Влез

View Full Version : Помощ!

Stydia Ship
01-12-2017, 17:45
Здравейте. Харесвам едно момче, което е с 1 година по-голям от мен. Аз съм на 13, а той на 14.Живеем в различни градове.
Проблемът е, че се запознахме по интернет. А другия пролем е, че много го харесвам.Пишем си от време, откакто се запознахме.Преди седмица открих, че той си има гадже, което не е даже от неговият град. А аз го харесвам много. Винаги когато му пиши ми идва ейтакава усмивка

Iphigenia
01-12-2017, 17:47
Обвързан е, няма какво да направиш. Може да си останете приятели само.

Bisha
01-13-2017, 19:53
Абе тва че е обвързан не значи че ще си остане обвързан, if you know what I mean.

voda123
01-14-2017, 08:20
Гадно е, но се случва.. Просто продължавай да му пишеш и пребори страха ако те е страх да се чуете по видео чат тогава може да си кажете всичко знам от личен опит!

LadyTerrible
01-14-2017, 21:20
Абе тва че е обвързан не значи че ще си остане обвързан, if you know what I mean.

Хаххаха а това ,ако се каже относно твоя приятел пак ли ще е if you know what I mean? :D :D :D
Не давайте съвети на момичетата да не си знаят мястото от малки,че всички пищите после ....
Авторке,първо че той има приятелка,второ -че сте от различни градове.На вашата възраст ама хич не му е времето да се занимавате с такива неща,не си усложнявай живота.

NomNomNom
01-14-2017, 21:32
всъщност не е толкова обидно да те оставят за друга в началото
примерно да ти кажат
- прекрасна си, просто не си това, което от което наистина имам нужда и намерих по-подходящ човек

лошото е , като ти губят времето с години, и изведнъж изневиделица

на 13-14 надали са изкарали 2-3 месеца.дори

KokoDjambo
01-14-2017, 21:44
Или особено ако се окажеш не това, за което си се представяла!

Bisha
01-15-2017, 08:22
Хаххаха а това ,ако се каже относно твоя приятел пак ли ще е if you know what I mean? :D :D :D
Не давайте съвети на момичетата да не си знаят мястото от малки,че всички пищите после ....
Авторке,първо че той има приятелка,второ -че сте от различни градове.На вашата възраст ама хич не му е времето да се занимавате с такива неща,не си усложнявай живота.

То моя приятел горе-долу по този начин си го спечелих :D :D :D

LadyTerrible
01-28-2017, 01:17
То моя приятел горе-долу по този начин си го спечелих :D :D :D
Значи е perfectly alright и на теб да ти се случи същото. И после да няма мрън-мрън. :D
Елементарна липса на уважение. :D
Важното е човек да се гордее със себе си :)

tonybadams
01-29-2017, 06:36
Започни да се усмихваш сама за себе си и не чакай някой да те накара на това.
Можех много да ти кажа ,но без лични не става

влизаш в нета и търсиш всичко за вътрешната усмивка - вкл и клипове !

успех

NomNomNom
01-29-2017, 11:15
ох, стиха с тази псевдо положителна психология и нз си какво