Влез

View Full Version : Въпрос за презервативи

KondioVarvarina
01-16-2017, 15:01
Здравейте,

онзи ден от чисто любопитство се зачудих - има ли смисъл да избереш опаковката Durex, която е 3,60 в Lidl с 3 презерватива пред някаква друга марка, която е с 12 за 3,20 и ако да - защо?

Благодаря предварително и се извинявам, ако въпросът ми е тъп

solo_
01-16-2017, 15:18
ми то сички знаят че Дурех е водештата марка вав цял свят много ясно че ште е на по висока цена и ште е по малко штом е по качествено от останалото
останалото не е качествено и евтино и е от евтина изработка и затова е сас по малка цена
Дурех презервативити са много по качествени и по добри вав резолтат на което са и по скапи сашто така многу трудно се касат за разлика от устаналити и все пак си имат и други плюсове

an7raks
01-16-2017, 15:31
По-евтините в общия случай са с по-малко лубрикант, по-дебели са и нямат разновидности на размери. Като здравина сякаш нямат разлика.

Грозния
01-16-2017, 18:36
Здравейте,

онзи ден от чисто любопитство се зачудих - има ли смисъл да избереш опаковката Durex, която е 3,60 в Lidl с 3 презерватива пред някаква друга марка, която е с 12 за 3,20 и ако да - защо?

Благодаря предварително и се извинявам, ако въпросът ми е тъпКато за всички останали неща - плащаш за марка (brand), затова дурексите са по-съкпи! Има и други качествени и сровнително евтини презервативи. Няма да казвам марки за да не е реклама, но във всеки голям супермаркет можеш да ги откриеш и сам.

Презервативите за по 15 стотинки (има и такива!), едва ли са със същото качество, но ако няма други са много по-добре, отколкото да рискуваш и да правиш секс без никаква защита. Както каза Антраксът те нямат разнообразни размери и съм забелязал, че са по-тесни (вероятно защото са китайски, правени за китайци :D ) и това може да доведе то по-лесното им късане.

П.С. Чукайте смело - и дурексът е китайски :razz: !

Nothing again
01-16-2017, 19:11
По случай темата с презервативите искам да попитам... С приятеля ми правихме секс...след като свършихме забелязахме че презерватива го няма... Извадих го беше пълен незнам дали се е разтекъл... Влагалището ми не миришеше на неговата течност... Прочетох някакъв пост ,който гласеше че ако уринираме след секс възможността да сме бременни била нищожна... Та пробвах се да уринирам пуснах около 7 капки... Та искам да попитам възможно ли е да съм бременна...

Rabalka
01-16-2017, 19:43
Аз не сам намирала разлика нито в евтините нито в скъпите

an7raks
01-16-2017, 19:44
Влагалището ми не миришеше на неговата течност...

Само аз ли не мога да си обрисувам картинката на това "изследване"?

tori
01-16-2017, 19:47
Само аз ли не мога да си обрисувам картинката на това "изследване"?
Аз си я обрисувах ама не е красива. :(

Yoana_01
01-16-2017, 19:51
Според мен всички са едни и същи, но разликата идва в това, че за едните плащаш за марката/името, а за другите не.

dako0007
01-17-2017, 03:22
Нямат разлика

ebencislav
01-17-2017, 06:29
Пробвали сме с жената какви ли не няма голяма разлика наистина плащаш само за марка , а тези за които говориш мисля че са релефни с "пъпчици" може и да се изкефи стига да не го сложиш на обратно ;)

KondioVarvarina
01-17-2017, 11:50
Благодаря на всички за изчерпателните мнения!

Като за всички останали неща - плащаш за марка (brand), затова дурексите са по-съкпи! Има и други качествени и сровнително евтини презервативи. Няма да казвам марки за да не е реклама, но във всеки голям супермаркет можеш да ги откриеш и сам.

Презервативите за по 15 стотинки (има и такива!), едва ли са със същото качество, но ако няма други са много по-добре, отколкото да рискуваш и да правиш секс без никаква защита. Както каза Антраксът те нямат разнообразни размери и съм забелязал, че са по-тесни (вероятно защото са китайски, правени за китайци :D ) и това може да доведе то по-лесното им късане.

П.С. Чукайте смело - и дурексът е китайски :razz: !

И аз си мислех, че е нещо подобно на Apple :D

an7raks
01-17-2017, 11:52
Пробвали сме с жената какви ли не няма голяма разлика наистина плащаш само за марка , а тези за които говориш мисля че са релефни с "пъпчици" може и да се изкефи стига да не го сложиш на обратно ;)

Е, то трябва да си доста талантлив да го сложиш наобратно... :D

Obsebvashta
01-17-2017, 17:30
Спортекс са супер имат си и лубрикант отделно и не са скъпи.
http://apteka.framar.bg/30001942/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D 1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%82-3-%D0%B1%D1%80-