View Full Version : Как да поканя непознат да излезем ?
Roza_bez_bodli
02-19-2017, 21:04
Здравейте ! Много искам да пиша на едно момче да го поканя да излезем , но страхът ме възпира ! Много го харесвам, но сме от различни градове , нямам обща компания с него и когато сме се засичали сме били на здравей и здрасти, но страшно ме привлича ... Как да постъпя ? Сложно е , а мисълта за това не ми дава миг покой ...
sladura89
02-19-2017, 22:19
Здравейте ! Много искам да пиша на едно момче да го поканя да излезем , но страхът ме възпира ! Много го харесвам, но сме от различни градове , нямам обща компания с него и когато сме се засичали сме били на здравей и здрасти, но страшно ме привлича ... Как да постъпя ? Сложно е , а мисълта за това не ми дава миг покой ...
Мхм, значи всичко е много лесно отиваш при него и го каниш на кафе, ако приеме значи има интерес, но не е на 100% сигурно може да има само чисти приятелски намерения! А може би се страхуваш да не откаже, но докато не опиташ отговорът винаги ще бъде НЕ, тъй като той може и да си няма на идея, че го харесваш!
Roza_bez_bodli
02-20-2017, 14:30
Страхувам се да не би да откаже, защото ми се е случвало да ме отреже мъж така директно .
Благодаря :)
Roza_bez_bodli
02-20-2017, 14:32
Мхм, значи всичко е много лесно отиваш при него и го каниш на кафе, ако приеме значи има интерес, но не е на 100% сигурно може да има само чисти приятелски намерения! А може би се страхуваш да не откаже, но докато не опиташ отговорът винаги ще бъде НЕ, тъй като той може и да си няма на идея, че го харесваш!
Страхувам се да не би да откаже, защото ми се е случвало да ме отреже мъж така директно .
Благодаря
Roza_bez_bodli
02-20-2017, 14:36
Фейсбук !
писах му здрасти как си , отговори ми , но ми се стори че ми отг, само от добро възпитание , но нищо след това дори не го попитах
Исках след като се разговорим там да го питам , незнам дали е уместно да му напиша направо " Здравей ! Искаш ли да пием кафе някой ден ! ''
Благодаря
Страха е най-голямата пречка на всеки човек, да ще те отрежат в живота, но може и да не стане. Опитай.
Във фб (ако все пак не събереш смелост да го питаш) се опитай да нещо да се разговорите и после го питай нещо от сорта " има едно кафене в което искам да отида, ще дойдеш ли с мен" илии нещо от този сорт.
sladura89
02-20-2017, 22:07
Благодаря :)
Ем сигурно не е приятно, ама това момичетата редовно го правят на момчетата да си ги режат, може и по 10 на ден зависи нали, колко внимание им обръщат! :)
Направи всичко което си мислиш, че ще помогне...Не знам не знам..Много е гадно да го кажа, но момиче да спечели ИСТИНСКИ момче малкоо невъзможно ми звучи дори не мога да си го представя, не мога да ти дам съвет, ако момчето не те харесва и го разбереш по-добре се откажи...Най-много да те използва..
Roza_bez_bodli
02-22-2017, 22:54
Направи всичко което си мислиш, че ще помогне...Не знам не знам..Много е гадно да го кажа, но момиче да спечели ИСТИНСКИ момче малкоо невъзможно ми звучи дори не мога да си го представя, не мога да ти дам съвет, ако момчето не те харесва и го разбереш по-добре се откажи...Най-много да те използва..
Благодаря , май накрая ще се откажа
sladura89
02-23-2017, 07:00
Е браво вместо да окуражите момичето накрая ще вземете да я откажете! Няма лошо човек да опита, ако няма химия между тях то бързо ще си проличи! :)
Roza_bez_bodli
02-27-2017, 08:10
Е браво вместо да окуражите момичето накрая ще вземете да я откажете! Няма лошо човек да опита, ако няма химия между тях то бързо ще си проличи! :)
Много си прав,наистина ... :)