Влез

View Full Version : Баща ми мрази ли сестра ми

stofer67
11-28-2016, 17:12
Здравейте, На 13 години съм и у дома нещата не са много добре. Сестра ми е на 21 години и често ходи на дискотека и да излиза с приятели. Когато излезе и вкъщи се почва: баща ми пита майка ми къде отива и като майка ми каже на баща ми почва да казва че е много тъпа и проста че няма да стане нищо отнея и така нататък. Става така често и незнам какво да правя защото не понасям когато някои от семейството се карат. Когато на сестра ми и трябваха малко пари помоли баща ми той каза че ще си помисли но така и не и даде. Той никога не и казва нищо в очите само като излезе и почва да говори на майка ми. Майка ми не защитава сестра ми само му казва да спре да говори така. Защо не я защитава ли защото като я е защитавала е ставало още по-зле. Сестра ми имаше работа но там където работеше фалираха и сега е само с парите които взима от борсата и така тя вече не моли баща ми защото тя самата знае че той няма да и даде. Но когато тя е била малка винаги са били заедно много са се обичали и цялото това мъмрене е почнало когато тя е почнала да ходи на дискотеки. Също обаче като е била малка той и се е карал а на мен не ми се е карал. Ако беше някой друг на моето място щеше да е разглезен защото на кой не му се карат но въпреки това винаги съм искал да се държа мъжки. Та това е като цяло сега незнам за даскало ли да се притеснявам за това ли да се притеснявам (сори че не слагам запетаи и ако в някои изречения не е имало много смисъл) Това е очаквам вашите мнения

michaelis
11-29-2016, 10:20
не не я мрази защо да я мрази, аз незнам кой родител си мрази детето ?!?, от това което прочетох даже обратното, човека просто се притеснява за дъщяря си и с право

xXxAngerfisTxXx
11-29-2016, 14:00
баща ти се тревожи за нея затва я мъмри... то днешните чалготеки брат само разврат... родител никога не може да мрази децата си квото и да са направили

heartsdesire
11-29-2016, 17:03
Не, не я мрази. Просто е загрижен за нея и иска да успее в живота, затова мрънка, че ходи по дискотеки.