PDA

View Full Version : Дали ме лъже?

Skylove
01-23-2017, 16:57
Здравейте и добър вечер на всички.Със едно момче се пишем от горе долу началото на учебаната година виждаме с есамо в училище и сме излизали веднъж ,но не сами ти ми написа един път мнение тъй като постна харесай за мнение и ми написа възможно най хубавите неща.и така вече целия срок си пишем даже някои път и тя ми пише.Но докато една вечер ми писа фейк профил че тя ме била харесвала и някакви такива работи.screenshot-нах чата и и го пратих и тя вика тва не е вярно някакви и също забравих да ви кажа че е срамежлива след това ми написа товя не е така и аз я попитах как е и тя ами аз те хар само като фр и че и без тва си имала приятел и някакви такива.И идва най интересното е че когато я попитах за името на момчето тя каза че няма да ми го даде питах я защо и тя ми отговори така. Е според вас имали някакви шансове да ме лъже че си има приятел.но имам големи подозрания че и тя ме харесва щото са ми го казвали и хора. Благодаря за вниманието предварително лека и спокойна вечер

draid
01-23-2017, 17:17
Ех защо си правите живота толкова труден, когато може да е значително по-прост. Попитай я, ако отрича не настоявай и толкова.

fanton1
01-23-2017, 19:37
Ех защо си правите живота толкова труден, когато може да е значително по-прост. Попитай я, ако отрича не настоявай и толкова.

Ако беше прост живота нямаше да ни е интересно.

LadyTerrible
01-26-2017, 12:27
Авторе,не знам дали осъзнаваш,ама манджата,която си написал трудно се разбира. :D Знам,че всички ги мързи,ама като хванете да пишете теми,поне си дайте зор с някоя запетая,точка...поне да е разбираемо.
На мен цялото ми звучи като някаква тъпа детска история.Честно казано подкрепям draid-просто я попитай директно веднъж завинаги и ако пак се направи на интересна,зарязвай и толкова.Какъв е смисъла да се вкарваш във филми?То дори и да се окаже,че лъже и не знам си какво,струва ли си да се занимаваш с такъв индивид? Аз бих казала-не.

dreamwalker
01-29-2017, 13:29
Детектор на лъжата. Не виждам друг изход.

SHPAIdURmeN
01-31-2017, 21:58

+