам тройка кебапчета с гарнитура и бира.
the_world_around_me
11-06-2016, 18:29
Не, не ми допада идеята да деля :D
marya.petrowa
11-07-2016, 09:34
Има разлика между оргия и суинг. Хората в БГ за жалост са доста дезориентиран и невежи в сексуалността. Суинг практикувам редовно с приятели и приятелки дори има и суинг туризъм из Европа който е страхотен. Опитайте или се осведомете малко повече.
VinDiesel
11-07-2016, 10:01
Има разлика между оргия и суинг. Хората в БГ за жалост са доста дезориентиран и невежи в сексуалността. Суинг практикувам редовно с приятели и приятелки дори има и суинг туризъм из Европа който е страхотен. Опитайте или се осведомете малко повече.
Суинга по принцип се практикува от дългогодишни партньори, които искат разнообразие, ти на 20 години да пишеш за суинг и да ни разясняваш, не е сериозно....
Възрастта няма общо с опита и разнообразието. Може на 20 да сте 5 години заедно и да искаш разнообразие. Може пък едно момоче в леглото още на 3 тия месец да ти омръзне...
VinDiesel
11-07-2016, 10:24
Напротив има.
Както има разлика да правиш секс с 20 годишна и с 30-35 годишна.
Има момичета на 15 с два пъти повече опит и партньори от тебе
marya.petrowa
11-07-2016, 10:42
Възрастта няма никакво значение, може да си на 30-40 години и да си бил с двама трима човека и? Аз съм на 21 и практикувам суинг туризъм из цяла Европа от 3 години насам с различни хора от различни държави. И мисля че имам опит, всеки си го знае за себе си.
VinDiesel
11-07-2016, 10:48
На 15 години, може да се е чекнала и със 100 човека, но това не означава, че прави хубав секс.
Мария, след 10 години си припомни какво си писала тук и отново си задай въпроса за опита.
И според теб един човек само и единствено като увеличава свещичките на тортата без да се "чекне" с някого става по-опитен така ли?
VinDiesel
11-07-2016, 10:58
И според теб един човек само и единствено като увеличава свещичките на тортата без да се "чекне" с някого става по-опитен така ли?
Говоря ти за човек, който редовно прави секс, не някой, който му се усмихва късмета веднъж в годината....
marya.petrowa
11-07-2016, 11:00
Опит с един човек не се трупа а се трупа задължение, спите заедно и правите секс ей така време да мине и след няколко години всичко омръзва и секс правите в най добрия случай веднъж в месеца. Секса на 21 колкото съм не казвам че е кой знае колко хубав но е разнообразен и интересен била съм с 20 и с 50 годишни и има разлика в полза на младите. Да не казвам подробности но суйнга който практикувм е все пак туризъм от който зависи дали пак ще се върнеш там където си бил при тези хора и всеки гледа да угоди на партньора си.
VinDiesel
11-07-2016, 11:07
Ти ебаваш ли се, нормално 20-30 годишен да е физически по-способен и издръжлив от 50 годишен.
Чисто хипотетично, смятам че ако правя секс с теб на 21 и жена на 31, двете през годините сте правили редовен секс, смятам, че с нея секса ще ми хареса повече.
baby_baby
11-10-2016, 10:06
Не не и не
аз сам била с 4 момчета на един купон ма той май твова не се брои нали трябва да има смяна на партньори затова
Не че е лошо, ама не ти ли дойдоха малко повечко тези 4 момчета?
Тя има доста дупки, не и е проблем, даже и с 6 ще се справи !
бе зор си и е бая уморително си беше
Няма ли да пробваш с повече ? Да се запишем за един gang bang ?
а да бе те 4 ме праснаха...после нито можех да хода нито да сядам свястно а ти с повече
VinDiesel
11-20-2016, 11:10
а да бе те 4 ме праснаха...после нито можех да хода нито да сядам свястно а ти с повече
То и от един може да се чувстваш така после...
То и от един може да се чувстваш така после...
Не че е невъзможно, но повечето като знам как претупвате секса....едва ли!
VinDiesel
11-20-2016, 11:31
Не че е невъзможно, но повечето като знам как претупвате секса....едва ли!
Искаш ли да разберем?
VinDiesel
11-20-2016, 11:37
Реклама ли си правиш?
Съвсем не, но само егоист би "претупал" секса....
Masquerade
11-21-2016, 05:53
Лол, това място ми липсваше. Чувала съм за успешна такава или две (четворки), но и в двата случая е било в близки приятелски групички и след субстанции.
Като личен отговор, по-скоро не бих.
е да видим как ще е ...
michaelis
11-21-2016, 10:58
Опит с един човек не се трупа а се трупа задължение, спите заедно и правите секс ей така време да мине и след няколко години всичко омръзва и секс правите в най добрия случай веднъж в месеца. Секса на 21 колкото съм не казвам че е кой знае колко хубав но е разнообразен и интересен била съм с 20 и с 50 годишни и има разлика в полза на младите. Да не казвам подробности но суйнга който практикувм е все пак туризъм от който зависи дали пак ще се върнеш там където си бил при тези хора и всеки гледа да угоди на партньора си.
а леле майко, на тва му се вика странстваща туристическа оргия .... :D
michaelis
11-21-2016, 11:00
аз сам била с 4 момчета на един купон ма той май твова не се брои нали трябва да има смяна на партньори затова
абе какво прайте бе ?!
абе какво прайте бе ?!
секс :lol:
michaelis
11-21-2016, 20:18
секс :lol:
абе то хубаво ама всичко с мярка вие се размазвате