View Full Version : Класиката с най- добрия приятел...
Здравейте. Аз съм момиче на 15.. почти 16. Та преди няколко седмици след дълъг разговор с най- добрия ми приятел решихме да си направим сефтето заедно. Въпроса е, че ме е страх, че след това ще започна да изпитвам някакви чувства към него и ще стане твърде трудно и за двама ни. Осъзнавам, че рискувахме приятелството си още с мисълта, че това ще се случи. Докато си пишехме той ми каза че ме бил харесвал, но се съмнявам че говореше наистина, защото искаше нещо. И все пак супер много ме е страх какво ще стане между нас след като го направим.
VinDiesel
11-24-2016, 18:33
Това зависи само и единствено вас.
Няма лошо да си се пляскате само като приятели, а и също не е изключено връзката ви да стане сериозна.
Има доста варианти на развоя...
anonymous908491
11-24-2016, 18:35
има един единствен вариант
след като се наебат, няма вече да са само приятели
Jack_Reacher
11-24-2016, 18:36
ако се харесвате какъв е проблема че сте били приятели преди това - още по-хубаво е даже
вие с врагове ли смятате че се прави най хубав секс и най-стабилна връзка?!
VinDiesel
11-24-2016, 18:40
Ясно е че отношенията няма да са както до сега са били.
Но няма нищо лошо в това.
kamelia35
11-24-2016, 18:44
Не мисля, че е добро решение, ако не изпитваш чувства към него. За мъжете е нормално да се пляскат без емоции :) колкото и грубо да звучи, но при жените е малко друго, възможно да не изпиташ удоволствие, дори бих казала, възможно да се отвратиш за някакъв период от време към този вид дейност, така да се каже :) . И разбира се и от самия човек, ако не предложи нещо повече от пляскане. Така че сама прецени, какво искаш. И дали искаш този човек да ти е първият.
NomNomNom
11-25-2016, 16:06
Няма правилен отговор - и да не се интимосвате, пак може да си развалите приятелството. А, ако не е той, ще е някой друг. Та, ако е добро момче и го харесваш, защо не опипаш почвата за връзка?
LadyTerrible
11-28-2016, 15:47
Колко теми изписа за това вече не е истина...
Щом толкова го мислиш,значи просто не го прави.Влязла си във филма сериозно и фазата "карай да върви,да става каквото ще" си я отминала отдавна.А само в тази фаза може да се реализира кеф от това положение.Ти явно не си на такава вълна.
Не сме ясновидци,за да ти кажем какво ще стане с вас.По-нагоре ти казаха,че вариантите са много.Зависи от вас двамата.
Моят съвет е да спреш да пишеш теми и сама да си дадеш сметка какво искаш и как да постъпиш.Ние не знаем какво ти е в главата,нито какво искаш,нито какво ще правиш,нито кое е по-добре за теб.Тези неща зависят само и единствено от теб и са твое решение и твоя отговорност.
VinDiesel
11-28-2016, 15:52
Моят съвет е да спреш да пишеш теми и сама да си дадеш сметка какво искаш и как да постъпиш.Ние не знаем какво ти е в главата,нито какво искаш,нито какво ще правиш,нито кое е по-добре за теб.Тези неща зависят само и единствено от теб и са твое решение и твоя отговорност.
+1 Най-правилния отговор!
sladura89
11-29-2016, 12:10
Така е вече ще са приятели с изгода! :)
sladura89
11-29-2016, 12:11
ако се харесвате какъв е проблема че сте били приятели преди това - още по-хубаво е даже
вие с врагове ли смятате че се прави най хубав секс и най-стабилна връзка?!
+1
velina.prodanova
11-29-2016, 17:05
Няма лошо да си се пляскате само като приятели, а и също не е изключено връзката ви да стане сериозна.
Съгласна съм .... няма лошо в това да сте приятели и да си правите секс... но това е ако не изпитвате нищо друго един към друг
LadyTerrible
11-29-2016, 21:43
Така е вече ще са приятели с изгода! :)
Само дето тя не е Мила Кунис,а той не е Джъстин Тимбърлейк. :D :D :D
velina.prodanova
11-30-2016, 10:13
Само дето тя не е Мила Кунис,а той не е Джъстин Тимбърлейк. :D :D :D
:-D това беше грубичко, хаха
pandabear
11-30-2016, 10:29
ако стане нещо между вас и сте решили то да е краткотрайно, то бъди сигурна, че след това трудно ще се върнете на фаза най-добри приятели, които могат да си споделят всичко, поради простата причина, че едва ли ще му е приятно да слуша как харесваш заедника на Пешо и се подмокряш само като го видиш, както и обратното.
michaelis
12-06-2016, 14:42
Съгласна съм .... няма лошо в това да сте приятели и да си правите секс... но това е ако не изпитвате нищо друго един към друг
добре, а какво казваш на гаджето тогава ? :
" - Миличко аз отивам да си го сложа с един много добър приятел, то чувства няма нали разбираш, това е само механика и по приятелски не се брои .."
И гаджето ти ше каже :
" - Ама няма ядове чакай само да слезна до мазето да си вземата лампата да ви посвета малко" ;-)
michaelis
12-06-2016, 14:50
Нема такова животно пердашат се "като приятели" може би защото са сами в момента, я единия да си хване гадже и да се пере само "като приятел" да видим реакцията на отсреща на гаджето / "добрия приятел" каква ще е като научи. Според мен ще се развие грандиозен скандал. :D Или са заедно или после ако си хванат различни гаджета да им видя тогава реакциите какви ще са и на двамата дали ще се гледат като приятели или пак скандал ама "между добри приятели" и вече гаджетата са таксувани като изневяра :D Праат струват харесва им -> остават, ако не им хареса всеки си хваща гората или се пердашат "по приятелски" докато единия не си намери нещо "по-добро" и другия ше страда както става обикновенно.
VinDiesel
12-06-2016, 15:35
Нещата са много относителни, хубавият секс може да е предпоставка за сериозна връзка...
А ако единия е решил, че иска сериозна връзка и то с друг човек, ясно е че трябва да приключат взаимоотношенията си. След такова вземане-даване, не виждам смисъл, единия да си намери приятел/ка и да продължат със сексуалните деяния....
michaelis
12-06-2016, 16:02
еми именно пробват, харесва им, продължават заедно, ако не кой от къде е, приятелство всичко отива в канала и се спасяват поединично ;-)
P.S. Тръгват там то като върви върви, като не върви спират и толкоз .А батка също ми е много чудно, как се разбират за "сериозна връзка" ? Тррябва ли да се питат един друг дали искат нещо "сериозно" ? Почти 95% от "дългосрочните" неща в живота са временни, а "постоянните" са най-кратки. Аз не ги пиша тея неписани закони то просто така става в живота :::
Така или иначе вече не сте приятели...
Fisherman
12-06-2016, 17:40
доста елегантен начин тъп човек да сложи край на едно приятелство
sladura89
12-06-2016, 21:32
Така или иначе вече не сте приятели...
А какви са врагове ли??? :)
Определено всичко ще приключи ако някой от нас си намери гж.
А защо вече да не сме приятели???
Може да попиташ някой по - възрастен като мама тате психоложката в училище . Все пак какго се казва те са поизпатили повечко.