Влез

View Full Version : Как да го направя?

BaiTo6o
12-05-2016, 16:06
Преди дни бях писал пак една тема в същия раздел, та се наложи и втора да пиша явно... :Д Накратко Аз съм на 18 и има едно момиче което ми харесва а и се вижда, че явно и аз и харесвам но е на 14-15г. Та в предната тема питах какво да правя дали да направя крачката или не и реших да я направя, но въпроса е как ?! :D Поради причината, че е малка незнам как си го представя и да не и убия представите, изкажете мнения как да стане. Момичетата да казват с предимство как по би ги трогнало на тази възраст. Благодаря предварително!!

VinDiesel
12-05-2016, 16:12
С всяка е индивидуално, на една би й харесало едно, на друга друго. Няма как да гадаем, тъй като ти я познаваш по-добре от нас.
Строг "шаблон" за сваляне няма.
Ако беше някоя на 25, бих ти препоръчал да не й сваляш звезди, тъй като няма да помогне, тоя филм вече го е гледала доста.
Бъди себе си, сценарий не ти трябва, каквото ти идва отвътре, това направи.
Успех!

BaiTo6o
12-05-2016, 16:34
И все пак, знам, че при всяка е различно, но с малко предложения ще вземе да ми хрумне моя си и ще се получи за това питам :Д

TROLLDADLOLCAKE
12-08-2016, 05:18
Най-важното е да бъдеш себе си и да не го правиш по телефона или социалните мрежи.Покани я,излезте и отидете примерно на кино,кафе..поговорете,споде ли й че я харесваш и искаш връзка и виж как ще реагира.Успех!