View Full Version : Помогнете ми...
Monika777
11-11-2016, 18:33
Здравейте, може да звучи налудничево или безмислено, но аз съм много лабилна като човек и бих искала да ми дадете мнение по въпроса. На 19г съм и от година и 2 месеца си имам сериозен приятел, обичаме се ужасно много и винаги сме един до друг във всичко, понякога се караме, но ни минава бързо и всичко си е наред, заедно ще учим и живеем. Та, проблемът е,че аз съм Риби, а той е Овен. Изчетох доста статий, в който пише, че съжителството си е много добро, но във форумите, хората пишат, че след време тази комбинация винаги се разделя. За нещастие много вярвам на тези неща и изпитвам доста голям страх да не стане нещо между нас,защото наистина нещата между нас са сериозни и много се обичаме. Бих желала да чуя и вашето мнение....
VinDiesel
11-11-2016, 18:39
Спри да четеш за зодии и подобни глупости.
Всичко е до самия човек, неговото възпитание и характер.
А и нещо за което малко хора се сещат, може да сте идеални като "гаджета", но заживеете ли заедно, става ужасна катастрофа. Ако ще да четеш, че зодиите ви си пасват, във форуми да пишат, че сте родени един за друг, може да се окаже точно обратното.
Така че не си вкарвай излишни филми.
LadyTerrible
11-11-2016, 20:53
Всичко е до самия човек, неговото възпитание и характер.
Абсолютно подкрепям. :)
Наскоро пак имаше подобна тема тук и пак писах същото.Всичко зависи от вас двамата-как гледате на отношенията си и как ги развивате.Живей си живота и не се вглъбявай толкова.
sladura89
11-11-2016, 22:56
Здравейте, може да звучи налудничево или безмислено, но аз съм много лабилна като човек и бих искала да ми дадете мнение по въпроса. На 19г съм и от година и 2 месеца си имам сериозен приятел, обичаме се ужасно много и винаги сме един до друг във всичко, понякога се караме, но ни минава бързо и всичко си е наред, заедно ще учим и живеем. Та, проблемът е,че аз съм Риби, а той е Овен. Изчетох доста статий, в който пише, че съжителството си е много добро, но във форумите, хората пишат, че след време тази комбинация винаги се разделя. За нещастие много вярвам на тези неща и изпитвам доста голям страх да не стане нещо между нас,защото наистина нещата между нас са сериозни и много се обичаме. Бих желала да чуя и вашето мнение....
Не вярвай, много много какво пише за зодиите, ако е точният човек няма значение, коя зодия е! Освен това виж асцендента, най-подходящите ти партньори се намират в 6-ти, 7-ми и 8-ми дом! Аз примерно съм риби, асцендента ми е дева и редовно се натъквам на момичета, риби, които явно са ми интересни, на момичета телци и да не кажа най-често на раци! Понякога и водният знак доста допринася за разбирателството! А пък специално рибите са сега ти е супер яко, след малко ти е някакво супер гадно, после пак ти е хубаво! :) :D
sladura89
11-11-2016, 22:58
П.П. Заради, което пък добре си пасват с раците, понеже и те много често си менят настроението, даже още по-често и са много чувствителни, а това е заради водният знак! :)
sladura89
11-11-2016, 22:59
Абсолютно подкрепям. :)
Наскоро пак имаше подобна тема тук и пак писах същото.Всичко зависи от вас двамата-как гледате на отношенията си и как ги развивате.Живей си живота и не се вглъбявай толкова.
+1
baby_baby
11-12-2016, 10:40
Не чети тези глупости зодиите са нищо важно е хората какви са така че не се влиай от тия глупости
VinDiesel
11-12-2016, 10:44
Не чети тези глупости зодиите са нищо важно е хората какви са така че не се влиай от тия глупости
Тия пунктуионни и препинателни знаци?