View Full Version : Тя отказва сериозен разговор какво да правя
Здравейте!
имам едно проблемче и реших да се допитам до вас за мнения и съвети.
От известно време се виждам с едно момиче,много си допаднахме от първия път.Чувахме се и си пишехме всеки ден,виждахме се,всичко вървеше мн добре.В един момент тя спря да ми пише изобщо,без никаква причина.Не вдигаше когато и звънях.Помислих си че си е намерила друг и не я търсих повече.Но тя ме потърси след това и отново се виждахме дооста често, гушкане, всичко ок като за френд зона.Реших че е време за нещо повече и и излях душата си,но тя просто отказа а и все още отказва да слуша какво и казвам.Все едно говоря със стена.Каза само че ме харесва и толкова.Оттогава всеки път като се видим и разговора тръгне натам тя сменя темата и не иска да говори за това. Като и пиша същото.Въпреки това ме търси често и определено си изкарваме повече от добре като за приятели.От няколко дни обаче пак без причина не ми отговаря въпреки че виси доста във фейса. Според вас имам ли някакъв шанс да продължа напред с нея?
mr_teatime
01-11-2017, 13:46
Здравей,
Средна възраст 15 - 16 години ми изглежда това.
Еми как да ти кажа, на база на това "известно време" има някакви шансове, както и следователно - няма.
Ако се държи така от около 2 седмици - значи още не е наясно какво иска и има нещо във взаимоотношенията ви, което я притеснява.
Ако се държи така от повече от 2 месеца - направо я оставяй в графата "Приятелки" и не се занимавай повече.
Между 2 седмици - 2 месеца - жените са Енигма ... Няма как да ги разбереш.
В тази ситуация аз бих я отрязал. Щом не желае да говори за това, не си заслужава.
baby_baby
01-11-2017, 15:15
Просто харесва друг и явно нещата с него не се получават и за това те търси
Като не иска да говори не говори и ти и не зе занимавай с детски работи
Благодаря за отговорите.
Цялото това нещо продължава от около месец и половина.Смисъл винаги преди като са ме рязали просто спираме да се търсим и пишем и там свършва всичко.Докато тук ми е странно че не отговаря по няколко дни. Въпреки това иска да се виждаме и ме търси после. Това ме обърква но явно наистина има някаква енигма.
Пс:Не мога да се логна от акаунта за това направих нов.Дава че не е активен въпреки че го активирах от линка. Дано не ме баннат.
Iphigenia
01-12-2017, 17:51
Благодаря за отговорите.
Цялото това нещо продължава от около месец и половина.Смисъл винаги преди като са ме рязали просто спираме да се търсим и пишем и там свършва всичко.Докато тук ми е странно че не отговаря по няколко дни. Въпреки това иска да се виждаме и ме търси после. Това ме обърква но явно наистина има някаква енигма.
Пс:Не мога да се логна от акаунта за това направих нов.Дава че не е активен въпреки че го активирах от линка. Дано не ме баннат.
Непостоянен човек, не енигма. Под не отговаря имаш предвид, че не отговаря на обаждания ли.
Според вас имам ли някакъв шанс да продължа напред с нея?Никакъв шанс - тя ти е била шута вече!
Спри да се занимаваш с нея, губиш си времето и няма смисъл. Дори да ти пише или звъни, не ѝ отговаряй!
Borntobewild..
01-13-2017, 13:31
И според мен не трябва да се занимаваш :)
LudiqZaek
01-14-2017, 15:13
Тегли чертата и тва е. Кажи и, че не искаш да си поредната играчка, когато нещо стане ти да си последния вариант. Ако те харесва щеше да те търси постоянно, според мен те е излъгала. Наскоро зарязах една такава, влюбена била в мене, обаче има още 1 момче, с което се занимава. Казах и като измислиш кой да бъде ми звънни до тогава не ме търси, имаш 1 месец. Изобщо не чакам, защото знам, че даже и да се върне при мене няма да ми е същата тръпка. Решавай по-бързо, за да не бъдеш наранен по-гадно.
Благодаря ви за съветите.
Иначе вчера се виждахме и има някакъв прогрес по отношение на разговорите. :D Този път говорихме но тя каза че скоро е имала раздяла,било я страх и трудно.Като я питах защо не вдига се смути и каза че просто е странна.Въпреки това много ме харесвала и искала нещо от мен.Знам че това може би са си празни приказки,но и аз се пообърках честно.Както някой каза - пълна енигма. :D
Празни приказки са това! Тя си играе с тебе!
Явно иска да види колко шарана може да налови.
Не бъди поредният шаран.
Fisherman
01-15-2017, 10:37
използва те,ако имаш някакво достойнство ще я оставиш
И така нещата приключиха по най бързия възможен начин. Бяхте прави. Разбрах но не от нея естествено.
За тия които ги интересува (едва ли има много) -оказа се че освен мен има няколко други които ги разиграва по същия начин. Даже някои и готвят, кани ги у тях.....
Освен тва си има и гадже. Но била замразена за другите, въпреки това не му казва когато се вижда с друг.А ако му казва му се кълне как не ги харесвала. И кво излиза че в крайна сметка просто паразитира върху останалите. Не знач какво ще каже женската част на форума но според мен това е супер долно. Аз не се виждам с такъв човек за напред добре че разбрах. А най лошото е че в последно време все на такива подобно момичета попадам, късмет :D
И така нещата приключиха по най бързия възможен начин. Бяхте прави.Браво, така трябваше :)! Разбира се, че бяхме прави!
И кво излиза че в крайна сметка просто паразитира върху останалите. Не знач какво ще каже женската част на форума но според мен това е супер долно.Долно е и над 90% от жените са точно такива, но за съжаление такъв е животът!
Е сега сигурно ще те нахранят доволно.Ама аз все си мисля че процента трябва да е по-малък.:)
Сега като се замисля тва е повече от долно поне в моя случай.
И така темата май е за промяна на заглавието. Уж всичко беше приключило до онзи ден когато за половин час имах около 20 пропуснати повиквания от нея.Блокирах и номера,но след тва последваха още толкова съобщения повечето истерично нервни.
Понеже мацката се оказа много долна сега според некви общи познати замисля нещо да ми прави някаква мизерия.Щото съм я бил нахранил и тя сега насъсквала гаджето си или нз кой да идват да мв бият.Принципно нямам страхове от боя или някой,но в момента съм в такъв период в който нямам време да се занимавам с такива неща.А и не искам разправии с полиция или съд, скоро отивам да уча навън. Ако се наложи няма да има друг избор де...
Какво да правя за да излезна от този филм? Както се вижда тва да седнем да говорим не е вариант.
Понеже мацката се оказа много долна...
Какво да правя за да излезна от този филм?Прави се че тя не съществува! Не отговаряй на съобщения или телефонни обаждания от нея.
П.С. Явно наистина е много долна!
Ами аз съм си я оставил да пътува,не и вдигам нито отговарям. Казах и веднъж че всичко с нея в приключило преди да започне и дотам. Но Вчера примерно пре деня от нищото ми пише че е пред нас и наистина е била там.за кво не е ясно.Най лошото е че сме от един квартал.:)
Ако някой е имал подобна ситуация моля да сподели как св е оправил, ако разбира се.Приемам всякакви съвети мнения и критики. ;D
Ако някой е имал подобна ситуация моля да сподели как св е оправил, ако разбира се.Приемам всякакви съвети мнения и критики. ;DКазах ти вече - не ѝ отговаряй на съобщения или обаждания. Прави се, че тя не съществува.
dreamwalker
02-03-2017, 18:45
Не разбирам защо изобщо си губил времето си.