PDA

View Full Version : Не става дума за секс , а за купони

NoIdeaDude
01-09-2017, 22:44
Здравейте!

Направих си специално акаунта само , за да ви питам това , защото наистина ми стана много интересно.
Пиша тук , защото знам ,че "Секс" е най-посещаваната тема от всички в сайта.

и така..

Сигурен съм ,че всички сме гледали този тип филми (като например Project X , American Pie и т.н) където става въпрос за парти в някого(99% от филмите е в къща на 2-3 етажа с басейн , където се събира целия випуск и се пие , пуши , непознати правят секс,музиката е на макс и общо взето изглежда супер яко. Та питам се...в България правят ли се такива неща изобщо някаде?Знам ,че това е по-скоро Американска традиция , след завършване да се направи купон в някого, но ми е чудно като махнем настрана баровете и клубовете ( от Пловдив съм и съм бил във всеки един голям бар и клуб и знам за какво става въпрос и на мен лично не ми харесва) където се пуска само чалга и общо взето не е толкова готино , колкото е по филмите(да знам ,че във филмите всичко е направено така , че да изглежда яко), но все пак знаете ли или били ли сте някога на такова парти?Не говоря за парти в някого , където сте се събрали 5-6 човека и пушите и пиете и чалгата е на макс.Говоря за парти без чалга,хората да се раздават на макс , да се запознаеш с нови хора и просто да не сте 5-6 човека а говорим за многооооо хора и да ти остане спомен завинаги(с две думи "Супер Разбивация").

А много ще ми е интересно , ако някой познава приятел ,който живее в Америка или е бил в Америка и е бил на такова парти да разкаже :)

muhatacece
01-10-2017, 01:02
Виж сега, пич. Ако искаш американско парти, отивай в Америка. Тука хората и купоните са свикнали да са с чалгията, вървят ръка за ръка. Има вили, по принцип, с басейни, лятото наемате една вила, организирате евент и идват всякакви хора :D

Yoana_01
01-11-2017, 16:10
Искаш да правим парти ли?

NoIdeaDude
01-11-2017, 17:29
Ми аре де ,но да е техно и без чалга :D

piavino
01-11-2017, 18:44
Здравейте!

Направих си специално акаунта само , за да ви питам това , защото наистина ми стана много интересно.
Пиша тук , защото знам ,че "Секс" е най-посещаваната тема от всички в сайта.

и така..

Сигурен съм ,че всички сме гледали този тип филми (като например Project X , American Pie и т.н) където става въпрос за парти в някого(99% от филмите е в къща на 2-3 етажа с басейн , където се събира целия випуск и се пие , пуши , непознати правят секс,музиката е на макс и общо взето изглежда супер яко. Та питам се...в България правят ли се такива неща изобщо някаде?Знам ,че това е по-скоро Американска традиция , след завършване да се направи купон в някого, но ми е чудно като махнем настрана баровете и клубовете ( от Пловдив съм и съм бил във всеки един голям бар и клуб и знам за какво става въпрос и на мен лично не ми харесва) където се пуска само чалга и общо взето не е толкова готино , колкото е по филмите(да знам ,че във филмите всичко е направено така , че да изглежда яко), но все пак знаете ли или били ли сте някога на такова парти?Не говоря за парти в някого , където сте се събрали 5-6 човека и пушите и пиете и чалгата е на макс.Говоря за парти без чалга,хората да се раздават на макс , да се запознаеш с нови хора и просто да не сте 5-6 човека а говорим за многооооо хора и да ти остане спомен завинаги(с две думи "Супер Разбивация").

А много ще ми е интересно , ако някой познава приятел ,който живее в Америка или е бил в Америка и е бил на такова парти да разкаже :)

Има на много места, където не се пуска чалга. Не съм бил в Пловдив, но и там трябва да е така.
В България хората трудно се отпускат и затова не е лесно да се направи американско парти, където всички се забавляват на макс.
Като цяло писнало ми е от нощни клубове, където голяма част от хората цъкат по телефоните, седят по столовете и пият една бира и така цяла нощ и съвсем малко са енергичните хора, които пият, танцуват, свалят мацките и се забавляват.
Като цяло ти трябват хора с голяма енергия.

Най-вероятно в България се правят такива домашни партита, но доста често голяма част от гостите нямат енергия и седят и пушат и пият по столовете.

muhatacece
01-15-2017, 03:11
Като цяло писнало ми е от нощни клубове, където голяма част от хората цъкат по телефоните, седят по столовете и пият една бира и така цяла нощ и съвсем малко са енергичните хора, които пият, танцуват, свалят мацките и се забавляват.Като цяло ти трябват хора с голяма енергия.

Туй па от къде ти дойде ? В колкото и дискотеки да съм бил, винаги има енергични хора, които танцуват и се радват. Доста са индивидите, дето си седят на телефоните-да, но винаги има маса хора, които танцуват и се кефят.

NomNomNom
01-15-2017, 06:58
В бг такива купони трудно стават, защото
- всеки гледа другите и съди
- хората имат бариери, всеки се притеснява - по-малко сме отворени към непознати хора, а момичетата в общия случай не се вкарват в приключения.

"хората тук трудно се отпускат" някой казя нагоре

anonymous908491
01-15-2017, 11:32

абе кратуна куха, що си мислиш, че американците са измислили нещо
така си празнувахме завършването още 80-90-те години и нито един от нас не го е смятал за български патент
даже аз като завърших, се събрахме целия клас в нас, пихме, танцувахме, плюс всичко друго, което си гледал в тия американски бози

NomNomNom
01-15-2017, 12:16
ихихихи ^

supersonic0
01-17-2017, 19:08
Не става дума за секс , а за купони

Чувал съм ги тия :D