View Full Version : Гей ли съм
CPT.PRICE
11-19-2016, 06:16
Здравейте казвам се Кирил та ето какъв е проблемът ми, за мен не е проблем ама сигурно за приятели,родители,роднини ще е проблем и не знам дали наистина съм такъв.
Еми значи проблемът ми е че не мога да кажа на глас женски полов орган или каквото и да е нещо женско от тялото и като в*и*на,ци*ъл,мен*труа*ия,мен* с и други мога само пред момче но пред момиче изпитвам нещо като срам.По биология имахме да направим доклад за предпазване от нежелана бременност и аз като си го прочетох казах ,, абе момичета засрамете се имате много гнусни неща във вас сещате се цикъл и други,, и когато ходя не се усещам и ходя някак си китката ми е по особен начин. Едно момиче беше тръгнало да ме целува аз я отблъснах бях и казал ,,момиче засрами се намери си свястно за теб момче ,блудница,, и от тогава всички ме мислят за гей.
И когато гледам клипове със Деян Неделчев някак си ми става кеф като тази песен https://www.youtube.com/watch?v=KD8CVWM3rNw почвам да си пея че и аз имам такава ферма и такива,
Такъв ли съм
VinDiesel
11-19-2016, 06:21
Измисли нещо по-интересно. :(
CPT.PRICE
11-19-2016, 06:49
Измисли нещо по-интересно. :(
Добре !
Може ли някой по свестен коментар.
VinDiesel
11-19-2016, 06:51
Добре !
Може ли някой по свестен коментар.
Когато измислиш нещо по-интересно.
CPT.PRICE
11-19-2016, 07:28
Когато измислиш нещо по-интересно.
Добре. Имало едно време една пепеляшка тя се оженила за принца на мечтите и и живели щастливо до края на дните си. Надявам се да ти е харесало.
Моля други отговори който не са от актьора VinDiesel
VinDiesel
11-19-2016, 07:38
Добре. Имало едно време една пепеляшка тя се оженила за принца на мечтите и и живели щастливо до края на дните си. Надявам се да ти е харесало.
Моля други отговори който не са от актьора VinDiesel
http://prikachi.com/thumbs/580/8961580.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/580/8961580x.gif)
baby_baby
11-19-2016, 08:05
Скукаа
CPT.PRICE
11-19-2016, 10:09
Ееее вече трябва да слушам хората около мен. Казаха ми че във този форум ще срещна само подигравки.
Айде чао
ismailyk
11-19-2016, 10:12
абе да не ти пука че си гей. Всеки си има вкус.
Дано си намериш перфектният човек за теб.
П.П дано не ти отговори тролът Pug_306 защото е тогава ще видиш какво е подигравки.
LudiqZaek
11-19-2016, 13:32
Имало едно време кучето ти го блъсна камион тази сутрин.
абе да не ти пука че си гей. Всеки си има вкус.
Дано си намериш перфектният човек за теб.
П.П дано не ти отговори тролът Pug_306 защото е тогава ще видиш какво е подигравки.
Трол е майка ти ... Предлагам да се срещнете и да си споделите педерастките проблеми, тъкмо сте си лика прилика ;)
michaelis
11-21-2016, 11:46
Здравейте казвам се Кирил та ето какъв е проблемът ми, за мен не е проблем ама сигурно за приятели,родители,роднини ще е проблем и не знам дали наистина съм такъв.
Еми значи проблемът ми е че не мога да кажа на глас женски полов орган или каквото и да е нещо женско от тялото и като в*и*на,ци*ъл,мен*труа*ия,мен* с и други мога само пред момче но пред момиче изпитвам нещо като срам.По биология имахме да направим доклад за предпазване от нежелана бременност и аз като си го прочетох казах ,, абе момичета засрамете се имате много гнусни неща във вас сещате се цикъл и други,, и когато ходя не се усещам и ходя някак си китката ми е по особен начин. Едно момиче беше тръгнало да ме целува аз я отблъснах бях и казал ,,момиче засрами се намери си свястно за теб момче ,блудница,, и от тогава всички ме мислят за гей.
И когато гледам клипове със Деян Неделчев някак си ми става кеф като тази песен https://www.youtube.com/watch?v=KD8CVWM3rNw почвам да си пея че и аз имам такава ферма и такива,
Такъв ли съм
нье няма такова нещо. В България от скоро време (няколко години) вирее тази американщина и пропаганда която разпространява тази "гей-мода" така да се каже. Ако еди кво си що си край гей съм _ няма такова нещо. Значи има такива хора родени с хормонални нарушения, но това е рядкост. Всеки знае, че едно момиче/жена по време на цикъл (изхвърляне на неуплодени яцеклетки и хормони) не трябва да се закача, те са раздразнителни тогава една от жлезите отделя повечко секрети (не съм в час с медицинската терминология, защото не съм лекар) за да се изхвърли всичко. При "Гейовете" т.е. тези които са родени с такъв недъг жлезите са по-големи с около 4 пъти от нормално и отделят в пъти повече хормони при което те са постоянно на черешата така да се каже, не взимат адекватни решения. Ако толкова държиш да видиш какъв е проблема отиди на лекар направи си хормонални прегледи (щитовидна жлеза etc.) и ако всичко е в нормата не си никкъв гей тва ти е само филма в главата и нищо повече.
Това, че си се отдръпнал от няква девойка където е тръгнала да те целува му се вика срам, морал ит.н. при нас те са занижени до 0. Преди момчетата целуваха момичетата и те се дърпаха сега обратното явно достойството им съвсем е отишло на кино ....
nepushanepiq123bg
11-28-2016, 13:22
zdr shto ne mi pishesh