View Full Version : Хора, помагайте ! Тя изведнъж спря да ми пише...
jorkata_bg
03-02-2017, 18:49
Здравейте ! От няколко дни си пиша с една мацка във Фейсбук, но изведнъж тя спря да ми пише и не мога да разбера моя ли е вината за това и дали в мен е проблема. Моля дайте мнение и съвет какво да правя - харесвам я и искам да имам връзка с нея и ми е гадно, че не ми пише.
Здравейте ! От няколко дни си пиша с една мацка във Фейсбук, но изведнъж тя спря да ми пише и не мога да разбера моя ли е вината за това и дали в мен е проблема. Моля дайте мнение и съвет какво да правя - харесвам я и искам да имам връзка с нея и ми е гадно, че не ми пише.
Хубу де , не искаш ли и да се видите на живо с нея? :D
jorkata_bg
03-02-2017, 19:15
- Искам, обаче как точно да я поканя на среща - в смисъл какво точно да й кажа, че да се съгласи да излезне с мен ?
Ако тя те харесва ще се навие да излезете където и да е. Дали разходка, дали кино дали изобщо. Просто действай смело
jorkata_bg
03-02-2017, 19:23
Харесвам го това момиче и искам да я накарам да ми пусне, но не знам как . Моля помагайте !
Харесвам го това момиче и искам да я накарам да ми пусне, но не знам как . Моля помагайте !
Колкото повече протокваш нещата и не правиш нищо , толкова повече ще и се убие интереса и. Питай я какво ще прави тези дни примерно , дали иска да излезете на кафе или там каквото ти се прави.
jorkata_bg
03-02-2017, 19:35
Стана въпрос за това какво иска да следва като завърши гимназията и тя ми каза, че е решила да учи психология и всичко, свързано с нея, след което аз й написах следното нещо: " Аз съм ходил на психолог само веднъж за тези близо 26 г., които имам зад гърба си, но ми се наложи, тъй като за първи път през живота си не знаех какво да правя " - и от този момент нататък спря да ми пише и това се случи тази вечер, а като гледам сега е все още на линия във Фейса , кажете какво мислите много ли яко съм се издънил и може ли някакси да замажа положението, за да се издигна в нейните очи ?
sladura89
03-02-2017, 19:52
Колкото повече протокваш нещата и не правиш нищо , толкова повече ще и се убие интереса и. Питай я какво ще прави тези дни примерно , дали иска да излезете на кафе или там каквото ти се прави.
То по тая логика е логично, ако мадамата увърта и неговият интерес да се убие! Ако тя го харесваше щеше да му отговаря или дори тя да го покани да излезнат! :)
sladura89
03-02-2017, 19:53
И на мен постоянно ми се случва да спират да ми отговарят, само сийн и до там, ама жени можеш ли да ги разбереш какво им е в главата! :)
sladura89
03-02-2017, 19:55
Стана въпрос за това какво иска да следва като завърши гимназията и тя ми каза, че е решила да учи психология и всичко, свързано с нея, след което аз й написах следното нещо: " Аз съм ходил на психолог само веднъж за тези близо 26 г., които имам зад гърба си, но ми се наложи, тъй като за първи път през живота си не знаех какво да правя " - и от този момент нататък спря да ми пише и това се случи тази вечер, а като гледам сега е все още на линия във Фейса , кажете какво мислите много ли яко съм се издънил и може ли някакси да замажа положението, за да се издигна в нейните очи ?
Просто е трябвало да и кажеш, че психологията ти е интересна и, че това е наука за душата! Така както си го написал е нож с 2 остриета, от една страна е хубаво, че се вълнуваш и се грижиш за душевното си здраве, но от друга някой може да си помисли, че имаш психични проблеми и да се стресне! :)
sladura89
03-02-2017, 19:57
И аз така с една къде учеше психология, на живо много хубаво си говорехме и имахме супер много сходни интереси, чак се изумих колко си приличаме, разменихме си ФБ, а там даже и здрасти не иска да ми каже! Ама какво да правиш свиква се! Което не ни убива ни прави по-силни!
jorkata_bg
03-02-2017, 20:00
Аз съм безработен, но това не съм й го казвал.
sladura89
03-02-2017, 20:04
То в България всеки втори е безработен, но честно казано това няма нужда да и го казваш, само ако прекалено много те разпитва иначе няма нужда сам да изтъкваш неща, които с нищо няма да я привлекат! :)
jorkata_bg
03-02-2017, 20:06
Чувствам се адски объркан като цяло и не знам какво е най-добре да се направи в случая - за да можем да излезнем от тази ситуация и да има положителен резултат и за двама ни, тъй като не искам да постъпвам егоистично спрямо нея. Искам да съм максимално коректен с нея.
То по тая логика е логично, ако мадамата увърта и неговият интерес да се убие! Ако тя го харесваше щеше да му отговаря или дори тя да го покани да излезнат! :)
Ще се изненадаш , колко малък процент момичета не поемат инициативата. Момата и е било интересно , видяла е , че нищо не се случва и е омръзнало :) Предвид това, което казва Жорката , са си писали дълго време , говорим за просто интерес , а не любов от пръв поглед.
jorkata_bg
03-03-2017, 09:49
Здравейте, хора ! Искам да Ви кажа, че мацето днеска по едно време ми прописа след като попаднах на един нейн статус във Фейсбук, който гласи следното : "Харесай и ще те опиша с 2 думи.." и аз го харесах и след това най-после получих обратна връзка от нея към мен със следното съобщение - цитирам: "Радваш". Кажете ми какво да правя от тук нататък, за да ни се получат нещата. Много искам да бъда с това коте - не искам да се отказвам и да се предавам ! Какво иска да каже с това, че радвам ? Помагайте - искам го това момиче на всяка цена, искам да правя секс с нея и т.н. Пишете ми !
sladura89
03-03-2017, 10:14
Здравейте, хора ! Искам да Ви кажа, че мацето днеска по едно време ми прописа след като попаднах на един нейн статус във Фейсбук, който гласи следното : "Харесай и ще те опиша с 2 думи.." и аз го харесах и след това най-после получих обратна връзка от нея към мен със следното съобщение - цитирам: "Радваш". Кажете ми какво да правя от тук нататък, за да ни се получат нещата. Много искам да бъда с това коте - не искам да се отказвам и да се предавам ! Какво иска да каже с това, че радвам ? Помагайте - искам го това момиче на всяка цена, искам да правя секс с нея и т.н. Пишете ми !
Не знам не ги разбирам аз тези неща, жените са странни и странно се държат! Ако ги разбирахме сигурно щяхме всеки ден или през ден да получаваме секс от някоя! :)
sladura89
03-03-2017, 10:18
Хем им харесва хем се дърпат! Хем им харесва някой, хем чакат той да направи първата стъпка сякаш ще знае те какво си мислят, ходи ги разбери! Прави им се секс, пък после отказват, че еди си кой си какво щял да си помисли за тях да не ги нарече с някакъв етикет! На доста от тях пък им харесва да доминират и въпреки това не срещам такива, или да срещна пак нищо не се получава, е писна ми няма повече да пробвам нищо пък да става каквото ще!!!!! :/
Да не е длъжна да ти отговаря?
jorkata_bg
03-04-2017, 11:52
Моят съвет е да спреш всякаква връзка с нея, ако тя иска компанията ти - ще ти пише, ако не- продължаваш напред.
Ами, ако бъде по-настоятелен или ще е загубена кауза ?
Такива надути кифли, веднага ги разкарвай, мъж си не се унижавай ;)
LudiqZaek
03-05-2017, 20:13
Бъди малко по-груб с нея, прави се на малко по-отворен, че си над нещата и не ти пука дали ще ти върже или не, защото не е единствената. Ако толкова искаш да излезете, не я питай за излизане, например казваш "утре се виждаме нали ?" или нещо от сорта, но недей да я питаш "искаш ли утре да излезем". От личен опит ти го казвам вече с няколко момичета така правя и всеки път се получава, естествено няма да се получи при всички, но опитай.
mariichetomariicheto
03-08-2017, 20:27
щом е спряла да ти пише може би не те харесва или чака теб .. Покани я да излезете ако откаже се отказвай от нея и не настоявай
prosto_chovek
03-16-2017, 20:27
Трол левел 3. Ако не, еми брачед, искаш да чукаш някаква, която познаваш от няколко дни в някакъв чат, не си я виждал, не щеш да се кандардисаш да я изкараш някъде. Освен да чакаш тя да реши да дойде на твоята врата и да почне отчаяно да блъска, за да я оправиш, понеже си незаменим, друг вариант не виждам.