Влез

View Full Version : molq vi za pomosht

onfire6666
12-27-2016, 23:46
Здравейте

имам доста сериозен проблем, не мога две думи да се отговоря с хора от срещуположния пол.. на 22години съм а съм толкова сдухан...

изпитвам някакъв вътрешен страх не знам от какво, но просто или мълча или навеждам глава при какъвто и да е било контакт с момиче било то да го харесвам или прост разговор..

Последните години едвам излизах от вкъщи(освен да ходя на работа) и само вкъщи, нямам приятели -дори един.

тази година едвам едвам започнах да излизам да пием бира,лафове с едни познати от квартала и от доброто старо време... колко пъти съм ги молил хайде да излезним това онова да раздвижим.. няма всички ме отсвириха

Отстрани 100% изглеждам като психар.. но не искам друго освен съвет как да подхождам или как малко да ми дойде самочувствието в повече и да не изпитвам панически страх...

Весели празници.

Tainatawe
12-28-2016, 00:06
Попринцип и тук е нещо подно, но като цяло аз нямам проблем да завързвам приятелства онлайн и тем подобни. Според мене си намери компанийка с твойте интересни и постепенно тръгни да излизаш с тях. При мене се получи цаката, а и не му мисли толкова, колкото повече сам мислиш, че си сдухан и тем подобни толкова по-зле. Просто бъди себе си и накрая някъде ще се харесаш, а и на тебе ще ти допадне.

Gre33en
12-31-2016, 00:48
Не си единствен брат ...:D

kostik
12-31-2016, 08:14
Самочувтвието не ти идва не е менструация, то се изгражда. Трябва да уважаваш себе си на първо четене и да видиш, какво си. Не е нужно да бъдеш друг за да си удобен за другите и най-вече харесван, но вероятно това е въпрос на избор.
Бъди себе си и отрии свой истински приятели и спътник в живота или намери някой оборотен другар и го копирай :D
Панически страх...не бих казал, че съм усещал панически страх, но съм усещал неудобство от контакт с хората понякога.
Аз смених обстановката, преместих се в друг квартал, започнах нови контакти и това неудобство от контакт с хората изчезна.
Много по-лесно е да бъдеш себе си пред непознат - няма го риска да разочароваш някой близък.

LadyTerrible
12-31-2016, 11:48
Самочувтвието не ти идва не е менструация, то се изгражда. Трябва да уважаваш себе си на първо четене и да видиш, какво си. Не е нужно да бъдеш друг за да си удобен за другите и най-вече харесван, но вероятно това е въпрос на избор.

Съгласна съм на 100% !
Единствено това с копирането е пълна простотия.Защо трябва да копира поведението на някого,за да бъде оборотен?Това противоречи на целия първи абзац...
Моят съвет е да вярваш повече в себе си.Всеки е различен сам по себе си,няма еднакви хора,а и няма как да има.
Ти си това,което си,уважавай се и не обиждай сам себе си,не си натяквай,че си "сдухан","смотан" и тнт.Обърни повече внимание на своите качества.Не можеш да очакваш някой да те харесва или уважава,без ти да харесваш и уважаваш себе си.Бъди спокоен и вярвай,че във всеки момент в теб има дузина неща,заради които си струва човек да общува с теб и да те търси за компания.Ако с някого не се е получило,не се е.Не позволявай отхвърлянето да те обезценява като човек в твоите очи.

Грозния
12-31-2016, 11:54
...Не е нужно да бъдеш друг за да си удобен за другите и най-вече харесван, ...
Бъди себе си ...И като досега е бил себе си - ето резултата!