View Full Version : Въпрос за презервативи
KondioVarvarina
01-16-2017, 15:01
Здравейте,
онзи ден от чисто любопитство се зачудих - има ли смисъл да избереш опаковката Durex, която е 3,60 в Lidl с 3 презерватива пред някаква друга марка, която е с 12 за 3,20 и ако да - защо?
Благодаря предварително и се извинявам, ако въпросът ми е тъп
ми то сички знаят че Дурех е водештата марка вав цял свят много ясно че ште е на по висока цена и ште е по малко штом е по качествено от останалото
останалото не е качествено и евтино и е от евтина изработка и затова е сас по малка цена
Дурех презервативити са много по качествени и по добри вав резолтат на което са и по скапи сашто така многу трудно се касат за разлика от устаналити и все пак си имат и други плюсове
По-евтините в общия случай са с по-малко лубрикант, по-дебели са и нямат разновидности на размери. Като здравина сякаш нямат разлика.
Здравейте,
онзи ден от чисто любопитство се зачудих - има ли смисъл да избереш опаковката Durex, която е 3,60 в Lidl с 3 презерватива пред някаква друга марка, която е с 12 за 3,20 и ако да - защо?
Благодаря предварително и се извинявам, ако въпросът ми е тъпКато за всички останали неща - плащаш за марка (brand), затова дурексите са по-съкпи! Има и други качествени и сровнително евтини презервативи. Няма да казвам марки за да не е реклама, но във всеки голям супермаркет можеш да ги откриеш и сам.
Презервативите за по 15 стотинки (има и такива!), едва ли са със същото качество, но ако няма други са много по-добре, отколкото да рискуваш и да правиш секс без никаква защита. Както каза Антраксът те нямат разнообразни размери и съм забелязал, че са по-тесни (вероятно защото са китайски, правени за китайци :D ) и това може да доведе то по-лесното им късане.
П.С. Чукайте смело - и дурексът е китайски :razz: !
Nothing again
01-16-2017, 19:11
По случай темата с презервативите искам да попитам... С приятеля ми правихме секс...след като свършихме забелязахме че презерватива го няма... Извадих го беше пълен незнам дали се е разтекъл... Влагалището ми не миришеше на неговата течност... Прочетох някакъв пост ,който гласеше че ако уринираме след секс възможността да сме бременни била нищожна... Та пробвах се да уринирам пуснах около 7 капки... Та искам да попитам възможно ли е да съм бременна...
Аз не сам намирала разлика нито в евтините нито в скъпите
Влагалището ми не миришеше на неговата течност...
Само аз ли не мога да си обрисувам картинката на това "изследване"?
Само аз ли не мога да си обрисувам картинката на това "изследване"?
Аз си я обрисувах ама не е красива. :(
Yoana_01
01-16-2017, 19:51
Според мен всички са едни и същи, но разликата идва в това, че за едните плащаш за марката/името, а за другите не.
dako0007
01-17-2017, 03:22
Нямат разлика
ebencislav
01-17-2017, 06:29
Пробвали сме с жената какви ли не няма голяма разлика наистина плащаш само за марка , а тези за които говориш мисля че са релефни с "пъпчици" може и да се изкефи стига да не го сложиш на обратно ;)
KondioVarvarina
01-17-2017, 11:50
Благодаря на всички за изчерпателните мнения!
Като за всички останали неща - плащаш за марка (brand), затова дурексите са по-съкпи! Има и други качествени и сровнително евтини презервативи. Няма да казвам марки за да не е реклама, но във всеки голям супермаркет можеш да ги откриеш и сам.
Презервативите за по 15 стотинки (има и такива!), едва ли са със същото качество, но ако няма други са много по-добре, отколкото да рискуваш и да правиш секс без никаква защита. Както каза Антраксът те нямат разнообразни размери и съм забелязал, че са по-тесни (вероятно защото са китайски, правени за китайци :D ) и това може да доведе то по-лесното им късане.
П.С. Чукайте смело - и дурексът е китайски :razz: !
И аз си мислех, че е нещо подобно на Apple :D
Пробвали сме с жената какви ли не няма голяма разлика наистина плащаш само за марка , а тези за които говориш мисля че са релефни с "пъпчици" може и да се изкефи стига да не го сложиш на обратно ;)
Е, то трябва да си доста талантлив да го сложиш наобратно... :D
Obsebvashta
01-17-2017, 17:30
Спортекс са супер имат си и лубрикант отделно и не са скъпи.
http://apteka.framar.bg/30001942/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D 1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%82-3-%D0%B1%D1%80-