View Full Version : Тотална демотивация
Йо... не съм вярвал, че пак ще пиша тук, вече съм на 25, тийн годините ми минаха отдавна, пък все едно още ме държат. Та... преди този период да настъпи, в който съм... липса на интерес, мотивация и каквото и да е за каквото и да е... излизане, спорт и т.н. Преди хубаво спорт, постоянство, дисциплина... хубаво тяло, здравословен живот като цяло... сега и това спрях. Заживях отскоро и с приятелката си и нещата не отиват на добре, тъй като се превърнах в някво зомби, на което нищо не му се прави... след като завърших септември и си взех правоспособността и вече нищо не ме интересува. Работя няква убита онлайн работа и това е. И най-тъжното е, че имам и ютуб канал, който си е на английски де, и имам страшна база и възможност да стана нещо голямо след години, но и там спрях да правя каквото и да е било. В нов град съм, така да се каже, нямам приятели тук, а с нейните приятели не ми се излиза, защото ги намирам за скучни, абе един ужасен негативизъм, скептицизъм и песимизъм, примесени с огромна нежелание, незаинтересованост и никакъв ентусиазъм за развитие и продуктивност, каквото правех преди с години... от всичко ми е дотегнало и всичко ми писва бързо. Не искам да наранявам приятелката си, вече го направих много пъти, но да се върна в моя град, може би ще значи край между нас... а реално не искам да я губя. Ебахти дупката. Някой друг с подобен етап в живота му? Как излязохте :P Айде със здраве, много курвенска история стана моята.
anonimna:D
01-28-2017, 13:39
Личното ми мнение е, че си попаднал в някакво депресивно състояние. Нов град, нови хора, нов начин на живот. Намери си нещо, което ти носи удоволствие, занимавай се с него всекидневно. Като не си харесваш работата, смени я, животът е пред теб. Нали не искаш 40 години да работиш нещо, което всъщност мразиш? Относно желанието ти за връщане в стария ти град, ами ти си преценяваш сам, къде, как ти е по-комфортно . Тук никой не може да ти помогне, защото ако твоята приятелка не иска да дойде с теб, всичко ще приключи. Трабва просто да се замислиш кое е от значение за теб, за кое решение няма да те е яд, да съжаляваш, няма да се питаш след време, защо не избрах другото. Моят съвет е просто да помислиш хубаво над живота си. Дано съм ти била полезна :)
NomNomNom
01-28-2017, 13:42
нова работа, нова приятелка, нов град, раздвижи нещо.
мен "спиране" във връзките много ме плаши
LadyTerrible
01-28-2017, 14:28
Щом държиш на приятелката си,поговори с нея за ситуацията,в която се намираш.Да се нанесеш да живееш с някого си е голяма стъпка според мен,много неща се променят.
Мисля,че всеки от време на време е имал подобни моменти,в които се чувства демотивиран и оттам излизат и други проблеми.
Помисли кое е нещото,което би те накарало да се почувстваш по-добре.Дали ще е свързано с работа,местожителство или развитие в някаква сфера,приятели или връзки.Отговор има,просто още не си го намерил.Недей да "забиваш" още повече в негативни мисли,изобщо няма да ти помогне.Просто период,който ще отмине.
Имаш работа, приятелка, приятели, спортуваш... само не разбрах от какво си се депресирал :D !
anonymous908491
01-28-2017, 15:51
И най-тъжното е, че имам и ютуб канал, който си е на английски де, и имам страшна база и възможност да стана нещо голямо след години, но и там спрях да правя каквото и да е било.
най-тъжното е друго
че си вярваш сам
най-тъжното е друго
че си вярваш сам
Имам голяма фен база и доходи от това. Не виждам защо не.
Он-топик. Благодаря Ви. Трудно си е, а и най-лошто е, че много хора ме чакат и ангажиментите валят, предполагам че ще отмине и така. Реално октомври ми правиха една доста неприятна операция и от там нещата тръгнаха с тропот надолу. Живи и здрави да сме :)
LoadRunner
01-28-2017, 19:08
най-тъжното е друго
че си вярваш сам
и аз имам някакъв спомен за тоя риб че беше някакъв набожен залюханяк с налудничеви тези и мнения
anonymous908491
01-28-2017, 19:21
Имам голяма фен база и доходи от това. Не виждам защо не.
мога само да ти кажа, че ако ти печелиш определена сума/1 цент например/ за гледания, тубата благодарение на теб взима минимум по 10 долара за същите
щом си навит да бачкаш като роб и да ти плащат като на роб
Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:24
Печалбата не се измерва само в гледания, но и във времетраене, база последователи и съдържание, което да не компрометира рекламодателите.
Щом тринадесетгодишни вече изкарват пари от ютуб, не очаквам да е много необичайно някой да заработва минимална заплата чрез платформата.
anonymous908491
01-28-2017, 19:26
Печалбата не се измерва само в гледания, но и във времетраене, база последователи и съдържание, което да не компрометира рекламодателите.
печалбата се измерва единствено в брой гледания и нищо друго
Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:28
Защо тогава половин ютуб се оплаква за това, че започнаха да определят печалбата според времетраенето на видеата?
Особено ощетени останаха аниматорите, които, по очевидни причини, не могат да се доближат и до печалбата на един пишман влогър.
LoadRunner
01-28-2017, 19:29
мога само да ти кажа, че ако ти печелиш определена сума/1 цент например/ за гледания, тубата благодарение на теб взима минимум по 10 долара за същите
щом си навит да бачкаш като роб и да ти плащат като на роб
точно риб не изкарва нищо но има много хора, главно са чужденци които вадят доста стабилни доходи и всъщност са си направо забогатяли от ютуб, и обикновено хората с над 100 000 последователи си правят и patreon от който също точат хилядарки на месец
има много ютубъри които си показват месечния доход от сайта
а този специално е доста напред
https://www.youtube.com/user/marquesbrownlee/videos
този също го следя и бачка само в тубата
https://www.youtube.com/channel/UCspJ-h5Mw9_zeEhJDzMpkkA
също тоя дърводелец е типичен пример
https://www.youtube.com/user/iliketomakestuffcom/videos
https://www.patreon.com/iliketomakestuff
anonymous908491
01-28-2017, 19:32
Защо тогава половин ютуб се оплаква за това, че започнаха да определят печалбата според времетраенето на видеата?
Особено ощетени останаха аниматорите, които, по очевидни причини, не могат да се доближат и до печалбата на един пишман влогър.
всеки месец почти се променя нещо, но никога не е било обвързвано с дължината
освен да говориш за видеа под 10 секунди, което ще е нормално, то няма време да се видят рекламите
ако ще черен екран 10 часа да върви, никой не гледа, важно е да е достатъчно дълго за рекламите, те са определи времето, не го знам сега, от години не се занимавам с тоя сайт
anonymous908491
01-28-2017, 19:34
точно риб не изкарва нищо но има много хора, главно са чужденци които вадят доста стабилни доходи и всъщност са си направо забогатяли от ютуб, и обикновено хората с над 100 000 последователи си правят и patreon от който също точат хилядарки на месец
има много ютубъри които си показват месечния доход от сайта
а този специално е доста напред
https://www.youtube.com/user/marquesbrownlee/videos
този също го следя и бачка само в тубата
https://www.youtube.com/channel/UCspJ-h5Mw9_zeEhJDzMpkkA
пфъ, що пишеш глупости
изкарват от рекламиране на всякви лайна, плюс това са единици тия, които вадят повече, отколкото за един хляб
Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:35
Един черен екран не би привлякъл база редовни последователи, нито пък ще попадне под целта на рекламодателите понеже няма висок трафик към него.
Има страшно много хора с видеа по милиони гледания, но без никаква печалба, както казах, тя варира и се афектира от множество фактори, които са определени от платформата.
Да, менят се, Ютуб загуби много пари последната година поради малоумните си изменения.
anonymous908491
01-28-2017, 19:42
Един черен екран не би привлякъл база редовни последователи, нито пък ще попадне под целта на рекламодателите понеже няма висок трафик към него.
Има страшно много хора с видеа по милиони гледания, но без никаква печалба, както казах, тя варира и се афектира от множество фактори, които са определени от платформата.
май си нямаш представа как работи тубата
може да имаш и милиард гледания и да не спечелиш нищо
освен това качващите интересни неща не са партньори там, те са си просто ъплоудъри и нищо повече
имал съм клипове с десетки милиони гледания в стари профили
в сегашния имам лични клипове със стотици хиляди гледания и ще си ги държа лични, докато не сменят всички шибани парцали в ръководството на тубата
LoadRunner
01-28-2017, 19:46
пфъ, що пишеш глупости
изкарват от рекламиране на всякви лайна, плюс това са единици тия, които вадят повече, отколкото за един хляб
според моето проучване, получават пари за брой гледания/месец
затова и тези с милионите последователи взимат хиляти на месец защото като си абониран за някой просто си го гледаш
аз мойте всичките си ги гледам
аз не виждам ти кое по-точно отричаш?
това че изкарват от рекламиране+патреона и разни там други сайтове си е плюс
Те изкарват пари защото са известни и следени, на теб никой няма да ти даде нищо да рекламираш, сещаш ли се...ти си неизвестен и нямаш последователи които да столкват.
Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:46
Ти сам каза, че печалбата се измерва само от гледанията.
Последните промени бяха именно за времетраенето и за съдържанието.
LoadRunner
01-28-2017, 19:50
https://www.youtube.com/watch?v=R7WhQv77PW8&t=197s
ето който иска да се образова отгоре отгоре как стоят нещата
значи ако имаш 100 000 000 гледания на месец ще получиш 240 000$ на месец
който успее да събере публика печели
хехех, някои са и тарикати
https://www.youtube.com/watch?v=HwNLdCXKWek
anonymous908491
01-28-2017, 19:51
според моето проучване, получават пари за брой гледания/месец
затова и тези с милионите последователи взимат хиляти на месец защото като си абониран за някой просто си го гледаш
аз мойте всичките си ги гледам
аз не виждам ти кое по-точно отричаш?
4 милиона абонирани, средна гледаемост на клиповете 200к
като си абониран ти,може и да гледаш, ама това си само ти
специално при българските влогъри, тия с над 10к абонати, са прибегнали до платени услуги и едва ли имат 10% реални хора от всички абонирани
за кво въобще говорим за тия смешници
има три китайски сайта, които са с по-голяма аудитория и дават реални пари, обаче е трудно да се пробие на китайския пазар без да им разбираш културата, шегите, езика също
NomNomNom
01-28-2017, 20:03
абе що не забремениш приятелката ти
и не си гледате дете
стио този ютуб
Е, поне ме разсеяхте добре, махнах се от мястото, където беше живеене с баща й - тормозялник. Тя го прие като оставяване, изобщо много тъпи са жените, човек. Реално никога не трябва да оставяш достойнството ти да бъде потъпкването ЗА КАКВОТО И ДА Е.
Иначе... сметнете ги така нещата за ютуб, защото това са реалните статистики... тфа го правя от 6 години и знам как стоят нещата. Ако гледанията ти поне 50% са от САЩ, Великобритания,Канада, Австралия също е добре... за около 1000 гледания взимаш 1-4$... дори имаше един "средняк" ютубър, който показа статистиката си с 50% гледания от САЩ (общо 2,100,000 за месеца) беше прибрал 5,600$ :) За клипа ти с 10 млн гледания не знам! Ако не си имал партньрство към някоя MCN си се прецакал много, защото тфа са си между 10 000 - 20 000$!!!!!
Спокойно, нещата ще станат три пъти по-зле, когато имате деца.
NomNomNom
02-10-2017, 15:44
колко са тъпи жените леле
therichbitch
02-10-2017, 20:11
Спрях да чета подробностите за youtube, но по първия пост- период на застой е и ще мине. Поговори с приятелката си как се чувстваш и се опитай да покажеш, че не е в нея проблема,а от там и тя ще се опита да ти помогне да излезнеш от дупката, в която се намираш. Но каквото и да си говорим- главно нещата зависят от теб. Важна е психическата ти нагласа. Не е само до това какво ти се случва
Спрях да чета подробностите за youtube, но по първия пост- период на застой е и ще мине. Поговори с приятелката си как се чувстваш и се опитай да покажеш, че не е в нея проблема,а от там и тя ще се опита да ти помогне да излезнеш от дупката, в която се намираш. Но каквото и да си говорим- главно нещата зависят от теб. Важна е психическата ти нагласа. Не е само до това какво ти се случва
Защо не отговори по-рано :( ... Сега мисля, че за всичко е късно. Не знам... Всичко в моя живот идва или със закъснение или огромно закъснение.
Поговори с приятелката си как се чувстваш и се опитай да покажеш, че не е в нея проблема,а от там и тя ще се опита да ти помогне да излезнеш от дупката, в която се намираш.Пълни глупости и на тоя етап това няма да помогне!
Какво го караш - да се унижава още повече пред нея ли?!
Тя най-вероятно вече си го слага с някой друг и въобще не ѝ пука за автора!
Защо не отговори по-рано :( ... Сега мисля, че за всичко е късно. Не знам... Всичко в моя живот идва или със закъснение или огромно закъснение.Забрави я - за теб тя вече не съществува!
Както и ти за нея - можеш да си сигурен!