dunda36
02-20-2017, 09:43
Аз съм 9 клас. За съжаление живея в с. Трявна... и тук има само две училища. Едното е с английска паралелка, а другото е художествено. След 7. клас исках да се запиша в общообразователно училище или в ПМГ, защото обичам биология, физика и химия, но такива училища има в Габрово и Търново. Обаче тогава постоянно бях болна и не можех да пътувам, нито пък да стоя сама в общежитие... Гадните ми родители не искаха дори да дойдат с мен да живеем в града, отдавна искам да живея в град... В крайна сметка бях записана в НГПИ тревненска школа. Тук в това училище е ужасно. Исках да се запиша в другото, щях да изтърпя английската паралелка, но казаха, че не може сега, а след като завърша 9.клас. Тук, в това НГПИ, не се учат любимите ми предмети(биология, физика и химия), защото учителъ отвратителния лицемерен подлец е стар и приказва глупости, не ни учи на нищо, съвсем на нищо, аз миналата година писах есе за стипендия, а той дори не разбра какво съм написала...държи ни в една миризлива стая в която ми ставаше много лошо няколко пъти, другите стоят, защото той им пише безплатни шестици, но аз не искам така, искам да ни учи. Аз вече не влизам в стаята, но той ми пише три отсъствия, въпреки, че часовете му са общо 30 минути и повечето време минава да приказва как ще идва нов учител, но всъщност той и миналата година приказваше така, но не идва нов учител, аз се надявах да дойде, ама няма. Има и тъп Сип скулптура, стаята също е много задушна и не се отварят прозорците и като цяло е безполезна, аз ще кандидатствам с биология и покрай нея и физика и химия, за какво ми е скулптура?