PDA

View Full Version : Педофилията и помощта във форума

Marixyana
03-06-2017, 07:58
Здравейте :)

Следя този симпатичен форум от близо 10 години (на 24 съм ако някой се интересува). В началото бях малък тийн и търсех отговори на много въпроси, но с времето интереса ми намаля защото няма нищо ново под слънцето, сиреч темите се повтарят и съответно почти спрях да го посещавам. Има нещо, което ми направи впечатление през годините и нещо, което забелязах чак сега. Във форума се подвизават личности, които още преди години бяха ударили трийсетака, което днес ги прави на към 30 - 40+. И всъщност мисля, че това е супер - ето има хора с опит, които за тези години и интереса си по темите свързани със сексуалното здраве, би трябвало да са изключително компетентни. Е да де ама не точно, защото изчетох камари теми, в които добронамерено тийнове дават много лоши съвети, просто от незнание. От друга страна, темите които пускат и в които коментират "порасналите вече тинейджъри", изглеждат по-скоро така: "Милички маструрбирате ли? А колко издържате без да мастурбирате?". Въпросът ми към младежта тук е - Това наистина ли ви се струва нормално? Нормално ли е възрастен мъж или жена да се мотаят 10 години в раздел секс, за да търсят помощ по въпросите свързани със секса от дечурлиги? Ако такъв възрастен индивид се мотаеше в двора на някое училище и подхвърляше подобни въпроси към тинейджърите, нямаше ли да се намеси полицията (примерно)?

RapExotic
03-06-2017, 17:20
Ако си мислиш, че проблема е само в този форум, значи имаш много ограничена представа за интернет пространството. Ако влезеш в сайтовете за запознанства ще видиш за какво става въпрос наистина. Зад повечето профили на 18-25 годишни момичета всъщност седят непълнолетни, а чичковци на 40+ години им предлагат какви ли не извращения. И по-лошото е, че това им харесва и с времето започват да го приемат за нормално и от секс-чатове се преминава към реални срещи. Обществото ни и доста болно, а интернет е само отражение на това.

Marixyana
03-07-2017, 06:07
Първо, благодаря много, че някой все пак ме удостои с отговор :) Бях се уплашила, че тук четат главно педофили, а тийновете са се уплашили до смърт от написаното. Тва не е форум за запознанства ..знам, че се знае, ама явно трябва да се напомня. Тук визирам хора, които дори не се крият зад фалшив профил от куртоазия, както и дечурлигата, които им се връзват. Ясно е, че обществото ни е болно, прогнило, разядено от червеи, паразити, вируси, бактерии и протозои, но това е просто един сайт за помощ и развлечение и си има модератори, които също са млади хора. Ясно е, че няма да променя много, ако изобщо променя нещо, но се надявам поне някой да се замисли.

NomNomNom
03-07-2017, 07:17
???
възрастна ли ме нарече ало
или чичак направо

//шегувам се

tori
03-07-2017, 09:11
Дърти пастарми, как можете да пишете по фороня?!
Чакай, и аз не съм тийн вече... Тряа ли да напусна и аз? :о

dimitar_ak
03-07-2017, 11:22
Край! Разкрит съм :o

RagioL
03-07-2017, 11:58
а аз си мислех че проблема на сайтовете за запознанства са травеститите

Marixyana
03-07-2017, 14:34
А бре не бре :D възрастта е само цифра ..Не се засягайте, всички ще умрем ^_^ Но наистина ми е интересно, като пишете тук и се очаква (как е всъщност е друг въпрос), че публиката ви трябва в по-голямата си част да е от тийнове, кажете ми - помощ ли очаквате от тях? или вие искате да им помагате? илиии са ви чак толкова забавни темите "ПОМОЩ бременна съм, той свърши на пердето в хола". Просто не го разбирам.

NomNomNom
03-07-2017, 14:58
марихуана подходящо име ли е за тийн форум

Marixyana
03-07-2017, 15:27
Ох защо? Какво му е? Сигурно подтиква младежта към употреба на наркотици (ще предположа). drugs are bad mkay?
А и въпросите, които зададох са по-интересни ..май

NomNomNom
03-07-2017, 16:37
като гледаш активността, мислиш ли

Marixyana
03-07-2017, 16:45
Всъщност не знам какво да мисля :? Очаквах до сега да са ме разкъсали ..хората тук така ти показват, че те забелязват и се вълнуват от нещата, които казваш =D Ако го бях написала с правописни грешки, щеше ли да е по-забавно?

G3GaSa
03-07-2017, 17:12
Скъпи дечица, не може всеки потребител тук да бъде на 15/18 години.
Тук има хора на всякаква възраст, не бива да слагаме всички под общ знаменател, педерасти и педофили има навсякъде в интернет пространството.
Тук има прекрасни и интелигентни хора "имаше де", заключението е, че вие сами трябва да се защитавате. :roll:

haritov
03-07-2017, 17:55
Всъщност не знам какво да мисля :? Очаквах до сега да са ме разкъсали ..хората тук така ти показват, че те забелязват и се вълнуват от нещата, които казваш =D Ако го бях написала с правописни грешки, щеше ли да е по-забавно?

асл? пусни една снимка да те видя дали ставаш

иначе сериозно

това че населението затъпява е едно на ръка вече е нормално на твоята възраст хората да не знаят че имат егн например

ти искаш сексуална култура да имат

що се отнася до педофилите ще са си такива и без интернет и форумите

mikity_sladky
03-08-2017, 08:28
Здравейте :)

Следя този симпатичен форум от близо 10 години (на 24 съм ако някой се интересува). В началото бях малък тийн и търсех отговори на много въпроси, но с времето интереса ми намаля защото няма нищо ново под слънцето, сиреч темите се повтарят и съответно почти спрях да го посещавам. Има нещо, което ми направи впечатление през годините и нещо, което забелязах чак сега. Във форума се подвизават личности, които още преди години бяха ударили трийсетака, което днес ги прави на към 30 - 40+. И всъщност мисля, че това е супер - ето има хора с опит, които за тези години и интереса си по темите свързани със сексуалното здраве, би трябвало да са изключително компетентни. Е да де ама не точно, защото изчетох камари теми, в които добронамерено тийнове дават много лоши съвети, просто от незнание. От друга страна, темите които пускат и в които коментират "порасналите вече тинейджъри", изглеждат по-скоро така: "Милички маструрбирате ли? А колко издържате без да мастурбирате?". Въпросът ми към младежта тук е - Това наистина ли ви се струва нормално? Нормално ли е възрастен мъж или жена да се мотаят 10 години в раздел секс, за да търсят помощ по въпросите свързани със секса от дечурлиги? Ако такъв възрастен индивид се мотаеше в двора на някое училище и подхвърляше подобни въпроси към тинейджърите, нямаше ли да се намеси полицията (примерно)?

Те нещата изглеждат така през твоя поглед. Доста от по-големите дават съвети на по-малките, къде с ирония, къде сериозни. Във всеки форум е така. Общо взето незнанието на малките, а то става все по-голямо, кара по-големите да се забавляват на техен гръб. Къде намеси педофилията, не знам. Сигурно има и такива. Имало е винаги и ще има.

tori
03-08-2017, 09:10
Аз пък не се чувствам по-образована от 00, 01, 02... Никога не съм усещала някаква такава мания за величие. Има по-голеви, по-малки и на моята възраст, които са идиоти и от същите възрастови групи хора, които не са идиоти. Не знам, може и в моя телевизор да е проблева.
Но пък и извън ебавката, не съм чак толкова голяма чак...

NomNomNom
03-08-2017, 09:20
аз бтв съм доста необразована и се срамувам от всички, без значение от набора
а мои връстници като кажат, че на 13-14 са си играли с куклите и са си гледали уроците, аз си имах гадже и не можеш ме хванеш
сиг затова така

Marixyana
03-08-2017, 14:51
аз бтв съм доста необразована и се срамувам от всички, без значение от набора
а мои връстници като кажат, че на 13-14 са си играли с куклите и са си гледали уроците, аз си имах гадже и не можеш ме хванеш
сиг затова така

Изглежда, че повечето хора си мислят, че знаят всичко или по-лошо - достатъчно, а то колкото повече се образоваш, толкова ти се отваря мегдан за още. Мисълта ми е, че чувството, което изпитваш е неприятно, но полезно защото може да те подтиква да търсиш отговорите, които те вълнуват (aka да се образоваш повече).

Споменахте величие ...не мисля че е човек трябва да се чувства велик, ако знае нещо, а да вземе да го сподели, белким помогне на някой, за кво ни е да учим иначе?

Съгласих се вас :) ..има много тъпи хора (като цяло :D по света), тук има и много симпатяги ^^ Сигурно има и педофили, но да не забравяме, че има планина разлика от педофил до човек, който малтретира деца.

NomNomNom
03-08-2017, 16:19
благодаря, вече се чувствам много по-добре

Marixyana
03-08-2017, 16:40
не се опитвам да те накарам да се чувстваш по-добре, а ти предлагам какво можеш ти да направиш, за да се чувстваш добре

NomNomNom
03-08-2017, 16:55
извиянвай, не разбрах

anonymous908491
03-08-2017, 18:48
извиянвай, не разбрах

дриймуок
е в цикъл и в такива моменти я избива да пуска тъпи теми

belphegor
03-15-2017, 10:53
Добре де кажете си ся мастурбирате ли и колко често ?

Мисля, че ако е някои извратеняк по-скоро ше си направи профил на 12 годишен за целта.