Влез

View Full Version : Не го забравям..!!

Nevi2323
02-13-2017, 14:21
Здравейте! Пиша за пръв път не знам дали пиша на точното място или тема .. Надявам се да ме разберете и някой от вас да ми даде съвет . :(
От близо година бях с едно момче, много хубаво ми беше с него започнах да имам силни чувства към него обикнах го много.. Но не се разбираме винаги в мен имаше някакво съмнение че той не е само с мен много пъти се разделяхме заради това виждам че се охажва с някое момиче попитам го и той ме лъже и често ми казаше "че не я познавал" .. Един ден просто аз спрях да го търся както и той мен..Писна ми да се чувствам на 2-ри план..Вече около 4 месеца не сме заедно предполагам че има приятелка..но не го и виня за което защото и аз допуснах грешка .. Грешка за която съжалявам много.Реших че ако съм с друг ще го забравя и от 2месеца съм с друг. Хубаво ми е до момента в който го видя..В момента в който го видя забравям за всичко и за всеки прекалено много го обичам не мога да го забравя .. :( И не знам какво да правя да продължавам ли да се опитвам да го забравя или не знам с какви очи да го погледна отново и да му кажа че съжалявам че го обичам много..нямам идея как да постъпя объркана съм много ...:(

gabriella22
02-13-2017, 16:46
Най-лошото, което е е да обвиняваш себе си за това. Ако си се почувствала на втори план, вината не е била в теб. Каква вина имаш, такава, че си имала чувства ли? Не погубвай човека, с когото си в момента, според мен. Имай търпение и с времето всичко ще се оправи! Успех! Ако има нещо, пиши ми на лични :)

RapExotic
02-13-2017, 20:17
Най-голямата глупост е да тръгнеш с някой само за да забравиш за друг. Така от проблем ще се вкараш в още по-голям проблем.