View Full Version : "Забивки" или не? Възприятие на ситуацията.
escapeMatrix
01-29-2017, 07:14
Здравейте!
Снощи бях с приятелката си на купон. Преди всичко, ще подчертая, че момичето ми е много добро, имаме си доверие и не ми е изневерявала. Случи се нещо много гадно за мен (или поне моите разбирания за нещата са провокирали това чувство). Ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете да "разтълкувам" следните неща:
*** Едно момче гушна приятелката ми през врата. Направих се, че не съм видял това.
*** Един неин приятел, част от компанията я гушна през врата и целуна по бузата, когато си отиваше.
Каква би била Вашата реакция и напрази ли са моите негативни чувства и разбирания?
Същите тези чувства на яд и огризение ме провокираха да публикувам тази тема. Благодаря за разбирането!
Едва ли бих обърнал внимание, ако прегръща всичките си по-близки приятели за здрасти/чао, пък по бузата я целува и баща й.
Тва, че е гушнала двама-трима авера далеч не значи, че те я забиват или искат да спят с нея. Смисъл те наистина може да искат да я чукат ама тоочно прегръдката да не значи нищо такова и тва да е най-близкото, което им позволява.
И аз си гушкам най-добрия авер, когато се прибере в БГ и никой от двамата не иска да чука другия.
и никой от двамата не иска да чука другия.
Можем да поспорим... :D
Към автора - ако приятелката ти не е над 70 кила, под 40 години и не са я удряли с правата лопата през лицето, много хора ще я искат. За част от тях тя ще си мисли, че са приятелчета и че "те не са такива" и ще ги прегръща/целува. Свиквай с идеята.
NomNomNom
01-29-2017, 09:05
пич
холандци в офиса ме целуват 3 пъти по бузите, испанците, дори и да не те познават, ти скачат да те гушат и целуват по начин, дето в бг е еквивалентен на неприлично предложение
хм, и с французите се целуваме
то покрай тях, вече с всички
идеята ми е - is it me or прегръдката и целувката изглежда са нормални индикатори за учтивост и "радвам се да те видя" между познати, приятели и колеги, само ние сме някакви ориенталски дърва и дори не се гледаме в очите
Към автора - може тя да не го възприема по този начин (засега), но можеш да си сигурен, че много от тези нейни приятели биха чукали твоята и биха опитали да я свалят.
Тва, че е гушнала двама-трима авера далеч не значи, че те я забиват или искат да спят с нея.Айдйе бйе :shock: ?!
И аз си гушкам най-добрия авер, ... никой от двамата не иска да чука другия.Много е вероятно само ти така да си мислиш :D.
П.С. Ама ти вярно май изобщо не познаваш мъжете!
NomNomNom
01-29-2017, 09:08
всеки иска да чука всеки г/д привлекателен, хайде научете се да живеете с тази мисъл
Така или иначе е дебилно да се впрягаш за мераците на някой си спрямо приятелката ти... Щом тя не иска и не прави нищо нередно, значи няма как да има каквото и да е.
Вече, ако човекът е много настоятелен, въпреки че му е показала нежеланието си да се занимава с него, можеш да му подскажеш правия път.
Едит: Ном ме изпревари.
Към автора - може тя да не го възприема по този начин (засега), но можеш да си сигурен, че много от тези нейни приятели биха чукали твоята и биха опитали да я свалят.
Айдйе бйе :shock: ?!
Много е вероятно само ти така да си мислиш :D.
П.С. Ама ти вярно май изобщо не познаваш мъжете!
Виж ся, ти ако гушкаш само мама и цял живот си гушкал само мама, другите имаме и други социални контакти. Въобще - те наистина може и да искат да спят с нея ама тва далеч не е забивка и нещо, от което да се притеснява автора. Прегръдката е толкова разпространена, че по едно време разни хора ходеха по улиците с надпис „безплатни прегръдки“. Една прегръдка не значи чак толкова като действие за сваляне.
И аз въобще не вярвам в приятелството от различните полове, поне не онова, за което повечето момиченца си мислят, а именно сплитането на косите и тайните. Може да има приятелство като в моменти като моя - нито единият не харесва хора като другия за нещо различно от приятелство, отделно единия е на майната си в България, а другия се намира на 8 часа със самолет. И такива неща. Там, където не се задълбава кого си харесвам, защо, колко му е голяма пишката и така нататък. Той няма да се загледа в мен, няма да се влюби, защото харесва типичната празноглава барби с големите цици и късата пола, която да впечатли с парички и алкохолец, след което да напие и изчука. Аз не харесвам парти енимъли, не се впечатлявам от хилядарките, които пръска, когато е в България. И двамата с него знаем, че ако му падна пияна и разгонена, би ме изчукал ама няма, защото не би чукал майка си или сестра си, ако имаше последното. За мен там е границата на приятелството - „да, бих я наебал ама няма, щот ям и пия на една маса с нея, движим в квартала и ная смисъл да развалям това“.
divergent
01-29-2017, 10:35
идеята ми е - is it me or прегръдката и целувката изглежда са нормални индикатори за учтивост и "радвам се да те видя" между познати, приятели и колеги, само ние сме някакви ориенталски дърва и дори не се гледаме в очите
Действително само у нас чак ти се струва некомфортно, когато някой те прегърне или целуне, струва ти се като прекалена близост. Забелязала съм, че само хората на изкуството като че ли изобщо не го намират за притеснително и така трябва и да бъде. Откакто съм в средите на музикантите, се прегръщам за поздрав с всички, които познавам, с по-близките даже се и целуваме, а оттам като съм свикнала и си гушкам всеки, с когото общувам. Ама аз съм си такава по природа де. Има и хора, които не показват никаква емоция или просто не обичат да имат такава физическа близост с всеки срещнат познат един вид. Явно си зависи от човека.