Влез

View Full Version : Гимназиите в Пловдив

Viksincee
12-12-2016, 16:51
Здравейте! Тази година съм седми клас и все още не знам къде да кандидатствам (от Пловдив съм).Нямам планове към къде все още да се ориентирам. По принцип търговската не е лоша, защото аз искам да уча и език, но и други предмети. Мислех също за английската, но много хора казват,че там е трудно (не, че във всяка гимназия не е). Там имаш много часове език.Много стягат и трябва да си много ученолюбив, за да издържиш там. Та все още се колебая и ще се радвам да чуя вашите мнения относно гимназиите.

TROLLDADLOLCAKE
12-17-2016, 17:08
Ще гледам да съм максимално кратък..ще ти ги разделя на два типа
1.Ако ти се учи
2.Ако не ти се учи

1.
а)Търговската - Строги даскали,искат доста учене,но пък за сметка на това е пълно с момичета (яки) и мола,както и главната са ти на една плюнка.
б)Английската - Не е толкова трудно, колкото си чул,има яки момичета,НО в следващите 4-5 години всяка сутрин в атвобуса ще се чувстваш като изнасилен,тъй като автобусите буквално са пълни по шевовете.Също така си изолиран на майка си в путката и колкото и да ти е скапан деня,винаги може да ти се скапе като засечеш на прибиране на спирката някой "ром" със отрязан пръст или нос от отсрещната болница.
в)Френската - Първата година, а може би и втората ще ти скъсат задника от учене и писане на думи.Има яки момичета,но за сметка на това пък е в полу-мъртъв район и общо взето нищо не се случва,също така и транспорта не е много удобен.
г)Строителния - Айляк даскало,искат да учиш 5 за 4.Има много и яки момичета до теб са Тоха и Автото,кафета и магазини не липсват..Като цяло е готинко такова
2.
Автото - На 2 плюнки от строителния...общо взето 4-5 години ще си бараш оная работа и 600 отсъствия да имаш пак ша минеш.А даскалите са гарантирано най най разбраните и яките в града.

Тва е общо взето..Тоха И МГ–то изобщо няма да ти ги споменавам там не е хава..но вече всичко зависи кое теб те влече като паралелка и т.н.Успех!