View Full Version : А сега какво?
Здравейте. Преди месец писах тема тук, която се казва Просто секс и за повече подробности може да я видите. Въпроса сеге е, че не знам какво стана. На кратко с най- добрия ми приятел се бяхме уговорили да правим секс за първи път щеше да ни е и на двамата. В началото не бях много за, знаех че приятелството ни ще замине ама той ми каза че няма да стане и щяло да е още по- хубаво. Месец по- късно той дойде. Тъпото е, че от както се разбрахме да спим заедно и си пишехме и зв почти само за това. Трябваше да го направим днес, но аз най- накрая не издържах и му казах че искам да го забравим и да си върнем старите отношения,а той ми каза че е невъзможно. Тогава ми стана малко гадно. Попитах го фр ли сме и той ви каза нз. Накрая го питах и дали му пука за мен и отговора беше да. Но вече не зтам какво да правя. Не че не искам да го направя с него ама откакто започнахме с тази тема и той почна да се държи с мен като курва. Аз си искам стария приятел. Секса ако се случи някога вежду двама ни.. еми хубаво ще го мислим тогава. Пука му за мен, не знае дали сме приятели и уж не ме хр като нещо повече.. е какви сме тогава? И какво да правя, как да се държа с него, в момента и да го направим и да не го, отношенията няма да са както преди.
отношенията няма да са както преди.
Ние какво да направим по въпроса? Той ли е единственото момче, което е момче? Няма ли други?
Първо трябва да разбереш какво искаш и какво момче си търсиш
после мисли за каквото и да било
живота не е върти около едно момче приятел, секс и приятел
има много по-важни неща
а ти очевидно не знаеш за какво става въпрос
идваш тука и пускаш тема, отнасяща се до грешки в живота ти
не можеш сама да си ги оправиш
а чакаш чуждите хора да ти ги оправят...
първо се научи сама да си помагаш в живота
http://i.imgur.com/ZvRo1qh.gif
Smrazqvashta
12-24-2016, 17:50
Знаете ли какво искате изобщо и двамата?
NomNomNom
12-25-2016, 08:58
бах как си му резнала крилата, ама трябва да свиква, прекалил е с глупостите по чата, щото те е приел за даденост
LadyTerrible
12-26-2016, 16:26
Още първата тема като писа ,ти се казаха разни неща,които може би трябваше да осмислиш.
Аз тогава писах,че много го мислиш и вече си минала момента ,в който си щяла просто да си правиш кефа ,пък каквото стане.За мен това значи,че каквото и да стане,ще се вкараш във филма.Еми ето го.
Много го мислите и двамата.Че той е прекалил,прекалил е.Ако държи на теб като на близък човек и приятел,ще превъзмогне,че си му отказала в един момент.Явно този тип отношения не са за вас.Само времето ще покаже дали ще ви се получат приятелските взаимоотношения. Нещата никога не са статични,всичко се променя.Каквото станало,станало,но не можеш да очакваш да щракнеш с пръсти и всичко да си е все едно никога не сте водили тези разговори и не сте правили тези планове.Хубавото е ,че си решила какво искаш най-накрая.Дръж си на твоето и не му отстъпвай само и само за да се върнат нещата в изходно положение.