Влез

View Full Version : Тотална демотивация

RiB
01-28-2017, 12:46
Йо... не съм вярвал, че пак ще пиша тук, вече съм на 25, тийн годините ми минаха отдавна, пък все едно още ме държат. Та... преди този период да настъпи, в който съм... липса на интерес, мотивация и каквото и да е за каквото и да е... излизане, спорт и т.н. Преди хубаво спорт, постоянство, дисциплина... хубаво тяло, здравословен живот като цяло... сега и това спрях. Заживях отскоро и с приятелката си и нещата не отиват на добре, тъй като се превърнах в някво зомби, на което нищо не му се прави... след като завърших септември и си взех правоспособността и вече нищо не ме интересува. Работя няква убита онлайн работа и това е. И най-тъжното е, че имам и ютуб канал, който си е на английски де, и имам страшна база и възможност да стана нещо голямо след години, но и там спрях да правя каквото и да е било. В нов град съм, така да се каже, нямам приятели тук, а с нейните приятели не ми се излиза, защото ги намирам за скучни, абе един ужасен негативизъм, скептицизъм и песимизъм, примесени с огромна нежелание, незаинтересованост и никакъв ентусиазъм за развитие и продуктивност, каквото правех преди с години... от всичко ми е дотегнало и всичко ми писва бързо. Не искам да наранявам приятелката си, вече го направих много пъти, но да се върна в моя град, може би ще значи край между нас... а реално не искам да я губя. Ебахти дупката. Някой друг с подобен етап в живота му? Как излязохте :P Айде със здраве, много курвенска история стана моята.

anonimna:D
01-28-2017, 13:39
Личното ми мнение е, че си попаднал в някакво депресивно състояние. Нов град, нови хора, нов начин на живот. Намери си нещо, което ти носи удоволствие, занимавай се с него всекидневно. Като не си харесваш работата, смени я, животът е пред теб. Нали не искаш 40 години да работиш нещо, което всъщност мразиш? Относно желанието ти за връщане в стария ти град, ами ти си преценяваш сам, къде, как ти е по-комфортно . Тук никой не може да ти помогне, защото ако твоята приятелка не иска да дойде с теб, всичко ще приключи. Трабва просто да се замислиш кое е от значение за теб, за кое решение няма да те е яд, да съжаляваш, няма да се питаш след време, защо не избрах другото. Моят съвет е просто да помислиш хубаво над живота си. Дано съм ти била полезна :)

NomNomNom
01-28-2017, 13:42
нова работа, нова приятелка, нов град, раздвижи нещо.
мен "спиране" във връзките много ме плаши

LadyTerrible
01-28-2017, 14:28
Щом държиш на приятелката си,поговори с нея за ситуацията,в която се намираш.Да се нанесеш да живееш с някого си е голяма стъпка според мен,много неща се променят.
Мисля,че всеки от време на време е имал подобни моменти,в които се чувства демотивиран и оттам излизат и други проблеми.
Помисли кое е нещото,което би те накарало да се почувстваш по-добре.Дали ще е свързано с работа,местожителство или развитие в някаква сфера,приятели или връзки.Отговор има,просто още не си го намерил.Недей да "забиваш" още повече в негативни мисли,изобщо няма да ти помогне.Просто период,който ще отмине.

Грозния
01-28-2017, 15:43
Имаш работа, приятелка, приятели, спортуваш... само не разбрах от какво си се депресирал :D !

anonymous908491
01-28-2017, 15:51
И най-тъжното е, че имам и ютуб канал, който си е на английски де, и имам страшна база и възможност да стана нещо голямо след години, но и там спрях да правя каквото и да е било.

най-тъжното е друго
че си вярваш сам

RiB
01-28-2017, 17:24
най-тъжното е друго
че си вярваш сам

Имам голяма фен база и доходи от това. Не виждам защо не.
Он-топик. Благодаря Ви. Трудно си е, а и най-лошто е, че много хора ме чакат и ангажиментите валят, предполагам че ще отмине и така. Реално октомври ми правиха една доста неприятна операция и от там нещата тръгнаха с тропот надолу. Живи и здрави да сме :)

LoadRunner
01-28-2017, 19:08
най-тъжното е друго
че си вярваш сам

и аз имам някакъв спомен за тоя риб че беше някакъв набожен залюханяк с налудничеви тези и мнения

anonymous908491
01-28-2017, 19:21
Имам голяма фен база и доходи от това. Не виждам защо не.

мога само да ти кажа, че ако ти печелиш определена сума/1 цент например/ за гледания, тубата благодарение на теб взима минимум по 10 долара за същите
щом си навит да бачкаш като роб и да ти плащат като на роб

Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:24
Печалбата не се измерва само в гледания, но и във времетраене, база последователи и съдържание, което да не компрометира рекламодателите.
Щом тринадесетгодишни вече изкарват пари от ютуб, не очаквам да е много необичайно някой да заработва минимална заплата чрез платформата.

anonymous908491
01-28-2017, 19:26
Печалбата не се измерва само в гледания, но и във времетраене, база последователи и съдържание, което да не компрометира рекламодателите.

печалбата се измерва единствено в брой гледания и нищо друго

Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:28
Защо тогава половин ютуб се оплаква за това, че започнаха да определят печалбата според времетраенето на видеата?
Особено ощетени останаха аниматорите, които, по очевидни причини, не могат да се доближат и до печалбата на един пишман влогър.

LoadRunner
01-28-2017, 19:29
мога само да ти кажа, че ако ти печелиш определена сума/1 цент например/ за гледания, тубата благодарение на теб взима минимум по 10 долара за същите
щом си навит да бачкаш като роб и да ти плащат като на роб

точно риб не изкарва нищо но има много хора, главно са чужденци които вадят доста стабилни доходи и всъщност са си направо забогатяли от ютуб, и обикновено хората с над 100 000 последователи си правят и patreon от който също точат хилядарки на месец
има много ютубъри които си показват месечния доход от сайта
а този специално е доста напред
https://www.youtube.com/user/marquesbrownlee/videos
този също го следя и бачка само в тубата
https://www.youtube.com/channel/UCspJ-h5Mw9_zeEhJDzMpkkA
също тоя дърводелец е типичен пример
https://www.youtube.com/user/iliketomakestuffcom/videos
https://www.patreon.com/iliketomakestuff

anonymous908491
01-28-2017, 19:32
Защо тогава половин ютуб се оплаква за това, че започнаха да определят печалбата според времетраенето на видеата?
Особено ощетени останаха аниматорите, които, по очевидни причини, не могат да се доближат и до печалбата на един пишман влогър.

всеки месец почти се променя нещо, но никога не е било обвързвано с дължината
освен да говориш за видеа под 10 секунди, което ще е нормално, то няма време да се видят рекламите
ако ще черен екран 10 часа да върви, никой не гледа, важно е да е достатъчно дълго за рекламите, те са определи времето, не го знам сега, от години не се занимавам с тоя сайт

anonymous908491
01-28-2017, 19:34
точно риб не изкарва нищо но има много хора, главно са чужденци които вадят доста стабилни доходи и всъщност са си направо забогатяли от ютуб, и обикновено хората с над 100 000 последователи си правят и patreon от който също точат хилядарки на месец
има много ютубъри които си показват месечния доход от сайта
а този специално е доста напред
https://www.youtube.com/user/marquesbrownlee/videos
този също го следя и бачка само в тубата
https://www.youtube.com/channel/UCspJ-h5Mw9_zeEhJDzMpkkA

пфъ, що пишеш глупости
изкарват от рекламиране на всякви лайна, плюс това са единици тия, които вадят повече, отколкото за един хляб

Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:35
Един черен екран не би привлякъл база редовни последователи, нито пък ще попадне под целта на рекламодателите понеже няма висок трафик към него.
Има страшно много хора с видеа по милиони гледания, но без никаква печалба, както казах, тя варира и се афектира от множество фактори, които са определени от платформата.
Да, менят се, Ютуб загуби много пари последната година поради малоумните си изменения.

anonymous908491
01-28-2017, 19:42
Един черен екран не би привлякъл база редовни последователи, нито пък ще попадне под целта на рекламодателите понеже няма висок трафик към него.
Има страшно много хора с видеа по милиони гледания, но без никаква печалба, както казах, тя варира и се афектира от множество фактори, които са определени от платформата.

май си нямаш представа как работи тубата
може да имаш и милиард гледания и да не спечелиш нищо
освен това качващите интересни неща не са партньори там, те са си просто ъплоудъри и нищо повече
имал съм клипове с десетки милиони гледания в стари профили
в сегашния имам лични клипове със стотици хиляди гледания и ще си ги държа лични, докато не сменят всички шибани парцали в ръководството на тубата

LoadRunner
01-28-2017, 19:46
пфъ, що пишеш глупости
изкарват от рекламиране на всякви лайна, плюс това са единици тия, които вадят повече, отколкото за един хляб

според моето проучване, получават пари за брой гледания/месец
затова и тези с милионите последователи взимат хиляти на месец защото като си абониран за някой просто си го гледаш
аз мойте всичките си ги гледам
аз не виждам ти кое по-точно отричаш?

това че изкарват от рекламиране+патреона и разни там други сайтове си е плюс
Те изкарват пари защото са известни и следени, на теб никой няма да ти даде нищо да рекламираш, сещаш ли се...ти си неизвестен и нямаш последователи които да столкват.

Жил дьо Ре
01-28-2017, 19:46
Ти сам каза, че печалбата се измерва само от гледанията.
Последните промени бяха именно за времетраенето и за съдържанието.

LoadRunner
01-28-2017, 19:50
https://www.youtube.com/watch?v=R7WhQv77PW8&t=197s

ето който иска да се образова отгоре отгоре как стоят нещата

значи ако имаш 100 000 000 гледания на месец ще получиш 240 000$ на месец
който успее да събере публика печели

хехех, някои са и тарикати
https://www.youtube.com/watch?v=HwNLdCXKWek

anonymous908491
01-28-2017, 19:51
според моето проучване, получават пари за брой гледания/месец
затова и тези с милионите последователи взимат хиляти на месец защото като си абониран за някой просто си го гледаш
аз мойте всичките си ги гледам
аз не виждам ти кое по-точно отричаш?

4 милиона абонирани, средна гледаемост на клиповете 200к
като си абониран ти,може и да гледаш, ама това си само ти
специално при българските влогъри, тия с над 10к абонати, са прибегнали до платени услуги и едва ли имат 10% реални хора от всички абонирани

за кво въобще говорим за тия смешници
има три китайски сайта, които са с по-голяма аудитория и дават реални пари, обаче е трудно да се пробие на китайския пазар без да им разбираш културата, шегите, езика също

NomNomNom
01-28-2017, 20:03
абе що не забремениш приятелката ти
и не си гледате дете
стио този ютуб

RiB
02-09-2017, 17:16
Е, поне ме разсеяхте добре, махнах се от мястото, където беше живеене с баща й - тормозялник. Тя го прие като оставяване, изобщо много тъпи са жените, човек. Реално никога не трябва да оставяш достойнството ти да бъде потъпкването ЗА КАКВОТО И ДА Е.

Иначе... сметнете ги така нещата за ютуб, защото това са реалните статистики... тфа го правя от 6 години и знам как стоят нещата. Ако гледанията ти поне 50% са от САЩ, Великобритания,Канада, Австралия също е добре... за около 1000 гледания взимаш 1-4$... дори имаше един "средняк" ютубър, който показа статистиката си с 50% гледания от САЩ (общо 2,100,000 за месеца) беше прибрал 5,600$ :) За клипа ти с 10 млн гледания не знам! Ако не си имал партньрство към някоя MCN си се прецакал много, защото тфа са си между 10 000 - 20 000$!!!!!

fenasf
02-10-2017, 10:56
Спокойно, нещата ще станат три пъти по-зле, когато имате деца.

NomNomNom
02-10-2017, 15:44
колко са тъпи жените леле

therichbitch
02-10-2017, 20:11
Спрях да чета подробностите за youtube, но по първия пост- период на застой е и ще мине. Поговори с приятелката си как се чувстваш и се опитай да покажеш, че не е в нея проблема,а от там и тя ще се опита да ти помогне да излезнеш от дупката, в която се намираш. Но каквото и да си говорим- главно нещата зависят от теб. Важна е психическата ти нагласа. Не е само до това какво ти се случва

RiB
02-13-2017, 16:30
Спрях да чета подробностите за youtube, но по първия пост- период на застой е и ще мине. Поговори с приятелката си как се чувстваш и се опитай да покажеш, че не е в нея проблема,а от там и тя ще се опита да ти помогне да излезнеш от дупката, в която се намираш. Но каквото и да си говорим- главно нещата зависят от теб. Важна е психическата ти нагласа. Не е само до това какво ти се случва

Защо не отговори по-рано :( ... Сега мисля, че за всичко е късно. Не знам... Всичко в моя живот идва или със закъснение или огромно закъснение.

Грозния
02-13-2017, 17:57
Поговори с приятелката си как се чувстваш и се опитай да покажеш, че не е в нея проблема,а от там и тя ще се опита да ти помогне да излезнеш от дупката, в която се намираш.Пълни глупости и на тоя етап това няма да помогне!
Какво го караш - да се унижава още повече пред нея ли?!
Тя най-вероятно вече си го слага с някой друг и въобще не ѝ пука за автора!

Защо не отговори по-рано :( ... Сега мисля, че за всичко е късно. Не знам... Всичко в моя живот идва или със закъснение или огромно закъснение.Забрави я - за теб тя вече не съществува!
Както и ти за нея - можеш да си сигурен!