PDA

View Full Version : Ползвали ли сте форума като сайт за запознанства.. демек за срещи

skandalno_vkusen
03-12-2017, 15:31
Здравейте, от Пловдив съм и като цяло малко скука ме е ударила напоследък та влязох по сайтовете за запознанства да разгледам за какво става дума. Но е едно такова пасивно положението, а е ясно че мъж влиза в такива сайтове за да се интересува от жените.. от тяхната женственост и е ясно че иска да ги чука ;д.. та, тук във форума има ли нещо като общество. Интересни персонажи, палави мацки и прочие...

divergent
03-12-2017, 15:36
Това не е сайт за запознанства, потърси някъде другаде.

skandalno_vkusen
03-12-2017, 15:52
Тва ли ти е мнението ? Форумът не е ли социална платформа през която могат да се запознаят хора? Това ограничение което проповяда току що не е ли някакъв стереотип? Защо да не се случват запознанства

divergent
03-12-2017, 15:59
Казвам, че има едни сайтове, дето са с основно предназначение запознанства и този не е от тях. Това, че не е основно направление, не означава, че хората не се запознават тук.

anonymous908491
03-12-2017, 16:06
Казвам, че има едни сайтове, дето са с основно предназначение запознанства и този не е от тях. Това, че не е основно направление, не означава, че хората не се запознават тук.

мрън мрън, сякаш забрави дейтона хехехех

NomNomNom
03-12-2017, 16:32
пробвал ли си се, та си знаеш вкуса

RapExotic
03-12-2017, 16:35
Ако си пич навсякъде ще ти връзват жените. Особено лесните. Не зависимо в кой сайт или на кое реално място. А какво е да си пич според тях вече е друг въпрос.

divergent
03-12-2017, 16:40
мрън мрън, сякаш забрави дейтона хехехех

?

skandalno_vkusen
03-12-2017, 17:08
пробвал ли си се, та си знаеш вкуса

Пробвал съм се. Пробвал съм и твоя.. като на бурканче с кисели краставички си

baby_baby
03-12-2017, 17:31
Не ти ли стигат сайтовете за запознанства та търсиш и тук ?

Не се занимавай с глупости

NomNomNom
03-12-2017, 17:49
Пробвал съм се. Пробвал съм и твоя.. като на бурканче с кисели краставички си
вече сам би трябвало да си отговориш на въпроса защо ти е скука

skandalno_vkusen
03-12-2017, 18:37

Нее, не ми стигат. Тук може да е по-интересен сценария. Да се появи някоя скрита лимонка и да ме заговори на лично съобщение. Да не е някаква негативна и крякащата като вашите широкогръди въпроси и евентуално да си сбъднем насладата, после да влезем тук и да ви разправяме колко не е за запознанства. Сайтовете за запознанства са пълни с ей такива като теб, тук търсим другото.. ти върви по-скоро натам.. да ги дооплътняваш. За теб сигурно много неща са глупости, за мен е живот.

anonymous908491
03-12-2017, 18:56
?

здрастии

и да ме заговори на лично съобщение.

даже не една, а да са три четири, и всички да те искат за по веднъж, дори да са готови заедно да ги консумираш

NomNomNom
03-12-2017, 19:03
да са скрити лимонки всичките

skandalno_vkusen
03-12-2017, 19:18
Еми супер. :) Стига да може човек да го оцени, няма какво да хленчи :), не одобрявате ли

tori
03-12-2017, 19:32
Не сме никак малко форонните двойки в историята на тийнпроблем, така че имаш шанса да се уредиш с форонно гадже, стига, ест, да имаш умствения багаж. Ама имайки умствения багаж, ще успяваш да си уреждаш мацки навсякъде, не само тук.

skandalno_vkusen
03-12-2017, 19:41
Дефинирай понятието "форонно" за новите по тези дигитални земи

Yoana_01
03-12-2017, 20:58
Здравейте, от Пловдив съм и като цяло малко скука ме е ударила напоследък та влязох по сайтовете за запознанства да разгледам за какво става дума. Но е едно такова пасивно положението, а е ясно че мъж влиза в такива сайтове за да се интересува от жените.. от тяхната женственост и е ясно че иска да ги чука ;д.. та, тук във форума има ли нещо като общество. Интересни персонажи, палави мацки и прочие...

Ехе ти вече ми писа няколко лични, но освен да ми вкусиш котето не искаш ли да ме наебеш? Само това ли? :lol: :lol: :lol:

sladura89
03-12-2017, 21:36

Сайтовете за запознанства не струват, искат ти пари за всичко да видиш, кой те е разгледал или кой те е харесал, в доста от тях дори ти иска и пари за да пишеш на някой, а в крайна сметка отговор не получаваш, е каква е логиката от тях май само някои да си пълнят джобовете с пари! :)

skandalno_vkusen
03-12-2017, 21:54
Ехе ти вече ми писа няколко лични, но освен да ми вкусиш котето не искаш ли да ме наебеш? Само това ли? :lol: :lol: :lol:

Странно, някакво комплексарщина ли има в това че е смешно че съм ти писал? Дам, да те наеба ще искам. Нали си пресъхнала от година и половина? Някак не е ли логично? Ти самата се оплакваш.. чистата ми проява на алтруизъм с какво й отговаряш? В смисъл.. някаква комплексарщина ли задействах в теб с желанието си да те наеба? Всъщност, желанието ми да те наеба си мислиш че някак си го превръщаш в публично достояние и е за присмех? Присмех от кого? От теб.. от публиката? Подозираш че публиката споделя същата комплексарщина и ще слагате в хор засмяни емотикони ли ? Та.. чакай да проверя дали не си ми отговорила сухо коте. Дано не си и дебело

sladura89
03-13-2017, 06:36
Според мен много хора биха и били навити, но все пак си е важно как изглежда, така без да сме я виждали няма как да знаем! :)

NomNomNom
03-13-2017, 07:43
потресаващо

skandalno_vkusen
03-13-2017, 07:50
потресаващо

За лабилните акъли.

Skandalno_grozen
03-13-2017, 16:13
Странно, някакво комплексарщина ли има в това че е смешно че съм ти писал? Дам, да те наеба ще искам. Нали си пресъхнала от година и половина? Някак не е ли логично? Ти самата се оплакваш.. чистата ми проява на алтруизъм с какво й отговаряш? В смисъл.. някаква комплексарщина ли задействах в теб с желанието си да те наеба? Всъщност, желанието ми да те наеба си мислиш че някак си го превръщаш в публично достояние и е за присмех? Присмех от кого? От теб.. от публиката? Подозираш че публиката споделя същата комплексарщина и ще слагате в хор засмяни емотикони ли ? Та.. чакай да проверя дали не си ми отговорила сухо коте. Дано не си и дебело
Братле , колко си прост не е истина ........
1. първото ти изречение няма никакъв смисъл !
2. Алтруизъм нямаш и понятие какво е ! Алтруизмът е готовнст за БЕЗКОРИСТНА помощ на някого, БЕЗ ДА ОЧАКВАШ НИЩО В ЗАМЯНА !!! При теб напротив - ЯСНО личат ЕГОИСТИЧНИТЕ ТИ намерения !!!
3. Няма никаква комплексарщина в това да ти се присмива на просташкото ти и директно предложение за........., момичето! Явно и тук не знаеш значението на думите които използваш!
4. ДА, публиката споделя неините чувства и емоции , породени от ''преложението'' ти ! А именно: присмех и съжаление ;)
5. Кво , ако е пълничка , желанието ще ти се изпари ли ..... ЖАЛЪК СИ!
6. И още нещо ......с този подход НЯМА как да свалиш ( наебеш - според твоя речник ) каквото и да е момиче ,камо ли свястно!!!

haritov
03-13-2017, 18:37
ае има няколко форумни двойки които започнаха от тук

тая чалгарка Кристина ли как беше и наркоманчето дефакто бяха голяма картинка

че и аз имам неразказани истории :D

пробвай може да успееш

YoungBloodZ
03-13-2017, 19:02
2. Алтруизъм нямаш и понятие какво е ! Алтруизмът е готовнст за БЕЗКОРИСТНА помощ на някого, БЕЗ ДА ОЧАКВАШ НИЩО В ЗАМЯНА !!! При теб напротив - ЯСНО личат ЕГОИСТИЧНИТЕ ТИ намерения !!!
3. Няма никаква комплексарщина в това да ти се присмива на просташкото ти и директно предложение за........., момичето! Явно и тук не знаеш значението на думите които използваш!
4. ДА, публиката споделя неините чувства и емоции , породени от ''преложението'' ти ! А именно: присмех и съжаление ;)
6. И още нещо ......с този подход НЯМА как да свалиш ( наебеш - според твоя речник ) каквото и да е момиче ,камо ли свястно!!!

Грозен, ти ли си? :D

Yoana_01
03-13-2017, 19:41

Нито подозирам нещо нито съм се оплаквала. А и явно не си чел добре, но това е тема на друг разговор. А колкото до комплексарщината тя ти пролича още в първото изречение на темата ти! Присмеха сам си го направи. Колко трябва да си асоциален тип и от скука да влизаш в сайтове за запознанства!? Там се влиза по ред други причини, но от скука едва ли!

skandalno_vkusen
03-13-2017, 21:29

Тоз/Тая, пък си регистрира профил само за да може да си отпусне езика. Съвсем не съм прост муцка :*
1. Смисълът е за оня който може да го намери. Препрочитай го колкото е нужно докато го осмислиш. Налага ти се.
2. Не доляваш употребата на думата алтруизъм пале. Усмивам крякането на Йоана.. a.k.a Skandalno_Grozen ;d.
3. Няма нищо просташко, момичето се оплаква в секс форум че е на сухо от година и половина. Пише закачливо в закачливи теми, намираме се на публично достъпно място.. някак функциите на тази платформа дори позволяват да я заговоря. Та да, няма нищо просташко пале, има само драматизации от объркани екземпляри като теб. Не, публиката не споделя нейните Публиката просто като цяло и по началом си е зле, Публиката е също като нея, всеки го говори, всеки го мисли, всеки го иска.. и точно публиката в пряко лицемерие ей така като теб се пъне по форума да се врича в обратното, поради липса на доблест, поради липса на смелост, поради овчите си нрави.
5. Точно затова й предлагаме само близане, желанието няма да се изпари, просто пълничките аз само ги ближа, в по-редки случаи чукам. Какво, сега пък ше кажеш че и това й е обидно. Тва като двойни стандарти.. ако я карам само да ми духа ше е обидена че не искам да я еба, ако искам само да я лижа пак ше е обидена че искам само да я лижа. После мъжете мислели само за секс ;д Не, не съм жалък, на теб ти е малко съзнанийцето.

6. Тук няма подход, но дори с това без подходие ЩЕ наеба (сваля- според твоя речник) не какво и да е момиче, ами такова което няма прекалено общо с вашите скандали. Което му стиска да следва и изпълнява собствените си желания, не онези които ви преподават, ще е далеч по-рядко срещано от "недостижимите" мацки.

skandalno_vkusen
03-13-2017, 21:41
Нито подозирам нещо нито съм се оплаквала. А и явно не си чел добре, но това е тема на друг разговор. А колкото до комплексарщината тя ти пролича още в първото изречение на темата ти! Присмеха сам си го направи. Колко трябва да си асоциален тип и от скука да влизаш в сайтове за запознанства!? Там се влиза по ред други причини, но от скука едва ли!

http://oi65.tinypic.com/27bit.jpg

Аз съм ви предвидимо вкусен, виж как си ме вкусвате. Мислите ли че първосигналната ви контра-комплексарщина и форумска злоба не е предвидима малки човечета ;д, не виждам нищо скандално да искам да чукам жени. Не виждам нищо скандално те да са от под масата излезли, от форума, от сайт за запознанства, от съседния клас, от на майка работата колежки и др. и др. и и др. и др. Така че кажете ми.. откъде идват тези ваши крясъци, защо ви е вкусничко да мяцате? Само за ваше сведение, още не се е появила интересната мацка.. но ще дойде, не губете дух. Има още мяцане да измяцате дотогава

sladura89
03-13-2017, 22:43
Единствената причина някой да се дърпа от нещо е когато не му харесва! Щом жените се дърпат от това да правят секс и всеки, който им заговори за секс почват да го наричат перверзник, простак, извратеняк, или не му отговарят то логичното в случая е, че те не обичат секса, пък после нека разправят наляво и надясно, че не било така, и че обичали и говорели за секс повече от мъжете, аз лично не вярвам това е само за замазване на очите! :)

Skandalno_grozen
03-14-2017, 08:14
Тоз/Тая, пък си регистрира профил само за да може да си отпусне езика. Съвсем не съм прост муцка :*
1. Смисълът е за оня който може да го намери. Препрочитай го колкото е нужно докато го осмислиш. Налага ти се.
2. Не доляваш употребата на думата алтруизъм пале. Усмивам крякането на Йоана.. a.k.a Skandalno_Grozen ;d.
3. Няма нищо просташко, момичето се оплаква в секс форум че е на сухо от година и половина. Пише закачливо в закачливи теми, намираме се на публично достъпно място.. някак функциите на тази платформа дори позволяват да я заговоря. Та да, няма нищо просташко пале, има само драматизации от объркани екземпляри като теб. Не, публиката не споделя нейните Публиката просто като цяло и по началом си е зле, Публиката е също като нея, всеки го говори, всеки го мисли, всеки го иска.. и точно публиката в пряко лицемерие ей така като теб се пъне по форума да се врича в обратното, поради липса на доблест, поради липса на смелост, поради овчите си нрави.
5. Точно затова й предлагаме само близане, желанието няма да се изпари, просто пълничките аз само ги ближа, в по-редки случаи чукам. Какво, сега пък ше кажеш че и това й е обидно. Тва като двойни стандарти.. ако я карам само да ми духа ше е обидена че не искам да я еба, ако искам само да я лижа пак ше е обидена че искам само да я лижа. После мъжете мислели само за секс ;д Не, не съм жалък, на теб ти е малко съзнанийцето.

6. Тук няма подход, но дори с това без подходие ЩЕ наеба (сваля- според твоя речник) не какво и да е момиче, ами такова което няма прекалено общо с вашите скандали. Което му стиска да следва и изпълнява собствените си желания, не онези които ви преподават, ще е далеч по-рядко срещано от "недостижимите" мацки.

Момче, много си объркан! Значи ти наричащ : Доблест, смелост, ''овчи нрави'' това че на хирата им се струва недопустимо и дори просташко да предлагаш открито секс на жена на публично място ....... ти освен че нямаш възпитание , си и нЕНОРМАЛЕН, макар и с над средната интелигентност !
Продължавай да си вярваш - за всеки влак си има пътници , само че за твоя ще са от твоята ''черга'' ХАХА. НЕЩАСТНИК!

tori
03-14-2017, 08:55
Единствената причина някой да се дърпа от нещо е когато не му харесва! Щом жените се дърпат от това да правят секс и всеки, който им заговори за секс почват да го наричат перверзник, простак, извратеняк, или не му отговарят то логичното в случая е, че те не обичат секса, пък после нека разправят наляво и надясно, че не било така, и че обичали и говорели за секс повече от мъжете, аз лично не вярвам това е само за замазване на очите! :)
Не си прав. Говорим за секс женските и мислим за това. Обаче никоя психически здрава няма да се съгласи на някакъв случаен загорелтак, който ѝ пише „zdr bebce kp?!“ във фейсбук/сайт за запознанства.

skandalno_vkusen
03-14-2017, 13:09
Момче, много си объркан! Значи ти наричащ : Доблест, смелост, ''овчи нрави'' това че на хирата им се струва недопустимо и дори просташко да предлагаш открито секс на жена на публично място ....... ти освен че нямаш възпитание , си и нЕНОРМАЛЕН, макар и с над средната интелигентност !
Продължавай да си вярваш - за всеки влак си има пътници , само че за твоя ще са от твоята ''черга'' ХАХА. НЕЩАСТНИК!

Неее, много съм свободен даже.. и тая свобода моя тебе типично по робски те дразни. Да, наричам ги. На хората им се струва и недопустимо да живеят, затова може да наблюдават собствения си живот странично ей така докато отминава, даже и да си го коментират без да се включат в него, а времето им е ограничено. А вие тука в напъните си да си изкарате теорията вярна чак го превърнахте в "публично предложение за секс", че къде го видя бе гламарник? И кое е предложението? Тя една жена е толкова тесногръда че само като чуе употребата на бинарно-псевдо-интимна думичка и почва с драмата, ама тия са често срещаните.. тук говорим за нещо друго, по-ценителско.. по-интелигентната мадама ше разбере че ще обърна собствените ви крясъци в гавра с вас, често срещаната ще се включи просто във вашите крясъци. Не, за всеки влак си има пътници. За някои пътници няма влак, за някои влакове си няма пътници. Мял :* ХУБАВЕЦ

P.S, след като си ми такъв фен, шо не вземеш да си барнеш и аватар в моя чест? Така като гледам си тръгнал да го развиваш тоя профил

Yoana_01
03-14-2017, 15:41
http://oi65.tinypic.com/27bit.jpg

Аз съм ви предвидимо вкусен, виж как си ме вкусвате. Мислите ли че първосигналната ви контра-комплексарщина и форумска злоба не е предвидима малки човечета ;д, не виждам нищо скандално да искам да чукам жени. Не виждам нищо скандално те да са от под масата излезли, от форума, от сайт за запознанства, от съседния клас, от на майка работата колежки и др. и др. и и др. и др. Така че кажете ми.. откъде идват тези ваши крясъци, защо ви е вкусничко да мяцате? Само за ваше сведение, още не се е появила интересната мацка.. но ще дойде, не губете дух. Има още мяцане да измяцате дотогава

Цитати и скрийншоти пак не четеш добре! А да ти кажа предпочитам сухият режим пред такива "пичове плейбой" като тебе.
А и недей бъркай споделянето с оплакването!

LittleDude
03-14-2017, 15:57
с най-добрия ми приятел се запознахме тука преди 5 години... имал съм гаджета от тука, е едно сериозно... имам приятели от тука... ама не влизат вече чуда са и аз зако влизам :lol:

skandalno_vkusen
03-14-2017, 21:12
Цитати и скрийншоти пак не четеш добре! А да ти кажа предпочитам сухият режим пред такива "пичове плейбой" като тебе.
А и недей бъркай споделянето с оплакването!

Така ли? Да не бъркам, а ти виж каква драма се създаде тука... защо ли. Недей бърка закачките на ПИЧ, с встъпателните напъни на изпадняк по който да си пръскаш собствените злоби и комплекси с предтекст че присъстватвието на чужди липси на достойнства те е провокирало към това. Оу, нека позная.. ти не го бъркаш.. просто предразсъдъка ти го говори. Да ти кажа, тва си е чиста доза черногледство. Вместо да допускаш позитивното до доказване на противното, ти тръгваш директно от дъното.. и овцете и те де ;д За теб всеки ползващ две три по-отворени думи е пич плейбой. За теб всеки който иска да ебе безнаказано, демек да не му се въртят дузина рози около ушите и не му се търкат пеперудки в стомашно чревния тракт е плейбой. Знаеш ли кое е най-тъпото. Ти пък си лицемер! Шото като мастурбираш тайничко си си мислила как се задяваш с някой "пич плейбой". И знаеш ли какво, няма да си останеш само с мисленето. Ще се заденеш с някой "Пич плейбой", най-вероятно дори вече го имаш из историята на живота си.

sladura89
03-14-2017, 22:58
Не си прав. Говорим за секс женските и мислим за това. Обаче никоя психически здрава няма да се съгласи на някакъв случаен загорелтак, който ѝ пише „zdr bebce kp?!“ във фейсбук/сайт за запознанства.

Добре то на ФБ, може даже и да не иска да ти приеме приятелството в повечето случаи, но в сайтове за запознанства, за какво е сайта, ако не за запознанства и как да се запознаем по друг начин примерно, ако нямаме общи познати или не посещаваме едно и също място и нямаме допирни точки нали за това са сайтовете за запознанства! След това, ако си допаднат се срещат вече да видят дали всичко е точно и някой не е излъгал за нещо в сайта и, ако всичко е точно нещата се случват! Съмнявам се в сайтовете за запознанства да има само загореляци има и нормални хора! :)

И другото което ще попитам, кое е тогава правилното място за да намерим някой за връзка, или било то и само за секс! Ще кажете ми на живо в парка, в дискотека, в заведение! Пробвал съм и така не става ходил съм и по паркове и по дискотеки и с никого не съм се запознал! Другия вариант е, ако се запознаем да станеш поредния приятел, който ти е само приятел и нищо повече и не искаш нищо друго от него освен най-много да си говорите!

Necrologist
03-17-2017, 18:43
Лошо ми е.

sladura89
03-17-2017, 20:30
Лошо ми е.

Ми като ти е лошо ходи на лекар, форумът да не е болница! :)

skandalno_vkusen
03-24-2017, 07:30
Айде кочобри и принцове, какво сте се покрили.. я си покажете мурафетите

AnarchyBoy
03-24-2017, 07:40
ХАХХАхх успешния бизнесмен и ПИар гуру си търси ебане в тийнпроблем... ПхахаххаХЕххеАХЕХАх ТЕМИЧКА СИ НАПРАВИЛ ЧАК. ;д
хаххехехахаххеххе

skandalno_vkusen
03-24-2017, 07:50
Ето го едно принцче се обади, пичът си е прост навсякъде. Ти верно се чувстваш много ухапан от мен, но нека споделя нещо за празното ти съзнание. Форумът е социална платформа, социалната платформа е пълна с хора, онлайн дигиталната социална платформа форум позволява отварянето дискусия в конкретна посока, конкретната посока се нарича тема, темата предизвиква дискусия, дискусията може да е общо или частно събеседване с лица, събеседването с лица може да е смислено, безсмислено, забавно, драматично, (просто както в твоите случаи), горещо etc.. Това може да води до срещане на интересни персонажи (като мен), това срещане може да води до запознанства, запознанството ако щем ще си го обръщаме и на чукане та кажи ми ти клето създание на своите родители... кой от всичките ти комплекси обезценява тази социална платформа "форум" в Тийнпроблем ? Скоро ще стигнеш 11 000 мнения... дай напъни да имаш поне 1% съдържателен текст в тях. Цунки от Пловдив :*

AnarchyBoy
03-24-2017, 17:26
Защо държиш толкова много да ми се обясняваш? :)

YoungBloodZ
03-24-2017, 17:28
Достатъчно по темата!