Влез

View Full Version : ТУ-Варна, заверки

ruth
12-06-2016, 10:24
Здравйте! :)
Искам да попитам, вярно ли е това, че в ТУ Варна дори да не получиш заверка на повече от един предмет, имаш възможност след сесията да си започнеш 2-рия семестър и през него да си изкараш и пропуснатите упражнения и лекции от предметите, по които не си получил заверка през първия семестър и да си получиш тогава заверките и да се явиш на изпити? При тази ситуация плаща ли се нещо за тези допълнителни лекции? И с кой трябва да говоря за тези часове с учителите или с декана или във фронт офиса да питам, как се изготвя като цяло тази програма за лекции от 1-ви семестър във 2-ри? Като цяло много моля някой по- подробно да ми обясни как стоят нещата, че ми е много притеснено, а ми казаха, едва ли не че си като бог, можеш нито една заверка да не вземеш и пак да минаваш напред и да си ги изкарваш после без проблем. Освен това аз стабилно си ги уча нещата, дори за изпитите мога да кажа, че си имам подготовка, но проблема е, че присъствие и следователно и активност с домашни и т.н. почти нямам, понеже имах някои пречки да го наречем този семестър, а ако е наистина както казват, без проблем ще мога да си ги изкарам тези лекции и да наваксам пропуските през 2-рия семестър и от там нататък да не стигам пак до това положение :( . Много моля някой да ми обясни.

Dwyd96
12-06-2016, 10:32
В ту софия имaме тaкaвa служебнa зaверкa... би трябвaло и при вaс дa имa.