PDA

View Full Version : Помощ



Anonimnata127948
01-02-2017, 23:58
Може би дори не трябва да пиша по темата ,, се.с ''. Моля за правописа да ме извините от телефон съм и отгоре имам да се въвеждат от самосебе си думи и може и да има грешки.
Да започвам първо със семейството ми и после ще стигна и до секса.
На 20 съм ще правя 21. До преди 1 година бях девствена. По принцип татко ми е с вярвания, но накрая просто се доверих на момчето никога до сега не съм усещала такова нещо или пък, че трябва да го направя. Бившият ми се пробва да ме изнасили няколко пъти. Единият път беше късно вечерта в една детска площадка... странно е -да... Дойде у нас и поиска свирка на сутринта, ако не му направя ще си тръгнел...еее тръгна си... да не съм луда. Уж обичах, харесвах а освен целувки нищо друго... накрая се появи това момче ееее на втория месец и го направихме.. сега сме сгодени... нооо има проблем... Баща ми много ме тормозеше като бях малка, викал ми е, че нямал да се учуди, ако правя секс за пари , била съм проститутка, боклук, два три пъти да съм ходила на дискотека, не излизам никъде вече, освен с приятелят ми, живеем заедно.. ще попитате дали с наще-да до един месец се надявам да се изнесем.. пречи товс, че е трудно с работата... както и да е...
Заради разправии, татко ми е тръгвал и пред Него да ме стиска, обижда, че съм най-продтият или глупав човек на света ... да признавам си не съм много умна .. може би... но поне , ако разсъждавам по теми... приятелят ми е страшно умен пък... но за него това да знаеш неща по география или история не е фактор, ако мислиш като боклук , кифла и т.н. ... Стигнах до нервна криза , заради татко ми..не се задушавах, а направо усещах, че все едно дробовете ми спират за части от секундата. Биел е майка ми преди. Тръгвал е само да посяга пред мене. Простоянно вика, че, ако умре ще е заради мене. Какво повече да иска един баща, освен момичето му да не е било до сега с мъж. И да намери както в моя случай първия и да се оженят... сега ще почнете... всички мъже са еднакви не съм тука да ми е коментира момчето.
След това ... когато почнем да правим се.с с приятелят ми виждам все едно баща ми. Пробвала съм какво ли не да се отпусна, да не мисля за това, но уви всичко съм пробвала. Наскоро сънувах, че правя орален на баща ми и че той ми натиска главата ...ужас... не знам дали не е от целия този тормоз... не мога трудно се възбуждам от нерви ли не знам, сега някои може да кажат няма тръпка сигурно вече... не като бях пийнала на нова година ( три пъти се е случвало да пия, това е 4я така че ...) и успях да се отпусна за първи път успях да се възбудя само като се доближи до мене, не мислех за нищо. Но след случката с пробването на изнасилване, когато тръгнахме с приятелят ми пак не можех от целувки да е възбудя, а до сега съм се... с други.... Бая ми повлия това всичкото нещо, но в интимността нямаше проблеми, но сега вече има. Моля дайте ми съвет. Без обиди, наистина достатъчно са ме обиждали, просто попитайте, ако нещо не сте разбрали. Нека сме хора на първо място. Това е, просто не издържам вече да искам да правя с.кс а да ми е по-трудно отпускане .. не че се отпускам много и музика сме пускали и какво ли не. Дори от тормоза имам тикове... и то много отвратителни. Моля за помощ не знМ вече какво да правя. А за темата да може да не е за тук, но не намерих тема включваща- семейство, любов, секс и т.н.

Smrazqvashta
01-03-2017, 08:22
Баща ти оказва сериозно отрицателно влияние върху емоционалното ти състояние. От там идват и всички ужасяващи сънища, безпокойство и всичко останало, което ги придружава.
На първо място най-важно според мен е да се изнесете от вас. Като цяло ми е доста трудно да проумея какво правите още там. Колкото и трудно да е за двама млади човека да са самостоятелни, да работиш и да не се спираш по цял ден е за предпочитане пред това, което ти изживяваш.

haritov
01-03-2017, 09:08
пий една голяма преди секс

Anonimnata127948
01-03-2017, 10:35
пий една голяма преди секс
и аз съм си го мислела, но да свикна така ии ... а не вярвам да е отминала привързаността, защото го обичам много. Той е всичко за мене.. и не бих си представила да го направя с някой друг само при мисълта, че има такава вероятност и се погнусявам. И пак моля без нападки, някои харесват да правят се.с с различни, на други им е все тая, трети искат един човек за себе си и никой друг. Дори мислим за деца след някоя друга година, поне да мине 1-2 години да се оправим финансово. Явно наистина това е проблема- баща ми!

Smrazqvashta
01-03-2017, 10:43
Явно наистина това е проблема- баща ми!

Не думай...


Наскоро сънувах, че правя орален на баща ми и че той ми натиска главата ...ужас...

Anonimnata127948
01-03-2017, 11:10
Не думай...
да разбрах ти иронията, просто явно скоро трябва да се изнесем, уж сега се държи по-добре с мене, но пак не мога да се отпусна. Но знам, че няма как да се оправя за един два дена, защото уж почнал да се държи добре с мене. Не минавва толкова бързо стреса- ясно ми е. И не вярвам да няма чувства или привличане, защото го обичам страшно много приятелят ми и винаги искам да правим секс, но уви трудно ми е да се възбудя, чак като почнем да правим секс. Но тези игри и т.н. не се получават много. За това казах дано наистина да е проблема татко ми, няма друго обяснение.

Smrazqvashta
01-03-2017, 11:15
Твърде много мислиш нещата. Сама си създаваш толкова много стрес.

Anonimnata127948
01-03-2017, 11:22
Твърде много мислиш нещата. Сама си създаваш толкова много стрес.
И братовчедка ми го каза същото, че като се мисли много ии... няма как да се получи.

Smrazqvashta
01-03-2017, 11:25
Няма, да. Опитай се да се успокоиш и отпуснеш. Всичко ще се нареди, но трябва и ти да допринесеш за това.

Anonimnata127948
01-03-2017, 11:48
Няма, да. Опитай се да се успокоиш и отпуснеш. Всичко ще се нареди, но трябва и ти да допринесеш за това.

благодаря много! Да ще направя всичко възможно!!!

Smrazqvashta
01-03-2017, 12:02
Моля, късмет.