Влез

View Full Version : Може ли помощ ?

f0rsaken933
12-02-2016, 18:42
Здравейте не знам дали уцелих раздела,но имам проблем с приятелката ми а не знам как да го реша... По принцип тя има здравословни проблеми и в момента и други проблеми,но аз съм такъв като болест е за мен и постояно ревнувам и се караме за най малкото защото има нейни проблеми и постояно е нервна.. И аз прекалявам нали защото днес тя ми каза "край" защото се раздразних,че трябваше да се видим да свършиме работа а тя ми каза,че ще пие кафе след нейните козметични работи с приятелката си а имахме други планове и аз им казах дали не може утре да се види с нея а-у и с право излязох аз виновен защото явно я задушавам явно е това... И сега не знам как да си я върна а я обичам повече от всичко и постояно е нервна каквото им кажа или напиша отговора е " нз,да,не " ... Моля ви да ми дадете съвет какво да направя защото във вторник заминава за чужбина при тяхните за 20-тина дни а искам да се сдобря с нея преди това...

VinDiesel
12-02-2016, 18:50
Здравей, ще ти го обясна така, дано ме разбереш.
Когато една жена има здравословен проблем, психиката й е доста разклатена, започва да си мисли също и ти как го приемаш това. Нервите и притеснението в такъв момент са нормални, от твоя страна се очаква да си до нея, да я разбираш, подкрепяш и даваш сили.
Не знам какъв й е здравословния проблем, но тя може и да се почувства негодна за теб, а това да я изгаря отвътре. Това понякога води и до дистанциране от партньора.
В такъв момент, ти трябва да си й най-голямата упора в живота.
Ако пък усещаш, че нещата не стоят така, това е друга тема....

f0rsaken933
12-02-2016, 18:54
Проблема е,че днес не се видяхме тя ме отбягна и ми каза аз ти казах нещо... А аз искам един последен шанс да бъда с нея и да компенсирам тези грешки който съм направил... Тя е много предпазлива и е страдала с момчета и вече не вярва на никой... Аз аз не мога без нея ...

VinDiesel
12-02-2016, 18:57
Пришпорването в такива ситуации не е решение, от колко време сте заедно?

f0rsaken933
12-02-2016, 18:58
ами от малко от 5-6 месеца но не сме деца... на по 20-25 години сме и просто някой неща аз съм виновен... а тя ми е доказала много неща и им вярвам но явно аз не ставам и сега искам един последен шанс за да бъда с нея и да се опитам да се докажа...

VinDiesel
12-02-2016, 19:06
А защо чак сега усещаш грешките, след като те е отбила от пътя си, след като не сте деца?
По-добре й дай малко време, след като се върне я потърси, там ще има време за размисъл, но съм склонен да вярвам, че чувствата й към теб, ще изстинат още повече...

Грозния
12-02-2016, 20:16
...И аз прекалявам нали защото днес тя ми каза "край" защото се раздразних,че трябваше да... а искам да се сдобря с нея преди това...Много объркано си описал всичко, но според мен между вас всичко е свършило - зарежи я, забрави я и си намери друга! Продължавай напред :)!

pandabear
12-02-2016, 20:40
заболяха ме очите, докато ти прочета проблема ;/
после ми стана тъжно, че се напънах да го направя
представям си на приятелката ти какво й е било
браво на момичето, отървало се е.

heartsdesire
12-03-2016, 10:33
В една връзка всичко се гради на доверие. Колкото и да обичам един човек, ако ми нарушава личното пространство и не ми дава свобода просто няма как да стане. Може би това я е отблъснало, всички хора, малко или много изпитват ревност, в твоя случай явно е много. Но ти трябва да знаеш, че тя има право да се вижда с приятелки и да прекарва време и без теб, както и ти без нея. Поговорете, покажи ѝ, че си способен да ѝ вярваш.