View Full Version : за секса
tomi0123
01-03-2017, 22:20
Здравейте на 19 години съм. Темата може да е малко неловка но все пак да попитам...
Както казах на 19 съм, имам приятелка и започнахме да правим секс. Тя иска да опитаме анален секс.
Въпросът ми е имали вероятност да съм носител на болести като хив и т.н след като съм правил секс само с нея(преди бях девствен и тя ми е първата). Искам да знам има ли някаква опаснот да я заразя ?
sladura89
01-04-2017, 04:45
Ами направете си изследвания и ще разберете или ползвайте предпазни средства! Мхм, принципно има вероятност винаги, човек може да се роди с тази болест или да се предаде по кръвен път, преливане на кръв, наркомания и други никъде не пише, че точно чрез сексуален контакт ще се зарази човек, естествено и този вариант не е изключен!
dimitar_ak
01-04-2017, 06:28
Е като преди нея не си имал друга партньорка от къде да го хванеш тоя ХИВ? Бодеш ли се?
tomi0123
01-04-2017, 16:51
Е като преди нея не си имал друга партньорка от къде да го хванеш тоя ХИВ? Бодеш ли се?
Не. И аз това си мисля че след като не съм имал полов контакт с други няма как да съм носител на ХИВ.
Не. И аз това си мисля че след като не съм имал полов контакт с други няма как да съм носител на ХИВ.
Има как, невежа. Образовай се малко! Мисъл без знание е опасност.
tomi0123
01-05-2017, 10:34
Има как, невежа. Образовай се малко! Мисъл без знание е опасност.
И това какво значи, че човек се ражда с ХИВ ?!?
LadyTerrible
01-05-2017, 14:04
ползвайте предпазни средства!
Черно на бяло.
Нямаш СПИН. Ако си толкова притеснен,прави изследвания,но не виждам причина по написаното.
И това какво значи, че човек се ражда с ХИВ ?!?
Малко са случаите (поне по моя информация), но не е невъзможно.
NomNomNom
01-05-2017, 19:54
същите, ако не приемат анти ретро вирусните лекарства, са развили СПИН за нула време.
вкл и родителите им
тези хора си знаят