Влез

View Full Version : Той има най-добра приятелка ....какво да правя

Bela11
03-05-2017, 15:18
Здравейте ,имам връзка с момче от 3 месеца .Връзката ни върви обаче той има най-добра приятелка ,тя е неговият най-близък човек ,често са заедно.Не искам да развалям тяхното приятелство но все по често се случва тя му звъни понеже и се е случило нещо-скарала се е с някой ,разстроена е,битови проблеми и той ме пренебрегва и ме оставя за да е до нея .Един път да се случи добре но да се повтаря често -Не.Аз също така ревнувам от нея въпреки че не трябва ,проблема е че преди време той е имал чувства към нея .И какво да сторя ?Ако държи на мен ще ме пренебрегва ли всеки път заради някой друг .
Въпреки че знам отговора се нуждая от още съвети и мнения

Archer!
03-05-2017, 16:32
Кажи му това което си написала тук, ако няма промяна - чао.

PirateSs☠
03-06-2017, 14:03
В подобна ситуация съм била. Според мен това, което можеш да направиш е да поговориш с него и ако той откаже промяна – бягай. Преди е имал чувства към нея, а сега са си най-добри приятели хаха. Ей в такива положения никога не можеш да си сигурна дали няма да му се възвърнат чувствата след като се чуват и виждат постоянно и дори те пренебрегва заради нея.

tori
03-06-2017, 14:07
Разбирам го момчето - приятелите ВИНАГИ са приоритет пред човека ти, ако ще не чувства да е имал, а дете да имат.
Разбирам и теб, че ревнуваш и ти е тъпо, щот реално е възможно да се опитва в момента да я забрави. Не е хубаво да си план Б.

sladura89
03-07-2017, 15:45
Най-добра приятелка е едно, но това по-скоро ми изглежда като да има чувства към нея на повече от приятелка! :)

haritov
03-07-2017, 16:17
ако имах избор между най-добрата си приятелка и няква с която съм от 3 месеца знам кое ще избера

ако тръгнеш да го променяш няма да постигнеш нищо

NomNomNom
03-07-2017, 16:37
приятелят ти, ако е мъж на място, ще може да балансира между вас - т.е. ти да не се чувстваш игнорирана и да не ревнуваш + фрд също да е хепи, защото е фр

an7raks
03-07-2017, 17:02
Здравейте ,имам връзка с момче от 3 месеца .Връзката ни върви обаче той има най-добра приятелка ,тя е неговият най-близък човек ,често са заедно.Не искам да развалям тяхното приятелство но все по често се случва тя му звъни понеже и се е случило нещо-скарала се е с някой ,разстроена е,битови проблеми и той ме пренебрегва и ме оставя за да е до нея .Един път да се случи добре но да се повтаря често -Не.Аз също така ревнувам от нея въпреки че не трябва ,проблема е че преди време той е имал чувства към нея .И какво да сторя ?Ако държи на мен ще ме пренебрегва ли всеки път заради някой друг .
Въпреки че знам отговора се нуждая от още съвети и мнения

Ми, намери си и ти приятели и с него се виждайте ей така, когато си нямате работа за секс и говорене на лиготийки.

baby_baby
03-08-2017, 17:49
Да ти кажа честно от това , което си ми написала си мисля че може да я харесва не само за приятелка по-добре поговори с него

EffinSick
03-08-2017, 19:36
В вдна връзка трябва вие да сте си най-близките хора. Щом те пренебрегва заради нея със сигурност има нещо повече от приятелски чувства помежду им.