PDA

View Full Version : Бихте ли....

istorika
11-08-2016, 17:49
Бихте ли правили секс с представители на същият пол
Аз пръв ще кажа-не,в никакъв случай,но ми е интересно за момичетата,защото момчетата със сигурност повечето мислят като мен

mikity_sladky
11-09-2016, 06:38
Бихте ли правили секс с представители на същият пол
Аз пръв ще кажа-не,в никакъв случай,но ми е интересно за момичетата,защото момчетата със сигурност повечето мислят като мен

Не че нещо, ама ако в България момиче би харесвало или би "правило" секс с друго момиче, това не е толкова зле. Някак си нищо кой знае какво ,дори възбуждащо за някои (подозирам istorika). Но, ако момче харесва друго момче или би правил нещо с него, то той е гей или шибан педерас. Нямам нищо против "различните", но определянето им не е много равно.

baby_baby
11-09-2016, 09:37
Не не бих

stan_stan
11-14-2016, 09:18
Да бих и съм пробвал, вълнуващо е и е много приятно

men3men
11-14-2016, 12:54
Да даже загубих девствеността си с момче. Когато бях на 15 не ми вървеше с момичата. Каних ги по кафета а те отказваха. Едни приятел ми предложи да правим секс, защото и то бе загубеняк. Мислих да му откажа, но приех предложението му, защото исках да правя секс. Започнахме да го правим редовно без другите около нас да подозират. Не се целувахме и не се натискахме на места различни от моята или неговата стая. Съдбата ни раздели, защото той отиде да учи в чужбина и аз останах сам. Той ми разби сърцето. За него всичко беше само секс а аз го обичах. Раздялата я преодолях след като намерих първата ми приятелка. Независимо дали правиш секс с мъж или жена винаги е приятно.