PDA

View Full Version : Харесвам момиче.До коледа помагайте сега.

couved
11-24-2016, 16:03
Здравейте.На 17 съм и харесвам момиче, което учи в моето училище ( 16 год. е ).Та даже всяка сутрин се виждаме на спирката.Живее близко до унас ( на 5 минутки ).Тя знае че я харесвам, но незнам как да проджа от тук нататък.Наскоро се раздели с нейният бивш приятел, може би има 2-3 седмици.Аз я познавам от много време и тя мене, но просто в последно време ми падна много в очите.Та да изчакам ли да дойде коледа и да я поканя ден преди коледа да излезем, защото ако се съгласи мислех на следващият ден ако си прекараме добре да я поканя пак и да и подаря нещо скромно.Пиша това, защото наскоро се раздели с нейният, както казах и мисля, че сега не иска да има приятел, затова си втълпих това преди коледата.Нещо друго да попитам: Дайте някакви намеци да и правя без комплименти, нещо с очи, усмивка нз какво точно.По принцип си пада по футболисти и си харесва този спорт.Аз не съм футболист ами едно леке, което тренира фитнес зимата а през останалите сезони лостове ( в доста добра форма съм да отбележа ).Казавам просто повечето детайли.Ще я поканя на среща но смятам да го направя преди коледа както казах, питам просто за базови идеи ( така да го кажа ).Някакви намеци или от сорта на нещо такова.За нейните любими неща ( слуша чалга г/д, Слави Трфинов ) а аз си падам по рап, хип-хоп но когато съм в настроение слушам, като нейните песни.Във фейсбук поствах Харесай и ще те оценя ей такива глупости.Тя ми харесваше тези постове и знае, че я харесвам.Та още подобни неща да кажете.Искам да се консултирам предимно с момичета, но няма и да откажа помощ от момчета.Момичетата, какво харесват в едно момче ? - Обличам се много добре ( много хора ми го казват ).Та не се правя на някого за да ме хареса но съм срамежлив ( огромен проблем ).

Само за нея си мисля и за никое друго момиче. ( ако на това му наричате любов ок да е )

П.С. Съжелявам ако имам правописни грешки, все пак всеки може да допусне малки или МНОГО ( като мене ).Айде благодаря предварително ще отговарям на вашите мнения ако имам въпроси.

HyenaG
11-24-2016, 16:34
Пич, като за начало ще мине прекалено много време до коледа.Всичко може да се случи, така че на твое място не бих чакал толкова.Това че си срамежлив е проблем, но можеш да го поправиш като за начало самооценката ти е прекалено ниска "леке което тренира фитнес" , това че тренираш нещо различно от футбол не значи, че няма да се получи.Трябва да си уверен в себе си, това е най-важното.Иначе за другото усмихвай се докато си с нея, гледай да не повдигаш темата за бившия и, абе като цяло я накарай да се чувства добре с теб.Няма магически погледи, с които да я накараш да се влюби в теб.

couved
11-24-2016, 16:43
Пич, като за начало ще мине прекалено много време до коледа.Всичко може да се случи, така че на твое място не бих чакал толкова.Това че си срамежлив е проблем, но можеш да го поправиш като за начало самооценката ти е прекалено ниска "леке което тренира фитнес" , това че тренираш нещо различно от футбол не значи, че няма да се получи.Трябва да си уверен в себе си, това е най-важното.Иначе за другото усмихвай се докато си с нея, гледай да не повдигаш темата за бившия и, абе като цяло я накарай да се чувства добре с теб.Няма магически погледи, с които да я накараш да се влюби в теб.

Знам че няма магически погледи :D исках да видя какви са вашите мнения.

HyenaG
11-24-2016, 16:50
Няма проблем, а на въпроса ти "какво харесват момичетата" всеки ще ти отговори различно, но аз лично мисля, че на първо място е увереността.

couved
11-24-2016, 16:55
Няма проблем, а на въпроса ти "какво харесват момичетата" всеки ще ти отговори различно, но аз лично мисля, че на първо място е увереността.

Нещо друго освен това ?

HyenaG
11-24-2016, 16:58
Ами да.Добре ще е да правиш комплименти, така я караш да се чувства добре, не знам защо си написал "без комплименти".Ако искаш друг съвет питай по-конкретно. :)

couved
11-24-2016, 17:33
Ами да.Добре ще е да правиш комплименти, така я караш да се чувства добре, не знам защо си написал "без комплименти".Ако искаш друг съвет питай по-конкретно. :)

Написах го защото правя комплименти :D друго понякога като си пишем тръгва чата ама и понякога стига ме до момент, в който нищо не си пишем.Тренира танци

couved
11-26-2016, 14:28
Мене по ме интересуват темите за разговор или поне за чат :)

the...dreamer
11-26-2016, 20:04
Няма магически погледи, с които да я накараш да се влюби в теб.

Знам че няма магически погледи :D
Напротив.

П.С. Не търси съвети от момичета за такива неща.

:)