Влез

View Full Version : Още колко дълго трябва да чакам за да правя секс със приятелката ми?

mitko_mig7m
11-28-2016, 16:23
Немога да ги разбера момичетата. Приятелката ми излиза с мен от няколко месеца но неиска да правим секс. Все и било рано. Писна ми да чакам вече и искам да правя секс със нея, защото е красива. Като излезем тя обсъжда другите момичета и им се радва. Показвала ми е и колекцията и с голи снимки на момичета. Казва, че ме харесва но иска да ме опазнае и тогава да правим секс. Още колко трябва да чакам за да правя секс с нея?

michaelis
11-28-2016, 16:26
Немога да ги разбера момичетата. Приятелката ми излиза с мен от няколко месеца но неиска да правим секс. Все и било рано. Писна ми да чакам вече и искам да правя секс със нея, защото е красива. Като излезем тя обсъжда другите момичета и им се радва. Показвала ми е и колекцията и с голи снимки на момичета. Казва, че ме харесва но иска да ме опазнае и тогава да правим секс. Още колко трябва да чакам за да правя секс с нея?

че чекаш колкот требе, ако и е за първи път е тегава работа и трябва джелезно търпение иначе вън от кораба, тва е положението :D

heartsdesire
11-28-2016, 16:38
Ще чакаш колкото трябва. Особено ако ѝ е за първи път. Може би ще се впечатли от това, че не я пришпорваш, ами че го оставяте на течението. Все някога ще се случи, не насилвай нещата, може да не се чувства готова още. На колко години е?

mitko_mig7m
11-28-2016, 16:40
Ще чакаш колкото трябва. Особено ако ѝ е за първи път. Може би ще се впечатли от това, че не я пришпорваш, ами че го оставяте на течението. Все някога ще се случи, не насилвай нещата, може да не се чувства готова още. На колко години е?

На 17.

heartsdesire
11-28-2016, 16:47
Ми да ти кажа, може би не е готова още и щом ти е казала, че иска да те опознае я послушай. Вероятно темата за секс я притеснява и ако насилваш нещата, може да я отблъснеш.

solo_
11-28-2016, 16:51

между другото това с колекцията е много интересно нещо

нормално е да не иска, ако е девствена
тогава може би се страхува

иначе недей да бъдеш нахален и да настояваш
просто опитай да я предразположиш

LadyTerrible
11-28-2016, 17:09
Ми да ти кажа, може би не е готова още и щом ти е казала, че иска да те опознае я послушай. Вероятно темата за секс я притеснява и ако насилваш нещата, може да я отблъснеш.
Подкрепям.
Момичетата в тийн годините си имат какви ли не притеснения,свързани със секса,независимо дали им е първи път.
Дали тялото й изглежда добре,дали ще се представи добре,дали знае какво да прави,дали е готова,дали ти си правилният човек,дали се страхува от болката,дали се срамува...мога да изброявам още. :D
Ако държиш на нея,просто й дай време.Даже в някой момент тя сама ще повдигне темата сигурно. ;)

Pug_306
11-29-2016, 07:43
Ами тогава се пласирай при приятелките и, след като ти показва техни голи снимки ... Явно ще го играе като сутеньор.

VinDiesel
11-29-2016, 15:54
Щом за няколко месеца не си достоен, сам си прави изводите. Вече би трябвало да те е опознала, да ти има доверие и да иска да си легне с теб.
На 17 никак не е малка.
Като почнат да се правят на....
А тя девствена ли е между другото?

an7raks
11-29-2016, 15:57

А дано, ама надали... :D

VinDiesel
11-29-2016, 16:00
А дано, ама надали... :D

Точно, че нещо не ми се връзва в историята, а тези голи снимки....
И ме съмнява историята на автора. :D

mitko_mig7m
11-29-2016, 17:21
Щом за няколко месеца не си достоен, сам си прави изводите. Вече би трябвало да те е опознала, да ти има доверие и да иска да си легне с теб.
На 17 никак не е малка.
Като почнат да се правят на....

Девствена е. Днес подхванах темата за секс. Поисках и да е честна с мен и ми каза след хиляда увъртания, че ще прави секс, когато се ужени в първата брачна нощ. Мисля, да и предложа да се уженим и да правя секс със нея.

an7raks
11-29-2016, 17:23
Ето, че рано или късно всички тролове се издават...

VinDiesel
11-29-2016, 18:04
Ето, че рано или късно всички тролове се издават...

Така е, голите снимки в първия пост го издадоха.

jenen maj
12-21-2016, 21:11
След като не иска да бъде с тебе ...
минаваш на такава дето иска ...А когато твойта поиска ..Друг ще и откъсне цветенцето !
Къде си тръгнал като не стават работите ? Момичето не е готово и причината не е във тебе

Smrazqvashta
12-22-2016, 07:39
Най ми хареса това:

искам да правя секс със нея, защото е красива.

dafak?!
12-22-2016, 07:48
Класически въпрос. Порови се из форумите, всеки пита това.

kostik
12-22-2016, 16:59
Девствена е. Днес подхванах темата за секс. Поисках и да е честна с мен и ми каза след хиляда увъртания, че ще прави секс, когато се ужени в първата брачна нощ. Мисля, да и предложа да се уженим и да правя секс със нея.
Хахахаххахахахаха. Горчиво!
Аз имах такава и доста време я притисках леко по леко. Всеки ден я възбуждах и предразполагах, докато в един прекрасен ден ми даде. Три месеца чакане. от които два месеца игра.

anonimna:D
12-23-2016, 16:00
Хахахаххахахахаха. Горчиво!
Аз имах такава и доста време я притисках леко по леко. Всеки ден я възбуждах и предразполагах, докато в един прекрасен ден ми даде. Три месеца чакане. от които два месеца игра.
Ахаха, имаш железни нерви, признавам те

Грозния
12-23-2016, 20:47
Към автора:

Какъв е смисълът да си губиш времето с тая и да чакаш само на нея?
Ти докато я чакаш - животът си върви!
Намери си друга и пробвай с нея - може да не късате и да пробваш и с нея, но защо да си губиш времето?! Тая може и въобще да не ти пусне!

Smrazqvashta
12-24-2016, 15:44
Към автора:

Какъв е смисълът да си губиш времето с тая и да чакаш само на нея?
Ти докато я чакаш - животът си върви!
Намери си друга и пробвай с нея - може да не късате и да пробваш и с нея, но защо да си губиш времето?! Тая може и въобще да не ти пусне!

Еее, прекаляваш.

NomNomNom
12-25-2016, 09:02
спри да й обръщаш внимание на тялото и външния вид, спри да й правиш комплименти, че е красива, спри да я опипваш и целуваш провокативно, и до 2 седмици - месец ще е изпаднала в паника

Dwyd96
12-25-2016, 09:47

Хммм

Хммм :?
Най-мразя тъпи и неграмотни тролове :D

dako0007
12-26-2016, 06:06
Ще чакаш колкото трябва.с сигурност е девствена и трябва да се почувства готова не я притискай защото може да я изгубиш

kockata44
01-04-2017, 13:02
Ако я харесваш наистина, ще чакаш, няма начин.. най-вероятно е девствена или пък има някакъв комплекс и се срамува от теб. Само не я притискай, тя сама ще си поиска