Влез

View Full Version : Някой да ми обясни ?

LudiqZaek
11-14-2016, 18:27
Трябва ми спешно обяснение за това защо момчетата винаги трябва да пишат първи, момичетата НИКОГА ??? Последната ми връзка свърши така, защото не съм и писал първи ми се сърдеше, знам че не всички са така,но вече познавам над 5, които ми казват пиши ми и аз им отговарям, няма, ти ми пиши, при което те отказват. Не мога да ви разбера логиката, кажете защо така :D

LadyDi
11-14-2016, 18:50
Ми по същата причина, поради която се смята, че мястото на жената е в кухнята.
Стереотипи, брат.

VinDiesel
11-14-2016, 18:56
Защото се занимаваш с неосъзнати пикли.
В момента имам приятелка, но не сме в сериозни взаимоотношения, сещаш се за какво ти говоря....
Сутрин, тя ми пише първа за добро утро, тъй като става по-рано от мен..
До сега не е ставало проблем, че тя все ми пише първа, а и причината е логична.
Но има и друго, ако е някоя кифла, ще чака аз да й пиша.
И въпреки, че не сме в сериозна връзка, тя не чака всичко на мен..
Жените са опасни същества, така че внимавай с каква се захващаш!

LudiqZaek
11-14-2016, 19:14
Приели са го като някакъв закон и много ме нервират, в една връзка попринцип не може само единият да се интересува, защото един човек не прави връзката, не мога да ги разбера някои жени ...

heartsdesire
11-14-2016, 19:21
То си е до момичето. Повечето чакат винаги момчето да им пише и се инатят и се правят на недостъпни, но има и такива, които въобще не се хабят да чакат, не се притесняват и пишат първи. Имам познати двойки, в които момичето е писало първо на момчето и са заедно от доста време. Така че, то си е до човека. А и когато двамата си свикнат вече не се обръща внимание на това кой на кого пише пръв.

LadyDi
11-14-2016, 19:24
Приели са го като някакъв закон и много ме нервират, в една връзка попринцип не може само единият да се интересува, защото един човек не прави връзката, не мога да ги разбера някои жени ...

То не е връзка, ако се чакате един друг кой какво ще направи.

VinDiesel
11-14-2016, 19:39
не мога да ги разбера някои жени ...
Има една малка подробност, ти си на 16, едва ли се занимаваш с жени, по скоро момиченца....

LudiqZaek
11-14-2016, 20:26
Бившата ми беше нещо като какичка, затова :D :D

LadyTerrible
11-14-2016, 20:27
То не е връзка, ако се чакате един друг кой какво ще направи.

Тоочно така.

Има една малка подробност, ти си на 16, едва ли се занимаваш с жени, по скоро момиченца....

Още повече.
Отговор получи,мисля. :)

baby_baby
11-14-2016, 21:25
Зависи на какво момиче попаднеш но да те зарежат заради това е голяма глупост