Влез

View Full Version : Ще мога ли да си го върна?

xmoonlightx
03-06-2017, 11:31
Здравейте, пиша тук за да ви разкажа моята история, защото нямам с кого да споделя..Септемри в края се разделих с моя приятел не само защото замина, излъгах го много, че не го обичам, явно защото се чувствах изоставена..наговорих ужасни неща, но след време съжалявах..много съжалявах и плаках, нямаше какво да направя друго..нямаше как да върна това, което загубих..това, което аз не оцених. Мина време..края на октомври, появи се другия ми бивш приятел- Павел.. реших да му дам шанс, в началото ми беше много трудно мислех за бившия ми, докато бях с Павел, мислех си наистина има ли смисъл да се самозалъгвам с него и така почти 4 месеца бях с него, докато не се върна бившия ми от Англия. Тогава се чувствах толкова зле, исках да го видя само, когато целувах Павел си представях, че целувам бившия ми.. Нещата станаха още по - грозни..Бившия ми започна да ми пише съответно аз отговарях на всяко едно съобщение. На 20ти февруари се видяхме замалко, защото нямах повече време.. На следващия ден отново се видяхме, излъгах Павел наистина ми беше лошо, но не цял ден..казах му, че ще си почивам и излязохме с бившия ми, отново онова чувство се появи все едно сме заедно, за миг забравих за всичко..за миг исках да сме отново заедно и никога да не се бяхме разделяли .Той ми припомни връзката ни за 2 дни. В неговите прегръдки все едно съм у дома..с неговите целувки сърцето ми бие лудо. Колкото до Павел не заслужаваше да го лъжа и му казах.. всичко приключи . Сега продължавам да излизам с бившия ми, в неангажираща връзка сме, не само, защото пак ще заминава, но защото това, което се случи през тези 4 месеца с Павел за него е било изневяра и не може да ми прости..говорихме, но само до там. Има ли смисъл да се виждаме повече след като не се знае ще можем ли пак да бъдем заедно? Аз се поучих от грешките си, НИКОГА не бих ги повторила, но той ми няма доверие и мисля, че месец или 2 не са достатъчни, за да ми се довери както преди. Моля за мнения, не ме упреквайте. Благодаря много!!!

tori
03-06-2017, 14:04
Не му разбирам реакцията на „англичанина“ - нали сте се разделили преди да си с друг?! Кое му е изневярата, че се прави на приятно разсеян?! Или трябва да седиш месеци наред сама да ревеш за него?