Влез

View Full Version : Четворка межу две момчета с обратни наклонности и две бисексуални момичета

prometeiprm
11-13-2016, 15:24
Здравейте, мисля, че се променям в сексуално отношение. Цял живот съм обратен но сега всичко стана различно за мен. Нямаше, какво да правя и си направих регистрация в сайт за запознанство с цел губене на време. Писа ми момиче, което си личеше, че ме харесва. Постоянно ми пишеше и ми правеше комплименти. Обясних и че съм обратен, но тя ми обясни, че е бисексуална. Оказа се че тя има приятелка и са людо влюбени, но тя иска да разнообрази секса, като напарви тройка с мъж. Разкрих и че имам приятел с когото имаме връзка. Тогава тя предложи да напарам четворка. Съгласих се, защото нещо в тази жена ме превличаше. Като и гледам снимките получавам ерекция, докато като гледам кифлите немога да получа ерекция. Почнах да мисля постоянно за нея. Разбрахме се да кажем на гаджетата ни за четворката. Приятелят ми почна да ревнува от жената. Обясних му, че нямам чувства към нея и искам да пробвам нещо ново. Съгласихме се и четиримата за четворката.
Досега не съм правил секс с момичета и незная как да подходя в секса. Незная какво ще им хареса. Незная как да им доставя максимално удоволствие. Притеснявам се, че няма да харесат секса и ще се изложа.
Моля опитните момчета да ми обяснят, какво да правя с момичета така че да са доволни от четворката.

VinDiesel
11-13-2016, 15:27
Вие сте извратеняци, плескай им шамари, ще са доволни.

LudiqZaek
11-13-2016, 21:52
Праскай ги само в гъза нали си свикнал.

Supermassive____
11-13-2016, 21:59
Spodeli.net ? :D

Грозния
11-14-2016, 18:56
Spodeli.net ? :DНе!
Това е...

troll.com :D

Pug_306
11-15-2016, 08:06
Давай в гъза, ама ти сигурно незнаеш как става, ако си бил жената в семейството до сега ....