Влез

View Full Version : Не мога да го изкарам от главата си..

sladkabebova
11-21-2016, 20:38
Здравейте,
на 21 съм. Преди 5 години се запознах с него. По-голям е от мен с 3 години. Харесахме се,но бях прекалено малка за сериозни отношения и като цяло много бързо ни приключи всичко.Въпреки всичко , останахме приятели и продължавахме да се виждаме.Преди година и 5 месеца си хванах приятел.Всичко в началото вървеше супер,дори ги запознах.Преди няколко месеца го викнах вкъщи,защото бях сама,а приятелят ми нямаше как да дойде. Викнах и други хора,но той остана. Спахме на едно легло (не сме правили секс). Събудихме се гушнати. След тази случка всичко коренно се промени. Той ми обясни колко много ме обича и как винаги ме е обичал. Започнахме да се виждаме доста по-често. Бях на рождения му ден и останах в тях,тъй като живеем в различни градове.Отново нищо повече не сме правили освен да се гушкаме. Нещата се задълбочиха (той започна да се държи все едно имаме връзка,а знаеше,че си имам приятел) и трябваше да предприема нещо. Реших да не си развалям връзката и му казах,че между нас няма да се получи.От тогава до сега сме се видяли около 7/8 пъти и уж всичко си е както преди (приятели сме си бла,бла).. Да,ама не. Аз не спирам да мисля за него. Мечтая си и си представям как сме заедно и това ме побърква.Имам чувството,че не е от тая планета. Толкова пъти сме лежали един до друг,дори съм се събличала по сутиен,когато съм заспивала до него и нито един път не ми намекна за секс. Просто ме гушкаше и заспивахме. Сега,като ми говори за други момичета се дразня. Много ми е кофти,че в главата ми е само той,а не приятеля ми. Въпреки че не съм му изневерила физически,в мислите ми му изневерявам всеки ден. Не знам какво ми става,хора. Огромна нужда имах да споделя.

VinDiesel
11-21-2016, 20:46
Ти си виновна, че си допуснала да се стигне до там.
Много ми е интересно и пикантно, приятеля ти знае ли че сте спали на едно легло, гушнати а-у?
По-добре остави приятеля ти, да си намери някоя, която ще го цени повече от теб.
За мен ти вече си го предала, макар и да не си му изневерила плътски.

sladkabebova
11-21-2016, 20:57
Да,знае всичко. Аз нямам какво да крия от него. Не мисли,че той е "цвете за мирисане".. До някъде е виновен,защото не само,че си е позволявал да ми посяга,ами забавленията му с проятели са били винаги по-важни от мен. Никакво внимание не ми обръща,но това вече е друга тема.

VinDiesel
11-21-2016, 21:05
А тогава защо си още с него, щом ти е посягал и не е цвете?
Виждаш ли бъдеще с него?

HollyGolightly
11-21-2016, 22:36
Имаш чувства към друг, искаш да си с друг, той също те иска, сегашният ти приятел ти посяга, не те прави щастлива... само аз ли не разбирам какво имаш предвид под "не искам да си развалям връзката"? Ти връзка нямаш, само на думи.

LadyTerrible
11-22-2016, 04:53
Да,знае всичко. Аз нямам какво да крия от него. Не мисли,че той е "цвете за мирисане".. До някъде е виновен,защото не само,че си е позволявал да ми посяга,ами забавленията му с проятели са били винаги по-важни от мен. Никакво внимание не ми обръща,но това вече е друга тема.

Добре,само от любопитство...ЗАЩО си с този човек изобщо при това положение,защо си отрязала другото момче като не си щастлива с приятеля си? Сама си стигнала дотук.Не знам какво искаш да ти кажем ние.

sladkabebova
11-22-2016, 06:03
Защото не мислех трезво и не прецених нещата добре и САМА. Имаше намеса и от родителите ми и от други хора да остана с приятеля ми...Майка ми и това момче се познават и тя въобще не го харесва.Когато и споделих започна да ме убеждава да остана с приятеля ми,че бил по-добрият избор.Въпросът е,че сега това момче не иска да чува за това,да бъдем повече от приятели. Опитах се да говоря с него(в неделя се видяхме) и му казах как се чувствам,при което той ми каза един вид,че нищо не може да направи и не знае,как може да му го казвам това,при положение,че аз съм прецакала нещата.Било му много тегаво,трудно ме е преодолял и на мен ми стана ясно,че няма смисъл да продължавам този разговор,или поне не на тоя етап.Аз знам,че той винаги ще има чувства към мен,но явно го е страх да се отпусне,докато не види,че наистина повече няма да бъде нараняван..

LadyTerrible
11-22-2016, 09:13
Майка ми и това момче се познават и тя въобще не го харесва.Когато и споделих започна да ме убеждава да остана с приятеля ми,че бил по-добрият избор

Докато искаш мнения,винаги ще ги получаваш.(друг въпрос е,че дори и да не ги искаш,пак ще ги има :D ) ;) Въпросът е да отсееш и да направиш преценката сама за себе си,защото това са твои отношения и отговорността за постъпките ти си е само твоя.Очевидно точно това не си направила и сега си в това положение.Щом си говорила с него и си му обяснила как стоят нещата,повече няма какво да направиш.Сигурно му е омръзнало това положение и си е намерил изход.Всъщност и ти самата не си знаела какво искаш,явно.Сега ти остава да прецениш как ти си щастлива и кое е по-добре за теб в тази ситуация.

tori
11-22-2016, 09:23
Значи, и аз да бях на мястото на бившия, и аз щях да те отрежа. Аман от шматки, където слушат мама и най-добрата аверка, аман от незнаещи кво искат и аман от „ма аз не ща да си разваля връзката“. Като искаш да си с него, зарязваш другия, каквото и да ти коства, и дерзаеш. Сама си се набутала и никой не може да ти оправи бакиите. Бих разбрала, ако бившия не иска даже да те вижда, загубила си му сума време, той се е надявал на нещо... Разкарай настоящия и се опитай да оправиш нещата с другия, а ако не стане, стой си сама. И повече не губи ничие време.

VinDiesel
11-22-2016, 09:53
Започни най-добре напълно начисто, с нов човек.

Smrazqvashta
11-22-2016, 13:09
Знае ли госпожица Сладка Бебова какво иска, питам аз?