View Full Version : Помощ!
Здравейте!Проблемът ми е,че харесвам едно момиче тя е по-малка от мен с 2 години но все пак се притеснявам защото не знам какво да правя.
Благодаря предварително! :) :) :)
sladkabebova
01-18-2017, 21:38
Тя знае ли,че я харесваш? Излизате ли?
Пусни малко повече инфо..
Ами като цяло ние даже не се познаваме. :) Разбрах се с един нейн приятел и той ще ни запознае но ме предопреди , че тя харесва едно момче.И не знае ,че я харесвам.
Като цяло ме притеснява това как да и призная чувствата си и да я попитам дали иска да сме повече от приятели :)
sladkabebova
01-18-2017, 22:09
В такъв случей,първо се запознай с нея и виж дали въобще ще си допаднете,защото това,че ти допада как изглежда,далеч не означава,че ще ти допадне като човек. Абстрахирай се от това,че харесва друг и се дръж естествено. Като за начало я покани да излезете. Разходете се,поговорете един за друг и всичко останало ще си дойде само.Няма определени инструкции и указания какво да правиш.
onelove42
01-19-2017, 09:00
Как така имаш чувства към човек,който не познаваш не ми е ясно,но да кажем,че те привлича.Не може да и кажеш такова нещо веднага след като се запознаете. Изчакай да мине малко време.Излезге няколко пъти като приятели.След това и покажи,че проявяваш интерес към нея и виж реакцията и-тя ще ти даде знак дали да проведеш сериозен разговор с нея,или да се откажеш.
Благодаря за съвета :) Разбрах че с онова момиче нищо не може да се получи защото реално момчето което тя харесва и се оказа гадже.Реших да продължа напред и честно да си кажа през цялото това време харесвах не само нея но и една приятелка кпято е на моята възраст и я познавам доста добре знам , че е свестно момиче и така нататък :)
А искам да попитам какво търсят момичетата в момчетата?Както и относно първата целувка:как да разбера кога е моментът и каква трябва точно да е тя :)
sladkabebova
01-20-2017, 16:32
Всяко момиче търси различни неща в едно момче.Едни търсят красиво лице и тяло,други търсят добър характер и отношение,трети пари и коли,четвърти спокойствие и т.н.Моментът го създаваш ти.Може след като и признаеш чувствата си и тя ти каже,че и тя има чувства да я целунеш.Може да изчакаш момент на по-голяма близост и да го направиш,но внимавай да не изядеш някой шамар.Просто се отпусни,забрави всякакви притеснения и го направи. Сам ще усетиш кога.
Амм малко глупав въпрос но някой да има някаква идея как да и призная чувствата си?
102thedream
01-21-2017, 20:45
на стената у фейсбука много ясно