Влез

View Full Version : Гей ли съм

CPT.PRICE
11-19-2016, 06:16
Здравейте казвам се Кирил та ето какъв е проблемът ми, за мен не е проблем ама сигурно за приятели,родители,роднини ще е проблем и не знам дали наистина съм такъв.

Еми значи проблемът ми е че не мога да кажа на глас женски полов орган или каквото и да е нещо женско от тялото и като в*и*на,ци*ъл,мен*труа*ия,мен* с и други мога само пред момче но пред момиче изпитвам нещо като срам.По биология имахме да направим доклад за предпазване от нежелана бременност и аз като си го прочетох казах ,, абе момичета засрамете се имате много гнусни неща във вас сещате се цикъл и други,, и когато ходя не се усещам и ходя някак си китката ми е по особен начин. Едно момиче беше тръгнало да ме целува аз я отблъснах бях и казал ,,момиче засрами се намери си свястно за теб момче ,блудница,, и от тогава всички ме мислят за гей.
И когато гледам клипове със Деян Неделчев някак си ми става кеф като тази песен https://www.youtube.com/watch?v=KD8CVWM3rNw почвам да си пея че и аз имам такава ферма и такива,

Такъв ли съм

VinDiesel
11-19-2016, 06:21
Измисли нещо по-интересно. :(

CPT.PRICE
11-19-2016, 06:49
Измисли нещо по-интересно. :(

Добре !

Може ли някой по свестен коментар.

VinDiesel
11-19-2016, 06:51
Добре !

Може ли някой по свестен коментар.

Когато измислиш нещо по-интересно.

CPT.PRICE
11-19-2016, 07:28
Когато измислиш нещо по-интересно.

Добре. Имало едно време една пепеляшка тя се оженила за принца на мечтите и и живели щастливо до края на дните си. Надявам се да ти е харесало.

Моля други отговори който не са от актьора VinDiesel

VinDiesel
11-19-2016, 07:38
Добре. Имало едно време една пепеляшка тя се оженила за принца на мечтите и и живели щастливо до края на дните си. Надявам се да ти е харесало.

Моля други отговори който не са от актьора VinDiesel
http://prikachi.com/thumbs/580/8961580.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/580/8961580x.gif)

baby_baby
11-19-2016, 08:05
Скукаа

CPT.PRICE
11-19-2016, 10:09
Ееее вече трябва да слушам хората около мен. Казаха ми че във този форум ще срещна само подигравки.

Айде чао

ismailyk
11-19-2016, 10:12
абе да не ти пука че си гей. Всеки си има вкус.

Дано си намериш перфектният човек за теб.

П.П дано не ти отговори тролът Pug_306 защото е тогава ще видиш какво е подигравки.

LudiqZaek
11-19-2016, 13:32
Имало едно време кучето ти го блъсна камион тази сутрин.

Pug_306
11-21-2016, 09:50
абе да не ти пука че си гей. Всеки си има вкус.

Дано си намериш перфектният човек за теб.

П.П дано не ти отговори тролът Pug_306 защото е тогава ще видиш какво е подигравки.

Трол е майка ти ... Предлагам да се срещнете и да си споделите педерастките проблеми, тъкмо сте си лика прилика ;)

michaelis
11-21-2016, 11:46
Здравейте казвам се Кирил та ето какъв е проблемът ми, за мен не е проблем ама сигурно за приятели,родители,роднини ще е проблем и не знам дали наистина съм такъв.

Еми значи проблемът ми е че не мога да кажа на глас женски полов орган или каквото и да е нещо женско от тялото и като в*и*на,ци*ъл,мен*труа*ия,мен* с и други мога само пред момче но пред момиче изпитвам нещо като срам.По биология имахме да направим доклад за предпазване от нежелана бременност и аз като си го прочетох казах ,, абе момичета засрамете се имате много гнусни неща във вас сещате се цикъл и други,, и когато ходя не се усещам и ходя някак си китката ми е по особен начин. Едно момиче беше тръгнало да ме целува аз я отблъснах бях и казал ,,момиче засрами се намери си свястно за теб момче ,блудница,, и от тогава всички ме мислят за гей.
И когато гледам клипове със Деян Неделчев някак си ми става кеф като тази песен https://www.youtube.com/watch?v=KD8CVWM3rNw почвам да си пея че и аз имам такава ферма и такива,

Такъв ли съм

нье няма такова нещо. В България от скоро време (няколко години) вирее тази американщина и пропаганда която разпространява тази "гей-мода" така да се каже. Ако еди кво си що си край гей съм _ няма такова нещо. Значи има такива хора родени с хормонални нарушения, но това е рядкост. Всеки знае, че едно момиче/жена по време на цикъл (изхвърляне на неуплодени яцеклетки и хормони) не трябва да се закача, те са раздразнителни тогава една от жлезите отделя повечко секрети (не съм в час с медицинската терминология, защото не съм лекар) за да се изхвърли всичко. При "Гейовете" т.е. тези които са родени с такъв недъг жлезите са по-големи с около 4 пъти от нормално и отделят в пъти повече хормони при което те са постоянно на черешата така да се каже, не взимат адекватни решения. Ако толкова държиш да видиш какъв е проблема отиди на лекар направи си хормонални прегледи (щитовидна жлеза etc.) и ако всичко е в нормата не си никкъв гей тва ти е само филма в главата и нищо повече.
Това, че си се отдръпнал от няква девойка където е тръгнала да те целува му се вика срам, морал ит.н. при нас те са занижени до 0. Преди момчетата целуваха момичетата и те се дърпаха сега обратното явно достойството им съвсем е отишло на кино ....

nepushanepiq123bg
11-28-2016, 13:22
zdr shto ne mi pishesh