Влез

View Full Version : Учене на анг. ез у дома.

vycov
11-08-2016, 22:58
Здравейте.

От известно време (седмица и малко повече) съм се заел да уча анг. ез, защото вече видях че без език не може за никъде, а на времето нямах акъл в даскало та сега ще си блъскам главата.Имам приятели, който с времето от детските филмчета са го научили, но не се представям да седна и да гледам анимаций. Нямам тая възможност да давам пари за уроци. Та да ви попитам кой е наи добрият начин за научаване на езика. Ползвам някой андройд приложения, има някакъв минимален ефект ... но до там. Трябва ми всичко да започна от начало и да се върна на уроците от 2-ри клас. Поне основите да науча на езика... Утре ще обиколя някоя кницарница, да разгледам за някакви дискове, самоучители и прочие.

heartsdesire
11-09-2016, 14:08
Има много дискове за начинаещи, даже и от интернет ако се поразровиш можеш да си свалиш от някъде за ниво A1. За мен най-лесния начин да науча езика беше със сериали. Не само анимации, ами като цяло много сериали и филми. Много лесно запомняш произношение и някои по-трудни думи.

Грозния
11-09-2016, 16:54
В началото без помощ няма да стане. Помоли някой приятел който го знае добре, да ти обясни основните правила в граматиката.
Учи нови думи като четеш някакъв текст на английски и си превеждаш непознаните с гугъл преводач.

qkataa_123
11-11-2016, 15:53
Направи си регистрация в Уча.се и там видео уроци по английски от 1 до 12 клас,има също така и упражнения,от там ще научиш основните неща

LadyTerrible
11-11-2016, 21:03
Аз също мисля,че ако се започва от нулата,без помощ няма да стане.
В интернет действително има много възможности,разрови се,можеш да намериш нещо полезно за теб,но за да развиеш лексиката и произношението,разговорни т език (без него наистина си за никъде),гледай филми/сериали и тнт-каквото ти е интересно със субтитри,после и без субтитри.Аз още от малка започнах с това и наистина помага страшно много.Зубренето на граматика и конструкции върши работа до един момент,оттам нататък трябва да разчупиш възприятието си за употребата на езика.