PDA

View Full Version : Приятелят ми харесва друга

Trippy6ix
11-24-2016, 18:35
Здравейте,момиче на 14 години съм. Имам приятел на 16,и ходим заедно от 11 месеца. Или ходихме. Всичко започна преди няколко месеца,като ми ставаше всяка вечер гадно заради него. Той просто беше неотговорен,безхарактерен и аз не се чувствах щастлива. Беше се превърнал в мен с времето,беше много ревнив,безхарактерен човек. И аз плачех,казвах му че искам да се разделим,а той е от друг град и идва да ме вижда през уикенда. И той нищо не правеше като му казвах че ме наранява,нищо не си пишехме,нямаше закакво. Преди 2 седмици се запозна с момиче онлайн,от неговия град. Явно се бяха харесали,защото и двамата слушали еднаква музика (едм,а аз не я хаесвах особено) и аз се издразних но си замълчах. Той и пишеше,искаше и номера ала бала. И се срещна с нея тайно от мен,като по късно разбрах,че са се прегръщали и тя го целунала по бузата. Аз много се обидих,казах че не искам НИЩО общо с него. (А посшедните месеци нещата вървяха зле...) и не си писахме няколко дни,след което той ми изръси че много я харесва,аз го нарекох боклук и той ми каза ,,и боклука не те ще,, и аз плаках. След това ми лаза че и мен харесвал хахахаа и аз го питах дали наистина я харесва и той да.... Много ми е болно,наистина го обичам и ми липсва,но това поведение... А като сме заедно правим едно и също,винаги е твърде спокоен и някак си скучен. ..

VinDiesel
11-24-2016, 18:45
Ти на 14 той на 16.....
Какво очакваш от дете?
Вашето е пародия на връзка.

Trippy6ix
11-24-2016, 19:32
Като не знаеш недей да говориш.

VinDiesel
11-24-2016, 19:34
Ок, спирам.

fanton1
11-25-2016, 09:18
Не е за теб явно, оставяш го и търсиш друг (ако искаш момче).

fanton1
11-25-2016, 09:20
Интересно ми е обаче как го намери този след като е по-голям и не е от твоя град ..

Smrazqvashta
11-25-2016, 10:23
В любовен триъгълник винаги един от ъглите е тъп.

heartsdesire
11-25-2016, 20:30
И ти си с него, защото...? Като приятелят ти харесва друга, го зарязваш. Иначе ще си имаш общо гадже с това момиче, с което се е запознал. И какво си мълчиш, имаш пълното право да му направиш проблем най-малкото. Не знам какво още правиш с този човек, плачеш и се нараняваш сама. Намери си момче, което е лоялно, честно и по-зряло от въпросното. Макар че и ти си незряла.