Trippy6ix
11-24-2016, 18:35
Здравейте,момиче на 14 години съм. Имам приятел на 16,и ходим заедно от 11 месеца. Или ходихме. Всичко започна преди няколко месеца,като ми ставаше всяка вечер гадно заради него. Той просто беше неотговорен,безхарактерен и аз не се чувствах щастлива. Беше се превърнал в мен с времето,беше много ревнив,безхарактерен човек. И аз плачех,казвах му че искам да се разделим,а той е от друг град и идва да ме вижда през уикенда. И той нищо не правеше като му казвах че ме наранява,нищо не си пишехме,нямаше закакво. Преди 2 седмици се запозна с момиче онлайн,от неговия град. Явно се бяха харесали,защото и двамата слушали еднаква музика (едм,а аз не я хаесвах особено) и аз се издразних но си замълчах. Той и пишеше,искаше и номера ала бала. И се срещна с нея тайно от мен,като по късно разбрах,че са се прегръщали и тя го целунала по бузата. Аз много се обидих,казах че не искам НИЩО общо с него. (А посшедните месеци нещата вървяха зле...) и не си писахме няколко дни,след което той ми изръси че много я харесва,аз го нарекох боклук и той ми каза ,,и боклука не те ще,, и аз плаках. След това ми лаза че и мен харесвал хахахаа и аз го питах дали наистина я харесва и той да.... Много ми е болно,наистина го обичам и ми липсва,но това поведение... А като сме заедно правим едно и също,винаги е твърде спокоен и някак си скучен. ..