PDA

View Full Version : секс авария



Lin11
02-06-2017, 19:58
Искам да знам дали съм нормална или не. Значи имам приятел от 2 години. Аз съм на 18, а той на 21. Първият ми път беше с него, но ме "отвори" много грубо и абщо взето беше ужасно. После правихме секс всеки ден, като му казвах че изпитвам болки, а той си мислеше че се лигавя и от страх да не ме зареже мълчах. Отидох на гинеколог и разбрах че по думите на лекарката" вагината ми е огромна рана" и ми предписа лечение. И все пак-не обичам да правя секс. Приятно ми е, но предпочитам без него, но няма как. А и никога не съм свършвала от секс, а само от орални ласки. Въпросът ми е-нормална ли съм или нещо не ми е наред? Болно ми е, като слушам приятелките си как с нетърпение чакат да го направят с приятелите си, а аз не мога. Всъщност приятелят ми казва, че съм много добра, но на мен не ми харесва. Не изпитвам това, което виждам че другите изпитват. Всички се наслаждяват, а аз се отвръщавам като се помисля, че съм неспособна да свърша. Пропилявам си "най-дивите" години явно . То щом сега не ми харесва едва ли ще ми хареса после. И не не съм обратна отвръщавам се от интимност с друго момиче( опитвала съм не ми харесва)

sladura89
02-06-2017, 21:06
Не от гениколог имаш нужда, а според мен от психолог, явно при първото отваряне, ако е било прекалено грубо ти е останала емоционална травма и явно предполагам, че и на това се дължи факта, че не можеш да се отпуснеш и да изпиташ удоволствие от секса!!!

gabriella22
02-07-2017, 08:59
Подкрепям горния коментар, всичко е на психична основа, може би трябва да се отпуснеш, да споделиш на човека до теб какво изпитваш и да го накараш да бъде по-внимателен.

LadyTerrible
02-07-2017, 11:34
прекалено грубо ти е останала емоционална травма и явно предполагам, че и на това се дължи факта, че не можеш да се отпуснеш
Така е.И не е като да не си си го докарала сама.Като ти е било болезнено и некомфортно,е трябвало да кажеш,не да си траеш и после да тичаш по лекари.За урок да ти е.
Ако приятелят ти е твърде груб-просто му кажи как се чувстваш.Все пак сте заедно от 2 години,познавате се,разбирате се.Ако го интересува как се чувстваш,ще те подкрепи.Ако ли не...на грешно място си попаднала.
В секса трябва да мислиш и за собственото си удоволствие,а ти си го превърнала в неприятно задължение.С такова мислене няма как да ти е приятно.
Или потърси контакт с психолог.Разговорите със специалист могат да са от голяма помощ в случаи като твоя.Просто недей повече да мълчиш,когато някой ти причинява болка.Така си нанасяш както физически,така и психически вреди.