Влез

View Full Version : От един път гей става ли се?

xpozed
11-21-2016, 17:03
Здравейте, момче съм на 21 и го направих с мъж без да искам, изобщо не съм искал само исках да пробвам да си правим свирки а той започна и други неща да ми прави с език, с пръсти и накрая реши че съм бил готов и почти ме изнасили защото аз не исках да давам отзад, обаче той не чуваше изобщо, каза че ще ми бъдело хубаво да не се дърпам и колкото повече се дърпам толкова ще ме боли. Имам приятелка и не искам тя да разбере за това страх ме е да легна с нея да не разбере по някакъв начин, това може ли да стане? Цялата работа беше няколко вкарвания и толкова той свърши бързо. Та това че са ми го правили отзад прави ли ме гей въпреки че не се насладих?

По принцип знам за разните т. нар. "шейдове" всмисъл че сексуалността не е черно и бяло - или си хетеро или хомо, а с различни степени.. Всмис почти съм сигурен че не съм гей защото ме възбуждат само жени. Това че саме изнасилили не би трябвало да ме прави гей? Гей ли съм според вас?

anonymous908491
11-21-2016, 17:41
не си гей
ти си прекрасна млада дама

divergent
11-21-2016, 18:15
Жоро, ти ли си това?

me_&_my_broken_heart
11-21-2016, 19:42
Абе ти пари имаш ли? Нямаш. Ами чист педераст си си.Всеки педераз за гей се има...